• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzenim adliyede tecavüz dosyalarına bakmakla sorumlu. Öyle hikayeler var ki elinde bazen hayalinizde bile canlandiramadiginiz görüntüler yaşanmış olarak dosyalar halinde sonuç bekliyor. Bana kuzenim diyor ki o dosyaları okuduktan sonra psikolojim bozuldu ilaç kullanmaya başladım diyor. Benimle de paylaştı bir kaç tanesini söyleyemem bile mideniz kaldırmaz
Dünyada aklımızın hayalimizi almadığı iğrençlikler var zaten bunları baz alarak yaşayamayız hayat zindan olur çünkü... Bu hikayeler ekseninde hayatımızı şekillendirirsek Ne Anne ne Baba ne dede ne kuzen ne kardeş Ne abla Hepsi birer potansiyel sapık olmaz mı? Çünkü dünya da tecavüzcü babalar da var Anneler de var ablalarda var abiler de var tüm bunları düşünürsek kimseye güvenmemek ve paranoya halinde yaşamamız gerekiyor. Bu konu sahibi arkadaş aklı başında bilinçli bir anne olsaydı olayı düzgünce çözebilirdi hatta o 7 yaşındaki bebenin bile bu davranışının sebebini çözmeye çalışır, belki çocukta birileri tarafından taciz ediliyor ve bu davranış onun bilinçaltında yer edinmiş yani herşey olabilir. Konu sahibi çocuğu dövdüğü için 7 yaşındaki bebenin psikolojisini belki yıllarca unutamayacağı bir tramva açmış ve bu davranışını da İlgili, alakalı, araştırmacı bir ebeveyn olduğunu belirterek aklıyor.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen
Konu sahibi gerçek mi bakılabilir mi ?
Gerçekse zaten sosyal hizmetlere şikayet ettiğini belirten iyi yürekli arkadaşlarımız var, umarız faydasını görürüz şikayetin.
40 sayfadır 7 yaşındaki bir başkasının çocuğunu dövemeyeceğini söylüyoruz fakat zihniyeti hala aynı yönde. 7 yaşındaki bir çocuğu dövmenin normal olduğunu savunanda kişiler var aralarında. Bu tartışma daha çok büyüyecek bence herkes yeterince gerildi rica ediyorum bir el atın...

Pedagog diye bir meslek yok artık diyorum. Zekanız hala yetmiyor anlamaya. Ailedeki bütün zekayı doktor kardeşiniz almış, size kalmamış hiç
valla bana bol bol sabır kaldı sizin gibi cahile hala cevap veriyorum belki bir ışık yanarda siz de sapık, kötü niyetli, anlayıştan uzak, suç makinesi çocuk yetiştirmezsiniz diye!
çocuk ruh sağlığı bölümü var! örnek Hacettepe üniversitesi! onlar orda elma toplamıyorlar :D sizin gibilerin çocuklarını düzeltmeye çalışıyorlar.

Ev
Yahu terbiyeyle ne alakası var çocuklar TV de internette öpüşen sevişen insanlar görüyo ister istemez.6 yaşındaki oğlum anne ben seninle öpüşecem ablamla evlinecem diyor benim oğlum sapık mı şimdi güzel bir dille anlatıp bunun olmayacağını söylüyorum ama yine de bir şekilde çocuklar bunları örnek alıyor
Evet, sizinki bayaa sıkıntılı.

