- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi benlumiere
-
25-30 sene önce ben sıkıştırıyordum erkek çocukları dudaktan öpüşelim mi diye. Bir komşu oğlu benden 1 yaş küçüktü canına okurdum oğlanınHala söyler ne çektim senden diye.
Evcilik oynarlar yanyana yatağa uzanırlar, pipileri kukuları merak ederler, bakarlar, hatta kız çocukları özellikle masturbasyon bile yapar. Normal gelişim süreçleri bunlar. Ama konu sahibine anlatmak mümkün değil.
Diğer yorumlara yazdığım cevapları okumanızı rica ediyorum. Bütün açıklamalar mevcutSizin çocuğunuzun 3 yaşında olması, 7 yaşındaki çocuğu yetişkin kılmıyor.
7 yaşındaki de en az sizinki kadar çocuk.
Bir kere o an ne yaşandığından emin değilsiniz. Çocuğu neye dayanarak suçladınız?
Hadi yaşadıklarınız ağır bastı çocuğun açtığına kanaat getirdiniz, çocuğun bunu cinsel dürtülerle yaptığına nasıl inandınız?
Hadi extra empati kurdum buna da inandınız. Hangi hak ve cüretle o an güvenliğini sağlamak zorunda olduğunuz ( ebeveynsiz kabul ediyorsanız buna mecbursunuz) çocuğu dövdünüz/ 2 tokat ya da 1 mi demeliyim attınız? Evden ölüsü çıkar nedir?
Tabiki doğru değil anlamamakta ısrar ediyorsunuz kapasite mi yetersiz. Evet öyle.
Şöyle söyleyeyim. Bu durumla karşılaşıp karşılamadığımı bilmediginiz halde , karsilasmamis yasamamısım gibi çok saçma ve basit , sırf saldırı amacıyla yapılmış boş bir yorum okuyorum. Kızıma bu konuyla ilgili takip ettiğim okudugum kaynaklarla bilgi vermeye çalışıyorum. Merak ettiğinde sorduğunda cevaplıyor, uyarıyorum. Anlamıyorsunuz anlamak istemiyorsunuz. Israr ediyorsunuz. Daha ne kadar yazacagim. Neyi cozemiyorsunuz.
Tekrar tekrar yazıyorum. Yalnız kalmıyorlar evim kutu gibi nerede olursam olayım seslerini duyuyor onları kolay şekilde eğilip kıvrılarak görebiliyorum.Benim çocuğumu dövecek insan daha anasının karnından doğmadı.
Hele ölüsü çıkar lafına yorum yapamıyorum. Yani nahif kelimelerle yapamıyorum.
Biraz kendinize gelin. Napsınlar çocuğu darağacına mı assınlar?
3 yaşındaki çocukla 7 yaşındaki çocuğu koymuşsunuz yanyana gitmişsiniz başka odaya. Kalkmış çocuğu dövmüşsünüz bi de.
Bende onu düşünüyorum hatta sordum da emin mısın diye?Birsey soracagim Hani yazmışsın ya kızımın pantolunu yarıya indirilmisti diye o an odaya girdiğinde çocuk neredeydi kızına yakinmiydi
Düşünüyorum da 5 tane yigenim var en büyüğü 8 yaşında en küçüğü 3 beşi de oyuna daldiklari zaman bazen pantolunun kemeri gevsiyor aşağı iniyor hafif veya lastiği gevsemis oluyor ya da çok hoplayip ziplamaktan aşağı inmiş oluyor ve hemen seslenip üstünü duzeltiyoruz.
böyle birşey olmuş olamaz mı ?
Teşekürler iyi gecelerHakaret faslına da geçtiysek ben gidip yatayım artık.
Bu arada sosyal hizmetlere ihbar ettim sizi, umarım diğer arkadaşlar da ederler. Birşey çıkar mı bilmem ama üzerime düşeni yapmış olayım. Kapınıza gelmeleri yeter bir daha başka çocuklara vurmamayı öğrenirsiniz.
Hepsini tek tek okudum.Diğer yorumlara yazdığım cevapları okumanızı rica ediyorum. Bütün açıklamalar mevcut
Bende onu düşünüyorum hatta sordum da emin mısın diye?
Yatakta yakaladım diyor mesela ama 2 cocuk sürekli beraber birşeyler yapıyorsa dinlenmek için de yatağa beraber girerler.Ben bunda da sorun görmedim
Ben de ihbar ettim, birkaç yere de mail attım.Hakaret faslına da geçtiysek ben gidip yatayım artık.
