Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın bu olay ne kadar ciddiye alınabilirse o kadar ciddiye almış zaten , 7 yaşındaki çocuğa tecavüzcü coşkun muamelesi yapıp rezillik çıkartan sizsiniz.

Haklısınız maruz kalabilir.

Şunu net söyleyeyim niyeti için evet kötü niyeti vardı eminim vs diyemem.
Ama meraktan vs herhangi bir durumdan dolayı gördüğüm manzara hoş değil ve her annenin tepki vereceği cinstendi. Üstü körü anlattim hectimt herkesin detaya göre yorum yapacağını tahmin edemedim

kadın niye dövsun çocugunu delinin biri saldirdı diye arkadaşım ? normalde de döver mi çocuğunu sık sık? zaten bence siz dövmedi sakin karşiladi diye kızmışsınız

Bir çocuğun otur kalk oyna ye iç diye emirler aldığı ve mutlu olmadığı eglenmedigi bir yere gideceğini düşünüyor olamazsınız. İkisininde isteklerini dikkate aldım.

Bir çocuğun otur kalk oyna ye iç diye emirler aldığı ve mutlu olmadığı eglenmedigi bir yere gideceğini düşünüyor olamazsınız. İkisininde isteklerini dikkate aldım.
Bu saate kadar uyumadiniz ya sabah küçücuk kiziniza kim bakacak aklımda deli sorular bence yatın artık
Bugün uykumun katili oldunuz

çocuk bu bilmez ki ne amaçla çağrıldığıni, annesi git derse gider, otur dersen oturur

kadın niye dövsun çocugunu delinin biri saldirdı diye arkadaşım ? normalde de döver mi çocuğunu sık sık?
Şahit olmadım vurduguna. Ben duruma çok sinirlendim zannetim ki annesi de oglunun bu durumuna sinirlenir kızar öfkeyle benim düştüğüm hataya düşer . Ama amaaan neyse ne diyecek gibi tavrı vardı konusmanim başında

Sırf pijamasi aşağıya inmiş diye emin olmadan bir çocuğu bu kadar yaraladınız.
Belki oynarken sıyrıldı belki kaşımak için indirdi...
Ee tabiki de annesi sizi ciddiye almaz bunlar daha çocuk lütfen farkına varın.

Bu saate kadar uyumadiniz ya sabah küçücuk kiziniza kim bakacak aklımda deli sorular bence yatın artık
Bugün uykumun katili oldunuz
Burada ki bir çok yorumda benim. Bünye kişiden kişiye farklıdır. Uyku surem azdır çok az uyuyan biriyim. Kızımın uyanma saatinde dinç olacağından emin olun. 9da.

kadın çocuğunu dövmedi diye kızmışsınız resmen , sakin kaldı geniş davrandı demeniz bundanmış şimdi anladım...kadın çocuğa ne yapsaydı mesela içinizin soğumasi için?ne tepki verseydi normal olacaktı sizin için? cidden soruyorum, ne beklediniz? nasil bir terbiye ve ceza yöntemi beklediniz anneden? dürüstçe cevap verin lütfen

Ya siz naptınız nasıl yaparsınız böyle bişey. Okurken sinirden delirdim. El kadar çocuğa sapık gibi mi davrandınız koca kadın, bir çocuk annesi olarak. Olayı bilmiyorsunuz bile. Hem küçücük çocuk napıcak kızınıza allah aşkına nasıl saçma sapan düşünceleriniz var. Bi de polise gidecekmiş. Ne diyeceksiniz polise. Bir çocuk annesi kadının böyle bişey düşündüğünü gerçekten düşünmek istemiyorum. Yazık o çocuğa yok yere dayak yemiş. Ama en çok da kızınıza yazık bu tramvalarınız en çok kızınıza zarar verecek. Psikoloğa gidin koşa koşa. Bari ergenliğinden önce onu iyi yönetebilecek bir annesi olsun.

