- 24 Haziran 2020
- 63
- -200
- 1
- 29
- Konu Sahibi benlumiere
-
Daha çok gerildim insanlar çok ilginç.Konu sahibi anlıyorum hassassınız ama ikisi de küçük daha.
Doğrusu bu kadar yaş farkı olan iki çocuğun birlikte oynamaması ama şunu unutmayın yaşıtları arasında da benzer durumlar olacak okula gittiğinde.
Çocuğunuza korunmayı öğretin ama korku dünyasına sokmadan. ve biraz sakinleşin artık
Bu kadar insan burada dil döküyo ama siz hala anlamamakta ısrarcısınız ayrıca küçükken bende yaşça büyük birinden tacize uğradım ama gidip de yaygara yapmıyorum benden daha kötü ağır şeyler yaşayıp öldürülen insanlar dolu... ben hiç haberlerde 3 yaşındaki çocuğa 7 yaşındaki çocuğun taciz ettiğini duymadım. Ama 3 yaşındaki çocuğa yaşlı adamların taciz ettiğini duydum, bu kadar duyarlı biriysen çocuğunu yaşça büyük sapıklardan koru!Sizde görünün tavsiye ediyorum.
Kardeşizin gücü yetmeyeceği biri arkadan çamaşırını indirince oturun izleyin siz. Aman ha ses cikarmayin ağzını gözünü kırarlar yoksa
Bende çok üzgünüm. Taktir edersiniz ki bir an sinirle oldu. Herkese tek tek açıklama yapmaya çalışıyorum , sizi dikkate alacağımKendi yaşadığınız seyden dolayı tetiktesiniz ama 7 yaşında bir çocuğu dövmek de biraz ağır olmamis mi? O da neticede bir ÇOCUK
Ve çocuklar dövülerek terbiye edilmez, belki niyeti kötü değildi amaci taciz degildi kendi kizinizi korumak isterken döverek baska bir cocugun ruhunda yara acmissiniz. Üzüldüm gerçekten.
7 yaşındaki çocuğun annesinin davranışı bana da sorumsuzca geldi ama kadin size ne hakla evladimi dövdünüz dese haklı.
3 yasinda bir çocuk ayiptan anlamaz daha soyut kavramlari algılayabilecek yasta değil 7 yaşındaki de belki yeni yeni öğreniyordur. 3 yas cinsel.kimlik.kazandigi yastir, sizin kızınıza kendini korumasi gerektigini yani onun da kendine ait mahremiyeti olmasi gerektiğini ve izin vermeden dokunulmamasini öğretmeniz lazim.
Kendiniz zorlanıyorsaniz lütfen pedagojik yardim.alin.
Size de psikolojik destek almanizi tavsiye ederim. Çok üzüldüm cocuklar adina.
O akıl fikiri kendinize mi dileseniz acaba?Bakın anlamamakta ısrar ediyorsanız anlatmaya devam edeceğim. Anlayamıyorsaniz akıl fikir dileyecegim. Dövmek kol bacak kırmsktan , kafa göz patlatmaktan ibaret birşey mi.
Her yaştan ve cinsten korumaya çalışıyorumBu kadar insan burada dil döküyo ama siz hala anlamamakta ısrarcısınız ayrıca küçükken bende yaşça büyük birinden tacize uğradım ama gidip de yaygara yapmıyorum benden daha kötü ağır şeyler yaşayıp öldürülen insanlar dolu... ben hiç haberlerde 3 yaşındaki çocuğa 7 yaşındaki çocuğun taciz ettiğini duymadım. Ama 3 yaşındaki çocuğa yaşlı adamların taciz ettiğini duydum, bu kadar duyarlı biriysen çocuğunu yaşça büyük sapıklardan koru!
Daha çok gerildim insanlar çok ilginç.
Genelde beraber oynuyoruz ikisinin yalnız oynadığı bile nadir. O çocukla aktivite boyama sırasında daha çok dikkat veriyor yemek yiyor vs bende hosnuttum gelmesinden . Beraber masal izler oyun oynar yemek yerdik ya çok seviyordum çok mutluydum çok üzgünüm su an
Keşke olabilse böyle bir şey.Kesinlikle bu konunuz ihbar kabul edilip hakkınızda çocuğa şiddet ve tehditten adli süreç başlatılmalı. Kim savunacak bu 7 yaşındaki çocuğun hakkını valla gece gece uykum kaçtı. Yazık valla yazık.
Düzeltme, 1 tokat.O akıl fikiri kendinize mi dileseniz acaba?
Şöyle sorayım. Kızınız cinselliğini keşfetme sürecine geldiğinde kendinden küçük bir erkek çocuğun donunu indirse pipisini görmek için (yapma ihtimali çok yüksek) çocuğun aklı evvel anası da bir güzel pataklasa pardon iki tokat çaksa kıymetli kızınıza nasıl olur?
Aynen valla sinirim tepeme çıktı, başıma ağrılar girdi. Keşke!Keşke olabilse böyle bir şey.
Konu linkiyle sosyal hizmetlere ihbarda bulunalım hep birlikte. Belki işe yarar. Konu sahibini tedaviye falan zorlarlar en azından bir ihtimal.Aynen valla sinirim tepeme çıktı, başıma ağrılar girdi. Keşke!
