• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten su an iki tokat yiyen masum dimi..
o tokadı benim oğluma atmış olsaydınız ben o annenin yerinde olsaydım 10 misli karşılık verirdim size siz kim oluyorsunuzda benim evladıma vuruyorsunuz. 7 yaş çocuğu bu merak dönemi cinsel kimliğinin oluştuğu dönem hem cahilsiniz hem zorba

Ben kizimi kuzenleri disinda kimseyle gorusturmuyorum.komsum falan vardi ama hicbirinde erkek yoktu.hadi diyelim erkek arkadaslari olsada onun yasiti olmali.cunku biri buyuk olunca kucuk biseyleri anlamadigi icin bazi seyleri daha kolay yapabiliyor.sizde sakin olun digeride cok buyuk sayilmaz.iyi dikkat edip gormussunuz

Çocukken böyle bir şey yaşıyorsunuz ama komşu çocuğunu hem de kızınızdan büyük çocuğu eve alıp oynatıyorsunuz.
Kimsenin çocuğunu evinize almayın bu başlı başına hata zaten.
7 yaşın da bir çocuktan bahsediyorsunuz, çocuk ne görürse onu uygular, insan gibi konuşmayı deneseydiniz, ne hakla döversiniz siz o çocuğu!
Bir kere görmüşsünüz hatasını bir daha ne diye evinize aldınız o zaman!
Asıl annesi sizi şikayet etsin çocuğu dövdüğünüz için.
7 yaşın da 7, doğruyu yanlışı öğreten olmazsa bilmez! Annesiyle konuşup çözüm bulmasını isteseydiniz diyicem de, o anne de dövseydin demiş, kan beynime sıçradı sabah sabah!

3 yasinda bir cocuk tacize ugramis adi kadinlar klubu olan bir sitede kadin uyeler ne isi vardi o cocukla diye anneyi sucluyor. Kafalar misss.
Konu sahibi 1. Si ne yaparsa yapsin cocugu dovemezsin. Yani zaten cocuk dovmek nedir..
2.si mutlaka sikayet et. 7 yasinda cocuk bunu tv den ogrenmez. Muhtemelen o da tacize ugruyor ve gordugunu uyguluyor. O cocuguda kurtar.
3.su mahremiyet egitimi icin uygun bir yas. Mutlaka bu kavrami kizina ogret. Bir daha boyle bir sey isteyen olursa ciglik atmasini mutlaka tembihle.
4.su 3 yas bu konuyu karsina alip konusacak bir yas degil oyunla caktirmadan itele mesajini..

Tv den öğrendiği doğrudur. O yaşlarda çok dikkat edilmesi gerek çocuğun ne izlediğine. Hele o yeşilçam filmleri... çocukların psikolojisini çok çok bozuyor. Bizzat şahit oldum.

Kamera şakası gibi bir konu. Elalemin 7 yaşındaki çocuğunu döverken keşke elleriniz kökünden kırılsaymış. Biri bana çocuğunu dövdüm ölüsü çıkar bu evden diyecek öyle mi , evet bir ölü çıkardı ama o ölü siz olurdunuz.Allah akıl fikir versin size. Karşınızdaki çocuk çocuk. Hani söylediklerini anında doğru kabul ettiğiniz 3 yaşındaki kızınız gibi bir ÇOÇUK.

sen gerçekten hastasın! acilen tedavi olmalısın. oğlum 7 yaşında düşünüyorum da biri oğlumu dövse onu oraya gömerim!
7 yaş küçücük çocuk bence sen kafanda kurup olayı oluşturmuşsun!
keşke kadın senden şikayetçi olsa. çocuğa şiddetten baya ceza alırsın. hatta kendi çocuğunu bile psikologlar inceler

Ço
Kamera şakası gibi bir konu. Elalemin 7 yaşındaki çocuğunu döverken keşke elleriniz kökünden kırılsaymış. Biri bana çocuğunu dövdüm ölüsü çıkar bu evden diyecek öyle mi , evet bir ölü çıkardı ama o ölü siz olurdunuz.Allah akıl fikir versin size. Karşınızdaki çocuk çocuk. Hani söylediklerini anında doğru kabul ettiğiniz 3 yaşındaki kızınız gibi bir ÇOÇUK.
Çocuk olması onu melek yapmıyor. Adam gibi eğitim verseymiş annesi babası. Kendi ailesinde terbiye almayan çocuğa işte böyle yapılır. Çocuklarının sapık olduğu mahallede duyulsun istemiyorsa ailesi, terbiyesini verecek. Yoksa bedeli kendileri öder.