Ben anlayamiyorum her detayı yazmam mi gerekiyor. Bakın oyun sırasında , koşarken , yuruken, öylece dururken pijaması düşer zaten bazen çocukların, lastiği gevşek olur vs. O tarz inik şekilde görseydim sinirlenmezdim zaten durum farklıydı.
Şunu soyluyorum bazı üyeler niyetinden emin misin demis ya. Hani o sapik arzu hırs denilen şey o yoktur tabi onu biliyorum. Anlatamıyorum inanın ifade edemiyorum

Cevaplarimi okursanız aciklamalarim var. Tekrr yazamiyorum çok yazdım çünkü

Kadının çocuğunu önce öldüresiye dövmesini sonra da benim 7 yaşındaki oğlum ırz düşmanı oldu diye kendi elleriyle polise teslim etmesini falan sanırım..

Bu konuda tek şikayet edebilecek bir ebeveyn var, o da erkek çocuğun annesi.
Çünkü evladı gözü dönmüş bir kadın tarafından darp edildi, canı acıtıldı, dövüldü.
Çocuk denilen canlı, aklı erişkin bir varlık değil.
Taklit etme ve öğrenmeye en açık dönemlerinde gözlemleyiciliklerini tecrübe etmek isterler, çok olağan.
Ama konu sahibi ‘gözüm döndü’ diye 7 yaşındaki çocuğu dövemez.
Vahlanır ahlanır kızar ama dövemez!
O çocukta bu travmayı oluşturamaz.
Gelecekte ya cinsel problemli ya da kadın nefretli birey olmasını bir güzel aşılamış konu sahibi, güya taciz, tecavüzü önledi.
Tövbe yarabbim çocuk kelimesi ile yan yana gelen iğrençliğe bakın, midem bulandı..

yahu anlat o zaman ne gördüğünü tam olarak, evet her detayı yaz ne gördün de 7 yaşındaki çocuğun cesedi çıkacak o evden? bir şey yok çünkü ortada.O yaş grubundaki çocuk cinsel amaçlı bir şey yapmıyor, ne olduğunu merak ettiği için şeklini şemalini kendinde ne olduğunu karşı cinste ne olduğunu , böyle şeyleri keşfetmeye başlıyo.onun için o organlar işemeye kaka yapmaya yarayan bir şey sadece.farklı gelişim evrelerindeler , 7 yaşla 3 yaş bir araya getirilmez.yatakta uzanırken görmüştüm bi kere demişsiniz o zaman da tepki vermişsiniz.bakın anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama çocukların kafasında yatak=seks demek değil, yatak uyumak demek.siz kendi çocuğunuzda çok ciddi çarpık düşünceler yaratacaksınız fikirlerinizle ve tepkilerinizle çok yazık o çocuğa.

Kadının çocuğunu önce öldüresiye dövmesini sonra da benim 7 yaşındaki oğlum ırz düşmanı oldu diye kendi elleriyle polise teslim etmesini falan sanırım..
Ben de öyle tahmin ediyorum ama verdiği her cevapta karşımizdaki criminal mind ın derinliği ve halihazırda elinde 3 yaşında savunmasız bir çocuk bulunması dehşete düşürüyor beni... neyse ya uyku haram oldu bu gece bana belli, banlanmadan gideyim de kedi videosu filan seyredip sakinleşeyim uyurum belki...

Yalnız arkadaşlar durum çok ciddi, yarın öbür gün çarşida pazarda yanımizdan geçecek bu kadın ve benzerleri belki komşumuz olacak belki çocuğumuzun arkadaşının annesi...hiçbiryere yollamayalım çocuklarımızı yalnız, allah sonumuzu hayır etsin...

Şok etkisi mi? Siz şiddeti mi savunuyorsunuz? Bahsettigi 7 yaşındaki bir cocuk. Sizi gercekten cok kınıyorum. Allah akıl fikir versin siz ve sizin gibilerine
Hahahah sen al bağrına bas tatlım .sizin dovmeye kiyamadiklariniz yarın size bakmıyor yaşlanınca şiddette uyguluyor ustune Allah sizin yetistirdiginiz evlatlarla karsilasacaklara yardımcı olsun bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…