Hemen yapıyorum.Konu linkiyle sosyal hizmetlere ihbarda bulunalım hep birlikte. Belki işe yarar. Konu sahibini tedaviye falan zorlarlar en azından bir ihtimal.
valla hanımlar haklısınız konu sahibine kızmakta ama anne olmayan halimle düşünüyorum, kızımı komşu oğluyla öyle yakalıcam... gözüm dönerdi ve ben de çocuğa zarar verirdim o anlık sinirle, ne yalan söyleyeyim. hele de konu sahibi gibi geçmişinde travma olan birisi... o anda bir annenin soğukkanlılığını koruyabilmesi pek imkan dahilinde değil. bu kadar üstüne gitmeseniz mi?
erkek annesi olan komşunun da sülalesi rahatmış zaten. muhtemelen umursamıyolar belki çocuğun yanında ilişkiye bile giriyolardır. ben de yeni yeni öğreniyorum bunu, şu zamanda bile "nasılsa anlamaz" diyip kapı baca açık ilişkiye girenler varmış çocuğun uyanık olduğu zaman. çok kötü denk gelmiş her şey :/
Sizin daha çok ihtiyacınız var. Daha iyi anlıyorum.O akıl fikiri kendinize mi dileseniz acaba?
Şöyle sorayım. Kızınız cinselliğini keşfetme sürecine geldiğinde kendinden küçük bir erkek çocuğun donunu indirse pipisini görmek için (yapma ihtimali çok yüksek) çocuğun aklı evvel anası da bir güzel pataklasa pardon iki tokat çaksa kıymetli kızınıza nasıl olur?
Sizin daha çok ihtiyacınız var. Daha iyi anlıyorum.
Bilmediğiniz yasantimdan anlayamacaginiz şeyler öğrenmek istiyorsunuz. Size örnek sunmak isterdim. Ama görüyorum ki duvara laf anlatılmiyor, deveye hendek atlatilmiyor.
12 yaş alti cocuklarda ceza ehliyeti yok. Ve olay olurjen ailesi yaninda olsaudi aile ceza alirdi bu durumdan ama o sirada aile yaninda olmadigi icin ailenin sucu yok. Yapilacak tek sey kizinizzi bir pedagoga goturun bir de o evden mumkunse tasinin. O cocugu da bir daha evinize almayin.Nasıl anlatılır bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
Kızım üç yaşında ve 7 yaşında oyun arkadaşı var. Alt komşumuz ve uzaktan akrabamız.
Uzun zamandır gözetimimde kızımın odasında veya evin genelinde oynarlar. Ve bulundıkları odanın kapısını kapamak yasaktır. Sürekli kontrol ederim , gerek gizli gerek kendimi belli ederek onları izlerim.
Kulağım sürekli onlarda olur sesleri kesilince kontrol ederim vs. Neden bu kadar kontrolcü olduğumu merak edenler için belirteyim ; küçükken tacize uğradığım için bende paranoya oluştu.
Neyse yanlış birşey yakalamadım onca zamandir. Güzel vakit geçirdikleri için bende mutluydum tabi.
Ta ki bir buçuk iki hafta öncesine kadar. Kızım ve çocuk yine odadaydı kapısının kapandığı duydum odasına gittim kapıyı açtım ve ikisini kızımın yatağında uzanırken gördüm. Çocuğa çok kızdım bir daha asla böyle birşey yapmamasını söyledim.
Bugün kızımın odasında oynuyorlardı. Yemek yapıyordum. Sesleri kesildi. Elimi yıkadım Hemen odaya gittim kızımın pijamasının arka kısmı nerdeyse yarıya kadar inmiş. O hırsla çocuğu dövdüm. Evine gönderdim. Annesini aradım çağırdım. Olanları anlattım. Yüzü düştü yok TV den ne görürlerse yapıyorlar daha çok dovseydin iyi yapmışsın iyice korkutsaydin bı daha cesaret edemez vs. İyice uyar ölüsü çıkardı bu evden zor tuttum kendimi dedim. Ben gördüğüm yerde bı daha uyaricam dedim. Konu kapandı.
Sakinlesince kızımla konuştum neden pijaman açıktı dedim o aç dedi bana dedi. Kızıma da güzel bir şekilde bu şeylerin ayıp olduğunu vs anlatmaya çalıştım.
Şimdi napicam bilmiyorum keşke polisi arasaydim cezai herhangi bir islem uygulanır mı yarın şikayetçi olmak istiyorum ne yapabilirim. Beynim durdu nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Neden ya neden kahroluyorum ben mahfoldum zaten hayatım bitik çocukluğum bitik benzer şeyleri evladım yaşarsa ölürüm diyordum ölüyorum sanki vücudum sıkışıyor nefes alamıyorum nolur yardım edin
Çok iyi bir fikir. Konuları okuyan üye olmayan bizim gibi düşünen misafirler de vardır onlar da atsınlar linki burayı görürlerse. Bir çocuk için iyilik etmiş oluruz.Konu linkiyle sosyal hizmetlere ihbarda bulunalım hep birlikte. Belki işe yarar. Konu sahibini tedaviye falan zorlarlar en azından bir ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?