- 14 Ağustos 2018
- 19.662
- 2
- 73.879
- 598
- Konu Sahibi benlumiere
-
kadın bu olay ne kadar ciddiye alınabilirse o kadar ciddiye almış zaten , 7 yaşındaki çocuğa tecavüzcü coşkun muamelesi yapıp rezillik çıkartan sizsiniz.Tam anlatamadım sanırım konuşma şeklinde yazsaydım herşeyi daha doğru olurdu. Basta sakin ve saygılı konuştum olanları anlattım vurdugum için özür dilerim dedim sen sadece uyar dedim. Hatta annesi de vurmasim diye çocuğu önce evine gonderip akabinde arayıp annesini çağırdım annesi basta hafife alır gibi davranınca hatta gibi değil öyleydi. Ofkelendim. Beklerdim ki en başında anlatırken ciddiye alsin
Haklısınız maruz kalabilir.Ee o zaman anlatın.Bakin siz de belki farkındasınız paronaya aslında yaşadığınız şey bu kadar insan sordu hiç birine net cevap vermediniz.
Benim de 3 ve 7 yaşlarında farklı çocuğum var.Ayri odaları olmasına rağmen bazen birinin yatağına gidip oynuyorlar yatıyorlar,küçük olanın bazen pojamasi düşüyor hatta küçük olan bazen benim pijamami cekistirirken benim pijamam düşüyor...Ama bunların hiç birinde ben cinsellik sezmedim.Yas ve gelişim olarak uygun değiller çünkü.
Siz bu kadar zamandır eve aldığınız bir çocuğun gelişimini yönelimini farkedersiniz.Bunu bilerek almazsınız demi?Ve 3 yaşında bir çocukla oynadığına göre 7 yaşında ki çocuğun çok gelişmiş bir cocuk olduğunu düşünmüyorum.
Not:Kim olursa olsun hiç bir cocuk ebeveynsiz başka eve gitmemeli.Burada ki gibi ithamlara yâda istismara maruz kalabilir.
kadın niye dövsun çocugunu delinin biri saldirdı diye arkadaşım ? normalde de döver mi çocuğunu sık sık? zaten bence siz dövmedi sakin karşiladi diye kızmışsınızTam anlatamadım sanırım konuşma şeklinde yazsaydım herşeyi daha doğru olurdu. Basta sakin ve saygılı konuştum olanları anlattım vurdugum için özür dilerim dedim sen sadece uyar dedim. Hatta annesi de vurmasim diye çocuğu önce evine gonderip akabinde arayıp annesini çağırdım annesi basta hafife alır gibi davranınca hatta gibi değil öyleydi. Ofkelendim. Beklerdim ki en başında anlatırken ciddiye alsin
Bir çocuğun otur kalk oyna ye iç diye emirler aldığı ve mutlu olmadığı eglenmedigi bir yere gideceğini düşünüyor olamazsınız. İkisininde isteklerini dikkate aldım.en başinda yazmissin benimki yemek yesin aktivite yapsin oyalansın diye alıyorum demişsin, bütün bu olanlardan sonra çok sevdiğin için gönlünü yapmak icin evinde ağırladığına inanmamızı mi bekliyorsun? resmen oyuncak etmişsin çocuğu kendi rahatın icin bi de üstüne dövmüşsün işte
Bu saate kadar uyumadiniz ya sabah küçücuk kiziniza kim bakacak aklımda deli sorular bence yatın artıkBir çocuğun otur kalk oyna ye iç diye emirler aldığı ve mutlu olmadığı eglenmedigi bir yere gideceğini düşünüyor olamazsınız. İkisininde isteklerini dikkate aldım.
çocuk bu bilmez ki ne amaçla çağrıldığıni, annesi git derse gider, otur dersen otururBir çocuğun otur kalk oyna ye iç diye emirler aldığı ve mutlu olmadığı eglenmedigi bir yere gideceğini düşünüyor olamazsınız. İkisininde isteklerini dikkate aldım.
Şahit olmadım vurduguna. Ben duruma çok sinirlendim zannetim ki annesi de oglunun bu durumuna sinirlenir kızar öfkeyle benim düştüğüm hataya düşer . Ama amaaan neyse ne diyecek gibi tavrı vardı konusmanim başındakadın niye dövsun çocugunu delinin biri saldirdı diye arkadaşım ? normalde de döver mi çocuğunu sık sık?
Sırf pijamasi aşağıya inmiş diye emin olmadan bir çocuğu bu kadar yaraladınız.Haklısınız maruz kalabilir.
Şunu net söyleyeyim niyeti için evet kötü niyeti vardı eminim vs diyemem.
