• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorumlu tuttuğunuz çocuk daha 7 yaşında. evet aile bu terbiyeyi vermemiş daha ama en başta sorun sizde. Nasıl 7 yaşında ki bir erkek çocukla kızınızın bu kadar çok vakit geçirmesine müsade edebilirsiniz? Çocuktan önce kendinizi suçlamanız gerekiyor.
İnanın sucladim zaten.
İnsanlar vurdum diye ve uygun dille anlatmadigim için çok üzerime geldi. Kimse ne kadar korktugumu düşünmedi. Üzüldüğümü. Öfke sinirle konuyu buraya doğru aktaramamisim bile. Keşke herşeyi baştan yazabilsem dünden bugune kendimi açıklayacağım diye bittim.

İnanın sucladim zaten.
İnsanlar vurdum diye ve uygun dille anlatmadigim için çok üzerime geldi. Kimse ne kadar korktugumu düşünmedi. Üzüldüğümü. Öfke sinirle konuyu buraya doğru aktaramamisim bile. Keşke herşeyi baştan yazabilsem dünden bugune kendimi açıklayacağım diye bittim.
ben bu konuda sizi çok iyi anladım zaten ama keşke çocuğu dövmeseydiniz bu devir de kendi öz yeğenlerine bile güvenemiyor insan. bence taşının bulunduğunuz yerden

Once siz tedavi olmalisiniz 7 yasinda erkek cocugu 3 yasinda kiz cocuguyla ne oynar? Sacmalik burda basliyor. Ayrica o oglan benim cocugum olsaydi gelip bana dovdum deseydiniz once benden dayak yer sonra polise savunma verirdiniz. İci yaniyormus bilmem ne. Nekadat mantiksiz davraniyorsunuz dunya sizin cocugunuzun etrafinda donmuyor koyun bir fanusa kizinizi oyle buyutun baska cocuklara zarar vermeyin en azindan. Tavrinizdan dolayi herseyi yanlis anlamis olabileceginizi bile düşünüyorum

Çevremizde kimse yok. Oyunlarina vs herşeye hep bende dahilim. Ben anlatmaya yoruldum hep aynı şeyleri yazıyorum. Birşeyi yanlış anlamadım kendimi ifade edemedim yanlış cümleler kurdum ve yanlış anlattım sadece.

tepkinizi anlıyorum ama bahsettiğiniz tacizci(!) henüz aklı ermeyen, cinsellik nedir bilmeyen 7 yaşında bir çocuk
küçük yaşlarda kız ve erkek çocuklar kendi bedenlerini keşfetmeye başlar
bu sebeple kim olursanız olun veya ne yapmış olursa olsun heleki bir başkasının çocuğunu asla dövemezsiniz

yapmanız gereken ikisine de bunun çok yanlış ve ayıp bir şey olduğunu anlatmaktı
annesini
"ölüsü çıkardı bu evden" diye tehdit etmişsiniz bu hakkı kendinizde nereden buldunuz?
bide polise şikayet edicem diyorsunuz
çocuktan daha çocuk olmuşsunuz

Dövmek o anda refleks olarak gelişmiştir eminim.
Ama konu sahibinin yerine kendinizi koyun 5 dakika geç kalsaydı olay daha da kötü olabilirdi.Allah korusun.

Aklıma nasrettin hocanın suyu dökmeden dövdüğü çocuk geldi.
Ne olabilirdi? 7 yaşındaki çocuk erekte olup tecavüz mü edicekti? Anlamadığımdan soruyorum hani cidden ne olabilirdi? Belgrad ormanında 4 kişi araya almışlar kızı yeşilçam filmlerinde ki gibi ordan oraya itiyorlar falan gibi bir sahne mi canlanıyor gözünüzde? 3 yaşındaki kız kendi bile indirmiş olabilir pijamasını fakat bu konu sahibi kendi bilinçaltında neler yaşadıysa artık elinde pipisi mastürbasyon yapan biri gibi davranmış 7 yaşındaki bebeye...