Bu arada sosyal hizmetlere ihbar ettim sizi, umarım diğer arkadaşlar da ederler. Birşey çıkar mı bilmem ama üzerime düşeni yapmış olayım. Kapınıza gelmeleri yeter bir daha başka çocuklara vurmamayı öğrenirsiniz.
Bence şikayetçi olursanız size çocuğu çocuktan korumak İçin anne babaların üzerine düşen görevleri iyice anlayın diye bir uzman tavsiye edeceklerdir.Kızım üç yaşında ve 7 yaşında oyun arkadaşı var.
. O hırsla çocuğu dövdüm.
ölüsü çıkardı bu evden zor tuttum kendimi
. Kızıma da güzel bir şekilde bu şeylerin ayıp olduğunu vs anlatmaya çalıştım.
Bana cevap vermedi .Bende onu düşünüyorum hatta sordum da emin mısın diye?
Yatakta yakaladım diyor mesela ama 2 cocuk sürekli beraber birşeyler yapıyorsa dinlenmek için de yatağa beraber girerler.Ben bunda da sorun görmedim
Yâa işte onu diyorum hani onlar için yatak dinlenme uyuma yeridir başka birşey ifade etmez.7 ve 3 yaşında çocuğum var bu arada o yüzden biraz bana abartı geldi.Çocuklar yatakta sevişildiğini bilmez zaten görmediyse. Yatak uyku alanıdır.
Aslında sakindim ve daha da sakinleşmek için yazdım. İnsanlar bana kızsın abarttigimi farkedeyim diye. Çünkü nasıl anlatırım inanın bilmiyorum bende üzgünüm vurdugum içinkonu sahibi arkadaşım iyi niyetle soruyorum çocuğun kızına böyle kötü bir niyetle yaklaştığına emin misin ?
Bak aradan saatler geçmiş hala içindeki öfke nefret dinmiyor birazcık düşün bakalım belki de sen abartıyor olabilir misin yaşadığın zor süreç yüzünden
Yemin ederim tüylerim diken diken oldu. Hele o çocuğa vurduğunu düşündükçe. Rabbim çocuklarımızı korusun.Şimdi konuyu üstün körü anlattim dolayısıyla yarim oluyor. Çok uzun tutmak istememistim. Çocuğu salona götürdüm kızıma odada beklemesini söyledim ve çok sakindim. Çocuğun yanına gittim konuşmaya calistim sonra gelişti bazı seyler
Aslında sakindim ve daha da sakinleşmek için yazdım. İnsanlar bana kızsın abarttigimi farkedeyim diye. Çünkü nasıl anlatırım inanın bilmiyorum bende üzgünüm vurdugum içinkonu sahibi arkadaşım iyi niyetle soruyorum çocuğun kızına böyle kötü bir niyetle yaklaştığına emin misin ?
Bak aradan saatler geçmiş hala içindeki öfke nefret dinmiyor birazcık düşün bakalım belki de sen abartıyor olabilir misin yaşadığın zor süreç yüzünden
Yâa işte onu diyorum hani onlar için yatak dinlenme uyuma yeridir başka birşey ifade etmez.7 ve 3 yaşında çocuğum var bu arada o yüzden biraz bana abartı geldi.
Amin bütün kötülüklerden ...Yemin ederim tüylerim diken diken oldu. Hele o çocuğa vurduğunu düşündükçe. Rabbim çocuklarımızı korusun.
Bak insan ne yaşarsa olaylara bakış açısı yaşadıklarına göre şekillenir fazla tepki verdiğinin sende farkındasın bunu aşmak için destek al. Çünkü yaşadığın her şeyi kızına yansıtıp onun da hayatını çıkmaza sokacaksın bunu kendine ve çocuğuna ve başka çocuklara yapma. Sen yaşadın başkası yaşamasın.Aslında sakindim ve daha da sakinleşmek için yazdım. İnsanlar bana kızsın abarttigimi farkedeyim diye. Çünkü nasıl anlatırım inanın bilmiyorum bende üzgünüm vurdugum için
Sadece sizin gibi yazılmadı anı duygu değişimleri yaşadım yorumlari okurken . kötü niyet değildir. Anlayamaz küçük farkındayım. Mesela annesi çok kızdırdı beni konuşmanın başında hafife alır gibiydi. Sonra sırf ben sakinleseyim diye alttan aldı gibiydi. Sonra kendime kızdım daha kontrollü olabilirdim. Bilmiyorum sadece olan herşey için üzgünüm. Tüm samimiyetimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?