Ama meraktan vs herhangi bir durumdan dolayı gördüğüm manzara hoş değil ve her annenin tepki vereceği cinstendi. Üstü körü anlattim hectimt herkesin detaya göre yorum yapacağını tahmin edemedim
Burada ki bir çok yorumda benim. Bünye kişiden kişiye farklıdır. Uyku surem azdır çok az uyuyan biriyim. Kızımın uyanma saatinde dinç olacağından emin olun. 9da.Bu saate kadar uyumadiniz ya sabah küçücuk kiziniza kim bakacak aklımda deli sorular bence yatın artık
Bugün uykumun katili oldunuz
Uykusuzluk sinir yaparBurada ki bir çok yorumda benim. Bünye kişiden kişiye farklıdır. Uyku surem azdır çok az uyuyan biriyim. Kızımın uyanma saatinde dinç olacağından emin olun. 9da.
kadın çocuğunu dövmedi diye kızmışsınız resmen , sakin kaldı geniş davrandı demeniz bundanmış şimdi anladım...kadın çocuğa ne yapsaydı mesela içinizin soğumasi için?ne tepki verseydi normal olacaktı sizin için? cidden soruyorum, ne beklediniz? nasil bir terbiye ve ceza yöntemi beklediniz anneden? dürüstçe cevap verin lütfenŞahit olmadım vurduguna. Ben duruma çok sinirlendim zannetim ki annesi de oglunun bu durumuna sinirlenir kızar öfkeyle benim düştüğüm hataya düşer . Ama amaaan neyse ne diyecek gibi tavrı vardı konusmanim başında
Ya siz naptınız nasıl yaparsınız böyle bişey. Okurken sinirden delirdim. El kadar çocuğa sapık gibi mi davrandınız koca kadın, bir çocuk annesi olarak. Olayı bilmiyorsunuz bile. Hem küçücük çocuk napıcak kızınıza allah aşkına nasıl saçma sapan düşünceleriniz var. Bi de polise gidecekmiş. Ne diyeceksiniz polise. Bir çocuk annesi kadının böyle bişey düşündüğünü gerçekten düşünmek istemiyorum. Yazık o çocuğa yok yere dayak yemiş. Ama en çok da kızınıza yazık bu tramvalarınız en çok kızınıza zarar verecek. Psikoloğa gidin koşa koşa. Bari ergenliğinden önce onu iyi yönetebilecek bir annesi olsun.Nasıl anlatılır bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
Kızım üç yaşında ve 7 yaşında oyun arkadaşı var. Alt komşumuz ve uzaktan akrabamız.
Uzun zamandır gözetimimde kızımın odasında veya evin genelinde oynarlar. Ve bulundıkları odanın kapısını kapamak yasaktır. Sürekli kontrol ederim , gerek gizli gerek kendimi belli ederek onları izlerim.
Kulağım sürekli onlarda olur sesleri kesilince kontrol ederim vs. Neden bu kadar kontrolcü olduğumu merak edenler için belirteyim ; küçükken tacize uğradığım için bende paranoya oluştu.
Neyse yanlış birşey yakalamadım onca zamandir. Güzel vakit geçirdikleri için bende mutluydum tabi.
Ta ki bir buçuk iki hafta öncesine kadar. Kızım ve çocuk yine odadaydı kapısının kapandığı duydum odasına gittim kapıyı açtım ve ikisini kızımın yatağında uzanırken gördüm. Çocuğa çok kızdım bir daha asla böyle birşey yapmamasını söyledim.
Bugün kızımın odasında oynuyorlardı. Yemek yapıyordum. Sesleri kesildi. Elimi yıkadım Hemen odaya gittim kızımın pijamasının arka kısmı nerdeyse yarıya kadar inmiş. O hırsla çocuğu dövdüm. Evine gönderdim. Annesini aradım çağırdım. Olanları anlattım. Yüzü düştü yok TV den ne görürlerse yapıyorlar daha çok dovseydin iyi yapmışsın iyice korkutsaydin bı daha cesaret edemez vs. İyice uyar ölüsü çıkardı bu evden zor tuttum kendimi dedim. Ben gördüğüm yerde bı daha uyaricam dedim. Konu kapandı.
Sakinlesince kızımla konuştum neden pijaman açıktı dedim o aç dedi bana dedi. Kızıma da güzel bir şekilde bu şeylerin ayıp olduğunu vs anlatmaya çalıştım.
Şimdi napicam bilmiyorum keşke polisi arasaydim cezai herhangi bir islem uygulanır mı yarın şikayetçi olmak istiyorum ne yapabilirim. Beynim durdu nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Neden ya neden kahroluyorum ben mahfoldum zaten hayatım bitik çocukluğum bitik benzer şeyleri evladım yaşarsa ölürüm diyordum ölüyorum sanki vücudum sıkışıyor nefes alamıyorum nolur yardım edin
Ben anlayamiyorum her detayı yazmam mi gerekiyor. Bakın oyun sırasında , koşarken , yuruken, öylece dururken pijaması düşer zaten bazen çocukların, lastiği gevşek olur vs. O tarz inik şekilde görseydim sinirlenmezdim zaten durum farklıydı.Sırf pijamasi aşağıya inmiş diye emin olmadan bir çocuğu bu kadar yaraladınız.
Belki oynarken sıyrıldı belki kaşımak için indirdi...