Nasıl anlatılır bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
Kızım üç yaşında ve 7 yaşında oyun arkadaşı var. Alt komşumuz ve uzaktan akrabamız.
Uzun zamandır gözetimimde kızımın odasında veya evin genelinde oynarlar. Ve bulundıkları odanın kapısını kapamak yasaktır. Sürekli kontrol ederim , gerek gizli gerek kendimi belli ederek onları izlerim.
Kulağım sürekli onlarda olur sesleri kesilince kontrol ederim vs. Neden bu kadar kontrolcü olduğumu merak edenler için belirteyim ; küçükken tacize uğradığım için bende paranoya oluştu.

Neyse yanlış birşey yakalamadım onca zamandir. Güzel vakit geçirdikleri için bende mutluydum tabi.

Ta ki bir buçuk iki hafta öncesine kadar. Kızım ve çocuk yine odadaydı kapısının kapandığı duydum odasına gittim kapıyı açtım ve ikisini kızımın yatağında uzanırken gördüm. Çocuğa çok kızdım bir daha asla böyle birşey yapmamasını söyledim.

Bugün kızımın odasında oynuyorlardı. Yemek yapıyordum. Sesleri kesildi. Elimi yıkadım Hemen odaya gittim kızımın pijamasının arka kısmı nerdeyse yarıya kadar inmiş. O hırsla çocuğu dövdüm. Evine gönderdim. Annesini aradım çağırdım. Olanları anlattım. Yüzü düştü yok TV den ne görürlerse yapıyorlar daha çok dovseydin iyi yapmışsın iyice korkutsaydin bı daha cesaret edemez vs. İyice uyar ölüsü çıkardı bu evden zor tuttum kendimi dedim. Ben gördüğüm yerde bı daha uyaricam dedim. Konu kapandı.

Sakinlesince kızımla konuştum neden pijaman açıktı dedim o aç dedi bana dedi. Kızıma da güzel bir şekilde bu şeylerin ayıp olduğunu vs anlatmaya çalıştım.

Şimdi napicam bilmiyorum keşke polisi arasaydim cezai herhangi bir islem uygulanır mı yarın şikayetçi olmak istiyorum ne yapabilirim. Beynim durdu nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Neden ya neden kahroluyorum ben mahfoldum zaten hayatım bitik çocukluğum bitik benzer şeyleri evladım yaşarsa ölürüm diyordum ölüyorum sanki vücudum sıkışıyor nefes alamıyorum nolur yardım edin
Bence bu olay sosyal medyaya düşmeli bu iki çocuk sizin ebeveyn elinden kurtarılmalıdır. Zaten arkadaşlar söylecegim herşeyi söylemişler

Ne olabilirdi? 7 yaşındaki çocuk erekte olup tecavüz mü edicekti? Anlamadığımdan soruyorum hani cidden ne olabilirdi? Belgrad ormanında 4 kişi araya almışlar kızı yeşilçam filmlerinde ki gibi ordan oraya itiyorlar falan gibi bir sahne mi canlanıyor gözünüzde? 3 yaşındaki kız kendi bile indirmiş olabilir pijamasını fakat bu konu sahibi kendi bilinçaltında neler yaşadıysa artık elinde pipisi mastürbasyon yapan biri gibi davranmış 7 yaşındaki bebeye...
Ki 7 yaşında ki çocuğun mastürbasyon yapması normal kabul edilir ve cinsel haz beklenmez.

Siz kendi söylediğiniz gibi paranoyağın dik alasısınız. Bu yaptığınız normal mi yahu? Kim kimin çocuğunu dövebilir? Bir de cezai işlemden bahsediyorsunuz, umarım dövdüğünüz çocuğun ailesi sizi şikayet eder ve cezai işlem size uygulanır. Çok sinirlendim yahu!

