Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende öpüşmeye çok meraklıydım ama 17 ye kadar beklemem gerekti, sıkıştıramayacak kadar çelimsizdim çünkü.

Diğer yorumlara yazdığım cevapları okumanızı rica ediyorum. Bütün açıklamalar mevcut

Hakaret faslına da geçtiysek ben gidip yatayım artık.
Bu arada sosyal hizmetlere ihbar ettim sizi, umarım diğer arkadaşlar da ederler. Birşey çıkar mı bilmem ama üzerime düşeni yapmış olayım. Kapınıza gelmeleri yeter bir daha başka çocuklara vurmamayı öğrenirsiniz.

Tekrar tekrar yazıyorum. Yalnız kalmıyorlar evim kutu gibi nerede olursam olayım seslerini duyuyor onları kolay şekilde eğilip kıvrılarak görebiliyorum.
Annesinin geniş tavrı karşısında o kelimeleri sarfettiğimi daha ne kadar yazmam gerek...

Bende onu düşünüyorum hatta sordum da emin mısın diye?
Yatakta yakaladım diyor mesela ama 2 cocuk sürekli beraber birşeyler yapıyorsa dinlenmek için de yatağa beraber girerler.Ben bunda da sorun görmedim

Teşekürler iyi geceler

Diğer yorumlara yazdığım cevapları okumanızı rica ediyorum. Bütün açıklamalar mevcut
Hepsini tek tek okudum.
Kızınızla aynı yaşta bir kızım var; ultra mega empati kurup okudum.
Ama emin olmadığınız bir durumda küçük bir çocuğu sapıklık ile suçlayarak dövmenize hala anlam veremiyorum...

Yatakta yakaladım diyor mesela ama 2 cocuk sürekli beraber birşeyler yapıyorsa dinlenmek için de yatağa beraber girerler.Ben bunda da sorun görmedim

Çocuklar yatakta sevişildiğini bilmez zaten görmediyse. Yatak uyku alanıdır.

Ben de ihbar ettim, birkaç yere de mail attım.
Çok el atan çıkarsa belki bir şey çıkabilir.

Bence şikayetçi olursanız size çocuğu çocuktan korumak İçin anne babaların üzerine düşen görevleri iyice anlayın diye bir uzman tavsiye edeceklerdir.
Tabiki iletişimi kesin ama kendinizi çok ta haklı bulmayın.
Yaşadıklarınız nedeniyle hırsla 7 yaşındaki çocuğu dövmüşsünüz. Yazık
Keşke o çocuğada kendi kızınıza olduğu gibi güzelce anlatsaydınız, annesiyle birlikte tekrar ikaz etseydiniz. Çocukların ikiside sizin evinizde sizin sorumluluğunuzda ve siz dövmüşsünüz.

3 yaşındaki çocuğu da 7 yaşındaki çocuğu da korumak anne babanın görevidir. Dövdüğünüz çocuğun annesi forumdaysa O’na da çocuğunu korumasını öneririm.

Ben 3 yaşındaki kızıma 7 yaşında bir oyun arkadaşı seçip evime almazdım.her hangi bir çocuğu bile ailesi olmadan evime almam. Benim evimde başına bişey gelebilir.cezai ehliyet yaşı bu arada 12 dir. Çocuğa bir yaptırım uygulanmaz, 7 yaşındaki bir çocuk için öyle bir yaptırım düşünmeniz bile saçma. Hatanın büyüğü yine sizde. Çocuğun annesi şikayetçi olursa ama, sizin cezai ehliyetiniz tamdır. Yani ortada ceza alabilecek tek kişi sizsiniz. Lütfen daha dikkatli davranın bundan sonra.

E madem iki tokatta kendi kızınıza atsaydınız, ben sana böyle mi öğrettim her indir diyene donunu indiriyorsun diye. Güya çok kaynaklar okumuş çok bilinçlisiniz ama kendi çocuğunuza herhalde hepsi başka çocuklara bilinçli yaklaşmaya gerek yok iki tokat iki tehdit yallah evine. Tek suçlu siz olduğunuz halde

Bana cevap vermedi .
Bence tramva kaldığı için öyle davrandı kendi de emin değil şahsen ben kız yigenimin pantolonu düşmüş görsem çağırır üstünü duzeltirim başka bir çocuk taciz etti diye düşünmem birde yaşıti olamayan bir erkek çocukla baş başa bırakmak tuhaf zaten bunlara mahal verir .

Aslında sakindim ve daha da sakinleşmek için yazdım. İnsanlar bana kızsın abarttigimi farkedeyim diye. Çünkü nasıl anlatırım inanın bilmiyorum bende üzgünüm vurdugum için
Sadece sizin gibi yazılmadı anı duygu değişimleri yaşadım yorumlari okurken . kötü niyet değildir. Anlayamaz küçük farkındayım. Mesela annesi çok kızdırdı beni konuşmanın başında hafife alır gibiydi. Sonra sırf ben sakinleseyim diye alttan aldı gibiydi. Sonra kendime kızdım daha kontrollü olabilirdim. Bilmiyorum sadece olan herşey için üzgünüm. Tüm samimiyetimle

Yemin ederim tüylerim diken diken oldu. Hele o çocuğa vurduğunu düşündükçe. Rabbim çocuklarımızı korusun.

Aslında sakindim ve daha da sakinleşmek için yazdım. İnsanlar bana kızsın abarttigimi farkedeyim diye. Çünkü nasıl anlatırım inanın bilmiyorum bende üzgünüm vurdugum için
Sadece sizin gibi yazılmadı anı duygu değişimleri yaşadım yorumlari okurken . kötü niyet değildir. Anlayamaz küçük farkındayım. Mesela annesi çok kızdırdı beni konuşmanın başında hafife alır gibiydi. Sonra sırf ben sakinleseyim diye alttan aldı gibiydi. Sonra kendime kızdım daha kontrollü olabilirdim. Bilmiyorum sadece olan herşey için üzgünüm. Tüm samimiyetimle

Yâa işte onu diyorum hani onlar için yatak dinlenme uyuma yeridir başka birşey ifade etmez.7 ve 3 yaşında çocuğum var bu arada o yüzden biraz bana abartı geldi.

Abartı zaten. Baştan beri yazıyorum konu sahibi kendi travmalarını kızına yansıtıyor.

Bak insan ne yaşarsa olaylara bakış açısı yaşadıklarına göre şekillenir fazla tepki verdiğinin sende farkındasın bunu aşmak için destek al. Çünkü yaşadığın her şeyi kızına yansıtıp onun da hayatını çıkmaza sokacaksın bunu kendine ve çocuğuna ve başka çocuklara yapma. Sen yaşadın başkası yaşamasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…