Ee tabiki de annesi sizi ciddiye almaz bunlar daha çocuk lütfen farkına varın.
Cevaplarimi okursanız aciklamalarim var. Tekrr yazamiyorum çok yazdım çünküYa siz naptınız nasıl yaparsınız böyle bişey. Okurken sinirden delirdim. El kadar çocuğa sapık gibi mi davrandınız koca kadın, bir çocuk annesi olarak. Olayı bilmiyorsunuz bile. Hem küçücük çocuk napıcak kızınıza allah aşkına nasıl saçma sapan düşünceleriniz var. Bi de polise gidecekmiş. Ne diyeceksiniz polise. Bir çocuk annesi kadının böyle bişey düşündüğünü gerçekten düşünmek istemiyorum. Yazık o çocuğa yok yere dayak yemiş. Ama en çok da kızınıza yazık bu tramvalarınız en çok kızınıza zarar verecek. Psikoloğa gidin koşa koşa. Bari ergenliğinden önce onu iyi yönetebilecek bir annesi olsun.
Kadının çocuğunu önce öldüresiye dövmesini sonra da benim 7 yaşındaki oğlum ırz düşmanı oldu diye kendi elleriyle polise teslim etmesini falan sanırım..kadın çocuğunu dövmedi diye kızmışsınız, sakin kaldı geniş davrandı demeniz bundanmış şimdi anladım...kadın çocuğa ne yapsaydı mesela içinizin soğumasi için?ne tepki verseydi normal olacaktı sizin için? cidden soruyorum, ne beklediniz? nasil bir terbiye ve ceza yöntemi beklediniz anneden? dürüstçe cevap verin lütfen
Bu konuda tek şikayet edebilecek bir ebeveyn var, o da erkek çocuğun annesi.Dovmesinde bı kabahat yok bence .bazen şok etkisi yaratmak lazım
Kadın da şokta zaten ah canım ciğerim diyemezdi
Sende demezsin
Ayy çocuk işte filan diyemezsin başına gelse ki umarım gelmez
Ama şikayet etmeler filan burada biraz abartı var tabi ki .
Noluyoruz dedim bende bı
Birde şurada çok haklısınız madem tacize uğradı hanımefendi
Bilseydi yedi yaşla üç yaşın akran olamayacagini.burada da saçmalamış hatayı kendinde arasin
Açıklamalarınızı okudum ama hiçbiri mantıklı değill ne olursa olsun çok yanlış yapmışsınızCevaplarimi okursanız aciklamalarim var. Tekrr yazamiyorum çok yazdım çünkü
yahu anlat o zaman ne gördüğünü tam olarak, evet her detayı yaz ne gördün de 7 yaşındaki çocuğun cesedi çıkacak o evden? bir şey yok çünkü ortada.O yaş grubundaki çocuk cinsel amaçlı bir şey yapmıyor, ne olduğunu merak ettiği için şeklini şemalini kendinde ne olduğunu karşı cinste ne olduğunu , böyle şeyleri keşfetmeye başlıyo.onun için o organlar işemeye kaka yapmaya yarayan bir şey sadece.farklı gelişim evrelerindeler , 7 yaşla 3 yaş bir araya getirilmez.yatakta uzanırken görmüştüm bi kere demişsiniz o zaman da tepki vermişsiniz.bakın anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama çocukların kafasında yatak=seks demek değil, yatak uyumak demek.siz kendi çocuğunuzda çok ciddi çarpık düşünceler yaratacaksınız fikirlerinizle ve tepkilerinizle çok yazık o çocuğa.Ben anlayamiyorum her detayı yazmam mi gerekiyor. Bakın oyun sırasında , koşarken , yuruken, öylece dururken pijaması düşer zaten bazen çocukların, lastiği gevşek olur vs. O tarz inik şekilde görseydim sinirlenmezdim zaten durum farklıydı.
Şunu soyluyorum bazı üyeler niyetinden emin misin demis ya. Hani o sapik arzu hırs denilen şey o yoktur tabi onu biliyorum. Anlatamıyorum inanın ifade edemiyorum
Ben de öyle tahmin ediyorum ama verdiği her cevapta karşımizdaki criminal mind ın derinliği ve halihazırda elinde 3 yaşında savunmasız bir çocuk bulunması dehşete düşürüyor beni... neyse ya uyku haram oldu bu gece bana belli, banlanmadan gideyim de kedi videosu filan seyredip sakinleşeyim uyurum belki...Kadının çocuğunu önce öldüresiye dövmesini sonra da benim 7 yaşındaki oğlum ırz düşmanı oldu diye kendi elleriyle polise teslim etmesini falan sanırım..
Hahahah sen al bağrına bas tatlım .sizin dovmeye kiyamadiklariniz yarın size bakmıyor yaşlanınca şiddette uyguluyor ustuneŞok etkisi mi? Siz şiddeti mi savunuyorsunuz? Bahsettigi 7 yaşındaki bir cocuk. Sizi gercekten cok kınıyorum. Allah akıl fikir versin siz ve sizin gibilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?