Böyle hassas bir durum yasamişsiniz ve paranoyalariniz var madem neden 3 yasindaki cocugunuzu 7 yasinda bi arkadasla oynatiyorsunuz ,hem cinsiyetleri farkli vs .Oynuycaklarsa da gözünüzün önünde oynasinlardi.3 yas ile 7 yasin arasi 4 yas ve bu o yaslar icin ucurum yasi.Bu demek degil tabii tehlikeli vs ama bana göre böyle ikili oyunlarda akran ile oyun arkadasligi cok daha uygun.7 yasjndaki cocuk da 11 yasindakinin oynamasi da ayni yani.

3 yasinda bir cocuk tacize ugramis adi kadinlar klubu olan bir sitede kadin uyeler ne isi vardi o cocukla diye anneyi sucluyor. Kafalar misss.
Konu sahibi 1. Si ne yaparsa yapsin cocugu dovemezsin. Yani zaten cocuk dovmek nedir..
2.si mutlaka sikayet et. 7 yasinda cocuk bunu tv den ogrenmez. Muhtemelen o da tacize ugruyor ve gordugunu uyguluyor. O cocuguda kurtar.
3.su mahremiyet egitimi icin uygun bir yas. Mutlaka bu kavrami kizina ogret. Bir daha boyle bir sey isteyen olursa ciglik atmasini mutlaka tembihle.
4.su 3 yas bu konuyu karsina alip konusacak bir yas degil oyunla caktirmadan itele mesajini..

İnanın sucladim zaten.

Ben size neden kendinizi ifade edemediginizi aciklayayim. Cunku gerceklesen olayin asli sizin kafanizda kurdugunuz kadar kotu bir sey degil. Siz olayin kendisine degil tetiklenmis olan travmalariniza tepki gosterdiniz. Korumak istediginiz kendi kiziniz degildi, kendi kucuklugunuzdu, ofkenizi de yanlis kisiye kanalize ettiniz sizi kucukken koruyamayan yetiskinlere olan hirsinizi ufacik bir cocuktan cikardiniz. Sizde travma yaratildigi gibi siz de kucuk bir cocukta travma yarattiniz. Istismar dongusu bu sekilde ilerlemek zorunda degil umarim o cocuk bu donguyu kirar yetiskinliginde.

Olayi evirip cevirmeye calismayin artik olayin gercekligi ile sizin hissettikleriniz cok farkli ve siz sadece hislerinize odaklanip asiri tepkisel davraniyorsunuz, ozeti bu.

Dövmek o anda refleks olarak gelişmiştir eminim.
Ama konu sahibinin yerine kendinizi koyun 5 dakika geç kalsaydı olay daha da kötü olabilirdi.Allah korusun.

Aklıma nasrettin hocanın suyu dökmeden dövdüğü çocuk geldi.
5 dakika geç gelse ne olacaktı yahu ? Çocuk kızı hamile mi bırakacaktı. İyice saçmalamışsınız. Ortada bişey yok zaten. Konu sahibi çocuklar oynarken ses gelmediğinde bile panikleyen bir tip. Çocuk tamamen yok yere zan altında kalmış.

Konuştuğumuz konuya toplumun şu haline bak ya.

Kim ne derse desin suçlu biziz. O sapık dizileri izleyip çocuklara da izlettiren biziz. Bu ülkede viral olmuş bir Behlül bihter örneği var. Habire dizi tekrar tekrar yayınlanıp reyting alıyor . niye ? İzleniyor çünkü...

Böyle de iğrenç bir milletiz

Son düzenleme:
Bence siz korkunç birisiniz ..O dayak yiyen çocuğun annesi olsaydım kendinizi karakolda bulurdunuz.
Bu kadar psikolojiniz bozuksa tedavi olun ..Hem suçlu hem güçlü davranmak bu olsa gerek.
Çocuğunuzu fanusta büyüterek ona güven duygusunu asla veremezsiniz.

Çocuğunuzun ve etrafın sağlığı için tedavi olun.