Belli yaşlarda çocuklarda karşı cinse karşı bir merak vardır. Çocuğun yaptığı yanlış ama buna taciz denilir mi sanmıyorum.

Burada en büyük hata sizin. O yaşta kendi cinsiyetinden olmayan birini oyun arkadaşı olarak seçerken düşünmeniz gerekirdi. Hele de çocukluğunda taciz yaşamış biri olarak bu konuyu daha çok önemsemeliydiniz. Şahsen öyle birşey yaşamadım ama 4 yaşındaki oğlumu kendinden büyük çocuklarla baş başa oynatmıyorum. Parkta veya bahçemizde gözümün önünde oynayabilir ancak.

Küçücük çocuğa cezai işlem uygulatmayı düşüneceğinize kendinizi suçlayın. Kızınızı kendinden büyük yaşta erkek çocukla baş başa oynatmanız ayrı hata, çocuğu dövmeniz daha büyük hata. Siz kim oluyorsunuz ki başkasının çocuğunu dövüyorsunuz. Annesi de dövseydin demiş çocuk nasıl cahil bir topluluğun içinde aman Allah'ım...

Ço
Çocuk olması onu melek yapmıyor. Adam gibi eğitim verseymiş annesi babası. Kendi ailesinde terbiye almayan çocuğa işte böyle yapılır. Çocuklarının sapık olduğu mahallede duyulsun istemiyorsa ailesi, terbiyesini verecek. Yoksa bedeli kendileri öder.
Woawww !
Görüşmesek daha iyi olmaz mı sayın emniyet müdürümüz?

Nasıl anlatılır bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
Kızım üç yaşında ve 7 yaşında oyun arkadaşı var. Alt komşumuz ve uzaktan akrabamız.
Uzun zamandır gözetimimde kızımın odasında veya evin genelinde oynarlar. Ve bulundıkları odanın kapısını kapamak yasaktır. Sürekli kontrol ederim , gerek gizli gerek kendimi belli ederek onları izlerim.
Kulağım sürekli onlarda olur sesleri kesilince kontrol ederim vs. Neden bu kadar kontrolcü olduğumu merak edenler için belirteyim ; küçükken tacize uğradığım için bende paranoya oluştu.

Neyse yanlış birşey yakalamadım onca zamandir. Güzel vakit geçirdikleri için bende mutluydum tabi.

Ta ki bir buçuk iki hafta öncesine kadar. Kızım ve çocuk yine odadaydı kapısının kapandığı duydum odasına gittim kapıyı açtım ve ikisini kızımın yatağında uzanırken gördüm. Çocuğa çok kızdım bir daha asla böyle birşey yapmamasını söyledim.

Bugün kızımın odasında oynuyorlardı. Yemek yapıyordum. Sesleri kesildi. Elimi yıkadım Hemen odaya gittim kızımın pijamasının arka kısmı nerdeyse yarıya kadar inmiş. O hırsla çocuğu dövdüm. Evine gönderdim. Annesini aradım çağırdım. Olanları anlattım. Yüzü düştü yok TV den ne görürlerse yapıyorlar daha çok dovseydin iyi yapmışsın iyice korkutsaydin bı daha cesaret edemez vs. İyice uyar ölüsü çıkardı bu evden zor tuttum kendimi dedim. Ben gördüğüm yerde bı daha uyaricam dedim. Konu kapandı.

Sakinlesince kızımla konuştum neden pijaman açıktı dedim o aç dedi bana dedi. Kızıma da güzel bir şekilde bu şeylerin ayıp olduğunu vs anlatmaya çalıştım.

Şimdi napicam bilmiyorum keşke polisi arasaydim cezai herhangi bir islem uygulanır mı yarın şikayetçi olmak istiyorum ne yapabilirim. Beynim durdu nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Neden ya neden kahroluyorum ben mahfoldum zaten hayatım bitik çocukluğum bitik benzer şeyleri evladım yaşarsa ölürüm diyordum ölüyorum sanki vücudum sıkışıyor nefes alamıyorum nolur yardım edin

Arkadaşlar konu hakkında gerekeni söylemişler zaten
7 yaşında bir çocuğu nasıl dövdün ya ellerin kırılsın .... çocuğun annesi de bir tuhaf o kadının yerinde olacağım elimden kimse alamazdı seni

Dedim zaten, böyle bir ailenin bir daha yüzüne bakma diye
Dayağı haklı goremezsiniz! Kimse kimsenin evladına vuramaz sapik dahi olsa ....herkes kendi kapısının önünü supurmeli! Çocuk daha 7 yaşında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back