- 17 Ocak 2020
- 28.091
- 1
- 40.793
- 548
- Konu Sahibi benlumiere
Ailesi sizin tarafinizds olmuş neyin sikayetini etceksiniz çok ayıp ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız annesi hakikatten sakin kadınmış. Şansınız varmış. Başkası olsa benim oğlumu ne hakla döversin diye size saldırabilirdi. Büyük konuşmayım ama şahsen ben sakin kalamazdım.Aslında sakindim ve daha da sakinleşmek için yazdım. İnsanlar bana kızsın abarttigimi farkedeyim diye. Çünkü nasıl anlatırım inanın bilmiyorum bende üzgünüm vurdugum için
Sadece sizin gibi yazılmadı anı duygu değişimleri yaşadım yorumlari okurken . kötü niyet değildir. Anlayamaz küçük farkındayım. Mesela annesi çok kızdırdı beni konuşmanın başında hafife alır gibiydi. Sonra sırf ben sakinleseyim diye alttan aldı gibiydi. Sonra kendime kızdım daha kontrollü olabilirdim. Bilmiyorum sadece olan herşey için üzgünüm. Tüm samimiyetimle
Evet ister istemez ama korkuyorum sadece yaşadıklarımı yaşar korkusundan. Aşmıştım bunu aslında. Hayatım düzene girmişti de. Son dönemde tetikleyen bir kaç olay oldu.Bugün ne hissettiğimi bilemezsiniz keşke kendimi ifade edebilsem .Abartı zaten. Baştan beri yazıyorum konu sahibi kendi travmalarını kızına yansıtıyor.
Konu hakkında tek yapacağım yorum. Annesi evet geniş davranmış. Zira ben olsam oğlumu döven kadınıTekrar tekrar yazıyorum. Yalnız kalmıyorlar evim kutu gibi nerede olursam olayım seslerini duyuyor onları kolay şekilde eğilip kıvrılarak görebiliyorum.
Annesinin geniş tavrı karşısında o kelimeleri sarfettiğimi daha ne kadar yazmam gerek...
Konu hakkında tek yapacağım yorum. Annesi evet geniş davranmış. Zira ben olsam oğlumu döven kadınıTekrar tekrar yazıyorum. Yalnız kalmıyorlar evim kutu gibi nerede olursam olayım seslerini duyuyor onları kolay şekilde eğilip kıvrılarak görebiliyorum.
Annesinin geniş tavrı karşısında o kelimeleri sarfettiğimi daha ne kadar yazmam gerek...
Ben de ilk mesajımda aynısını yazdım.Abartı zaten. Baştan beri yazıyorum konu sahibi kendi travmalarını kızına yansıtıyor.
Bir sürü yorum sizinki gibiydi ve defalarca cevapldim . Tekrar yazmak istemiyorum. Aciklama var çünkü.Keşke ebeveyn olmadan önce de yeterlilik testi falan yapılsa. Cocuk yapabilir bakabilir diye ehliyet verilse.
Kendi taciz travması olan bir anne kızının da benzer durumları yasamasını istemiyorsa 3 yaşındaki kızının 7 yaşındaki bir çocukla oynamasına izin vermez. Çünkü o da çocuk daha. Üstelik onun yaşındaki bir çocuğun davranışları ve beklentileri 3 yaşındaki çocukla aynı olamaz. Diğer çocuğun annesi olsam sizden şikayetçi olurdum. Ortada bir problem varsa iki çocuğa da zarar vermeden halledilmeli. Sizin ihmaliniz nedeniyle o cocuk sizin kızınıza zarar vermiş, tek suçlu sizsiniz.Dikkat edip hiç evinize bile almamalıydınız. Yazık komşunuzun çocuğu da travma yaşadı, kızınızla da doğru üslupla konuştuğunuzu hiç sanmıyorum. İki çocuğa da üzüldüm.
