- 4 Eylül 2018
- 18.758
- 72.093
- 598
- Konu Sahibi benlumiere
-
Yok artık!!!O zaman merakını kendi öz kızkardeşi ile gidersin.
ben size sinirlendim! hala normal görüyorum 7 yaş gerçekten çok çok küçük bir yaş grubu. elbetteki başıma da gelebilir. hayat bu her şey var. ama her ne olursa olsun kendi kardeşine yapsın, ohh iyi yapmışsın, gibi söylemleri asla doğru bulmuyorum. trafik kazası da doğal bir durum o zaman herkes yaşasın! bu mu yani mantık!Madem bu kadar normal, sinirlenmemeniz lazım.
Bakın ben çocuklara beddua etmem, empati yapmanızı sağlamaya çalışıyorum.
Hani çok normal ya bu olay, bunu neden beddua olarak görüyorsunuz? Doğal bir şey dilemiş oluyorum size. Madem doğal.
Bana göre doğal değil. Allah kimsenin çocuğuna yaşatmasın. Konu sahibine çok üzüldüm.
Ama size göre doğalsa başınıza gelmesinde sorun yok
Ayrıca pedagog denilen şeyi nerden buldunuz. Türkiyede pedagoji bölümü 1980 lerde kapandı. Ülkede pedagog yok. Psikolog var, psikiyatrist var. Bence siz kime götürdüğünüzü bile bilmiyorsunuz. Cehalet? Uzaklarda aramayın, içinizdegerçekten kalbiniz kapkara sizin. ne deyim ufacık çocuklara beddua edecek kadar çirkin kalbiniz.
Allah o kara kalbinize göre versin.
olur da öyle bir şey olursa oğlumla güzelce konuşur problemi çözerim. sizin gibi cahil cahil hareketlerde bulunmam!
mesela benim oğlum oraya buraya sürtünüyordu. pedagoga götürdüm! sizin gibi sapık sapık düşüncelere kapılmadım. pedagog bunların normal olduğunu, çocuklara tepki verilmemesi gerektiğini, dikkatini dağıtmak gerektiğini söyledi. aksi takdirde sizin gibi karacahillik yaparsak! çocuğun cinsel hayatının ileride sıkıntılı olacağını söyledi.
Terbiyesiz cahilsin net!!!O zaman merakını kendi öz kızkardeşi ile gidersin.
Siz de tacizi normal gören, tacizci çocuklar yetiştiren tiplersiniz net. Ülke sizin yüzünüzden bu halde.Terbiyesiz cahilsin net!!!
Ne olabilirdi? 7 yaşındaki çocuk erekte olup tecavüz mü edicekti? Anlamadığımdan soruyorum hani cidden ne olabilirdi? Belgrad ormanında 4 kişi araya almışlar kızı yeşilçam filmlerinde ki gibi ordan oraya itiyorlar falan gibi bir sahne mi canlanıyor gözünüzde? 3 yaşındaki kız kendi bile indirmiş olabilir pijamasını fakat bu konu sahibi kendi bilinçaltında neler yaşadıysa artık elinde pipisi mastürbasyon yapan biri gibi davranmış 7 yaşındaki bebeye...
Her tuvalete gidişimizde bu konuyu konuştuk.Birsey soracağım.
Bunu nasıl yaptınız yani o eğitimi nasıl verdiniz?
Mutlaka verilmesi gereken bir eğitim çünkü ve sizi takdir ettim
Ayrıca pedagog denilen şeyi nerden buldunuz. Türkiyede pedagoji bölümü 1980 lerde kapandı. Ülkede pedagog yok. Psikolog var, psikiyatrist var. Bence siz kime götürdüğünüzü bile bilmiyorsunuz. Cehalet? Uzaklarda aramayın, içinizde
Merak gidermek, başkasının çocuğu ile olunca normal, kendi kardeşi ile olunca anormal mi.Terbiyesiz cahilsin net!!!
Aaa onlara pedagog değil, rehber öğretmen deniyor. Bi araştırın soruşturun bol keseden atmadan önce :)okul da buldumrehberlik servisimizde alanında gayet başarılı kendisi. isterseniz sizin içinde psikolog öneririm ama yeterli gelmez. kalbi bir arındırmak şart önce.
kardeşim doktor! çocuk ruh sağlığı alanında eğitim aldı! hem de 2 yıl önce1980 lere gidene kadar yakın geçmişe günümüze bakın. cehalet şu an cevap yazabileceğim kadar yakındaymış puhaha
Aaa onlara pedagog değil, rehber öğretmen deniyor. Bi araştırın soruşturun bol keseden atmadan önce :)
Yahu terbiyeyle ne alakası var çocuklar TV de internette öpüşen sevişen insanlar görüyo ister istemez.6 yaşındaki oğlum anne ben seninle öpüşecem ablamla evlinecem diyor benim oğlum sapık mı şimdi güzel bir dille anlatıp bunun olmayacağını söylüyorum ama yine de bir şekilde çocuklar bunları örnek alıyorMerak gidermek, başkasının çocuğu ile olunca normal, kendi kardeşi ile olunca anormal mi.
Bana göre ikisi de normal değil.. Çocuğa öğretilmeliydi çoktan. 7 yaşa kadar bunun eğitimi verilmeliydi. Anası günlerde kısır yiyip kilo alıp dedikodu yapacağına çocuğunu terbiye etseydi keşke
Kendi kardeşi üzerinden merakını giderince kardeşine yazık olmayacak mı? Sizin zihniyet de pek normal değil hani.Siz de tacizi normal gören, tacizci çocuklar yetiştiren tiplersiniz net. Ülke sizin yüzünüzden bu halde.
Çocuğa terbiye vermeyi değil, normal görmeyi seçiyorsunuz.
Çocuk eşittir melek değildir
Tamam. Umarım bir de kızınız olur, oğlunuz kızınıza yapar. Aman canım çocuk işte der geçersiniz. Bunu diliyorum sizin için :))
benim oğlumda benle evleniyor falanYahu terbiyeyle ne alakası var çocuklar TV de internette öpüşen sevişen insanlar görüyo ister istemez.6 yaşındaki oğlum anne ben seninle öpüşecem ablamla evlinecem diyor benim oğlum sapık mı şimdi güzel bir dille anlatıp bunun olmayacağını söylüyorum ama yine de bir şekilde çocuklar bunları örnek alıyor
Sizin 7 yaşındaki çocuğunuz da aynı davranışı sergilese, o zaman öldürene kadar dövülmeyi haketmiş mi olacak? Suçu ve suçluyu övdüğünüzün farkına varamayacak kadar aşırı ve ötesi cahilsiniz. Yanlışı doğrudan ayıramayan küçük çocuklar dayakla terbiye edilmezler. Biraz kendinizi geliştirin, okuyun, araştırın ve öğrenin.O zaman merakını kendi öz kızkardeşi ile gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?