Ben size neden kendinizi ifade edemediginizi aciklayayim. Cunku gerceklesen olayin asli sizin kafanizda kurdugunuz kadar kotu bir sey degil. Siz olayin kendisine degil tetiklenmis olan travmalariniza tepki gosterdiniz. Korumak istediginiz kendi kiziniz degildi, kendi kucuklugunuzdu, ofkenizi de yanlis kisiye kanalize ettiniz sizi kucukken koruyamayan yetiskinlere olan hirsinizi ufacik bir cocuktan cikardiniz. Sizde travma yaratildigi gibi siz de kucuk bir cocukta travma yarattiniz. Istismar dongusu bu sekilde ilerlemek zorunda degil umarim o cocuk bu donguyu kirar yetiskinliginde.

Olayi evirip cevirmeye calismayin artik olayin gercekligi ile sizin hissettikleriniz cok farkli ve siz sadece hislerinize odaklanip asiri tepkisel davraniyorsunuz, ozeti bu.
Sadece meraktan yapılmış bir hareket olabilir."Bir daha görmeyeyim" cümlesi ve dayak çocuk için bir şey ifade etmez ki... Çocuklarla konuşup verilebilecek kısa bir mahremiyet eğitimiyle neresi özel bölge ve kim görebilir öğretilerek başa çıkılabilecek bir sorun,7 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı dehşetle son bulmuş. Kendi annesi de dövmüştür belki eve gittiğinde yazık yahu. Dayak yiyen çocuğa niye yaptığı sorulup öğrenilip ona göre davranılabilirdi. Belki doktorculuk oynuyorlar, çocuk hastanede poposuna nasıl iğne yapıldıysa onu taklit ediyor, ya da kendisi de tacize uğruyor ne bileyim bir sürü seçenek var. Şimdi olayın aslını da öğrenemedi konu sahibi. Ne geçti eline anlamadım 🤷‍♀️

Hahahah sen al bağrına bas tatlım .sizin dovmeye kiyamadiklariniz yarın size bakmıyor yaşlanınca şiddette uyguluyor ustune 🤣🤣🤣 Allah sizin yetistirdiginiz evlatlarla karsilasacaklara yardımcı olsun bence 🤣🤣🤣
Değil bir çocuğu dövmek, herhangi bir canlıya dokunma hakkımız bile yok.

Şiddetin insan eğitmediğini, sadece kişiyi değil toplumu olumsuz etkilediğini bilmenizi isterim. Şu an yaşadığımız iğrençliklerin en büyük sebebi zaten şiddetle bastırılmışlık değil mi? İnanın şiddet çare olsa herhalde en yaşanılacak ülkelerin içinde olurduk.

Ölüsü mü çıkardı? Pardon da siz kimsiniz ne hakla dövüyorsunuz o çocuğu? Madem takıntılarınız var niye kızınızla arkadaşlık ettiriyorsunuz? Çağırırsınız ailesini yapması gerekeni onlar yapardı bahsettiğiniz daha küçük çocuk. İyiki karşınızda ben yokmuşum dua edin yani

Çocukluk travmanızı yenmeden neden çocuk sahibi oldunuz? İki anne de birbirinden beter. Kimsenin 7 yaş çocuğunu dövmek gibi bir hakkınız yok. Cezai ehliyeti olmayan birinden söz ediyoruz burda. Ne diyeceksiniz polise kızımın pijamasını indirdi mi? O yaş çocuğu tacizi tecavüzü ne bilsin? Ne yapabilirdi kızınıza, hiçbir şey yapamazdı. Sadece cinselliği, kendi üreme organını keşfetme yaşında. Gidin acilen psikolojik destek alın. Bu kadar takıntısıysanız da sebebi ne olursa olsun kızınızla oyun arkadaşı olamayacak bir erkek çocuğunu eve sokup başbaşa bırakmayın. Konuda en büyük yanlış sizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back