Konu hakkında tek yapacağım yorum. Annesi evet geniş davranmış. Zira ben olsam oğlumu döven kadını
Yalnız annesi hakikatten sakin kadınmış. Şansınız varmış. Başkası olsa benim oğlumu ne hakla döversin diye size saldırabilirdi. Büyük konuşmayım ama şahsen ben sakin kalamazdım.
Ya ben palan pandaras dövdüm ettim demedim olayı anlattim baktım eee diyor ama yüz ifadesini anlatamıyorum umursamadı resmen. Sinirlenerek ileri geri konuştum anlayamadim çocuklarıyla ilgili bir kadın aslında. Beni tavrı şaşırttı
Diğer yorumları okumadım, doğrudur yazmışsınızdır. Size iyi niyetle şunu önerebilirim.Cevap
Bir sürü yorum sizinki gibiydi ve defalarca cevapldim . Tekrar yazmak istemiyorum. Aciklama var çünkü.
Karma karışık oldu kime ne yazdim kimi cevapladım bilmiyorum. Şimdi şöyle söyleyeyim gördüğümü bire bir anlatmak istemiyorum. Az önce pedofililikle suclandim. Zaten herşeyi bire bir anlatmadigim için bu kadr üzerime gelindi ki, vurmamin hata olduğu kabul ediyorum bakın. Tekrr yazayim genel olarak okuyan olursaBen de ilk mesajımda aynısını yazdım.
Konu sahibi tekrar soruyorum herkes sordu cevap vermedin emin mısın taciz olduğuna?nasıl anladın?
umursamama sebebi onun çocuğunun erkek çocuğu olması mı sizce? sanki böyle algıladığınız için daha da öfkelenmişsiniz gibi geldi. belki sadece "çocuktur işte" diye düşünerek öyle davranmıştır?
Sadece kızınızın çamaşırının aşağı da olması mı taciz?Soruya cevabım, evet,
taciz olarak adlandiriyorum çünkü adı buydu yani bir tanım lazımdı ve bu uyuyordu.
umursamama sebebi onun çocuğunun erkek çocuğu olması mı sizce? sanki böyle algıladığınız için daha da öfkelenmişsiniz gibi geldi. belki sadece "çocuktur işte" diye düşünerek öyle davranmıştır?
çocukça bi merakken büyük bi travma kalacak anne dahil çocukların aklındaDiğer yorumları okumadım, doğrudur yazmışsınızdır. Size iyi niyetle şunu önerebilirim.
Olan olmuş önemli olan bundan sonraki tavrınız. Öncelikle 7 yaşındaki çocuğun da bir çocuk olduğunu kabullenin onu içinizde affedin. Hatta bir pedagogdan nasıl bir yol izleyeceğiniz hakkında fikir alabilirsiniz. Kızgınlıkla o şekilde davrandığınızı anlayabiliyorum, her anne icin çocuğu kıymetlidir. Ancak o cocuk da bir annenin evladı. Onun gönlünü alıp kızınızla da doğru şekilde konuşursanız ikisi de bu olayı inanın ki unuturlar. Ama siz yanlış hamleler yaparsanız ikisinin de hiç normalde aklında kalmayacakken sizi yanlış tavrınız yüzünden ikisi de travma yaşar.
Hayir sadece o değildi. Anlatamadim ki kendimi ama anlatmakta istemiyorum zaten pedofililikle suçlanıyorum sonra . Ama şundan emindim , herkes beni anlar bir annenin sadece inmiş pijamaya kızma ihtimalini düşünmez ayrıntı vardır diye düşünür diye düşündüm. Hata bende sakinlestikve anlıyorum. Yarım yamalak anlatırsam suclanirim tabi kendimi tam ifade etmezsem kim neyi nerden bilecekSadece kızınızın çamaşırının aşağı da olması mı taciz?
Siz burda sadece bunu söylediğiniz için herkes sizin üzerinize geldi.