Rehber öğretmeninizin eğitim fakültesinde halihazırda almış olduğu pedagojik eğitimi ya da felsefe psikoloji sosyoloji grubundan bir bölüm bitirip aldığı pedagojik formasyonu anlatmaya lütfen çalışmayın hanımefendiciğim. Kime anlatıyorsunuz ki?
okul da buldum :KK70: rehberlik servisimizde alanında gayet başarılı kendisi. isterseniz sizin içinde psikolog öneririm ama yeterli gelmez. kalbi bir arındırmak şart önce.
kardeşim doktor! çocuk ruh sağlığı alanında eğitim aldı! hem de 2 yıl önce :KK70: 1980 lere gidene kadar yakın geçmişe günümüze bakın. cehalet şu an cevap yazabileceğim kadar yakındaymış :KK70: puhaha

valla bana bol bol sabır kaldı sizin gibi cahile hala cevap veriyorum belki bir ışık yanarda siz de sapık, kötü niyetli, anlayıştan uzak, suç makinesi çocuk yetiştirmezsiniz diye!
çocuk ruh sağlığı bölümü var! örnek Hacettepe üniversitesi! onlar orda elma toplamıyorlar :D sizin gibilerin çocuklarını düzeltmeye çalışıyorlar.
Çocuk ruh sağlığı ve hastalıkları bölümünü kastediyorsanız, orası pedagog yetiştirmez. Tıp fakültesindedir ve tusla giren hekimleri uzman doktor olarak yetiştirir. Daha bundan bihabersiniz yarabbi!

Rehber öğretmeninizin eğitim fakültesinde halihazırda almış olduğu pedagojik eğitimi ya da felsefe psikoloji sosyoloji grubundan bir bölüm bitirip aldığı pedagojik formasyonu anlatmaya lütfen çalışmayın hanımefendiciğim. Kime anlatıyorsunuz ki?

pes ettim çünkü hala çocuk ruh sağlığı bölümünü anlamamak da ısrar ediyor.
6 yıl tıp eğitimi ordan da 5 yıl bu eğitimi aldıklarını reddediyor!

Sanki aklı başında biri taciz etmiş gibi dövmek nedir ya. 7 yaşında daha çocuk biliyor mu onun taciz olduğunu. Lütfen anneler. Sadece sizin evladınız değil kıymetli olan, tüm evlatlar kendi annesine kıymetli. O zaman pijamasını sıyırdığı için kendi kızınızı da dövseydiniz!

Yahu onlara pedagog denmez diyorum. Ne cahilsin yaa. Zekan yetmiyor. Onlar uzman doktordur, pedagog değil

Çocuk ruh sağlığı ve hastalıkları bölümünü kastediyorsanız, orası pedagog yetiştirmez. Tıp fakültesindedir ve tusla giren hekimleri uzman doktor olarak yetiştirir. Daha bundan bihabersiniz yarabbi!

peki onlar ne yapıyor :D
çocukları dinliyor yönlendiriyor gerek görürse ilaç tedavisi başlatıyor di mi??
hatta bir kısmı çocuklar için özellikle klinik açıyor! tane tane duvara anlatır gibi anlattım. Google daha faydalı şeyler için kullanın :D

Ah ah :) Biraz Atalay Yörükoğlu okusa annelerimiz hiç böyle şeyler olmayacak. Çok da elzem bir bölüm, iyi ki var. Boşverin siz. Ben de çok öfkelendim ama cevap verme gereği duymuyorum şu an.

O
peki onlar ne yapıyor :D
çocukları dinliyor yönlendiriyor gerek görürse ilaç tedavisi başlatıyor di mi??
hatta bir kısmı çocuklar için özellikle klinik açıyor! tane tane duvara anlatır gibi anlattım. Google daha faydalı şeyler için kullanın :D
Onun ne iş yaptığını tartışmıyorum ki.
Pedagog la çocuk psikiyatristinin aldığı eğitim arasında fersah fersah fark var diyorum ama senin küçük beynin algılamıyor.

Farkında mısınız o da bir çocuk, o çocugu nasıl duyguları olabilir ki daha cinsellikle ilgili. İnternet olsun telefon olsun merakla yapılmış bişey. Senin o çocugu dövmen yanlış. Annesinin daha çok dövseydin demesi daha yanlış. Küçücük çocugu şikayet etmekten bahsediyorsun. Bir çocugun annesi daha çok dövseydin diyosa kendi çocugu için, sorun zaten çocugun ailesindedir!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back