Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bı bakimdan katılıyorum bı bakımdan sizinle görüşlerim ayrılıyor
Uslubunuz çok hoş bu arada .burda konuşmayı üslubu bilmeyenlere örnek olusturabilmeniz muazzam

Ne duymayi ne yazmami istiyorsunuz anlamıyorum. Çocuğa vurmamdan yurudunuz koşuyorsunuz. Ben zaten o davranışımın doğru olmadığını biliyorum kabul ediyorum. Diyorum ki gördüğüm sizin gözünüzde nasil canlandı bilemiyorum ama hoş değildi.neyse herkes dediğim dedik boşa çırpınıyorum

Ya 7 yasindaki cocuk resmen linc edilmis o veletle gorusturme ailesi terbiue verememis mi diyeni mi ararsin... o cocuk daha cok kucuk merak donemi kotu bisey oldugunu bilmiyordur ilk gordugunuzde bu sekilde oynamak dogru degil diye anlatmaniz gerekirdi asil onlar sizden sikayetci olmali cocuga siddet uygulamissiniz savunmasiz kucuk bir cocuk

O yaştaki çocuk sapıklık bilmez. Yaptıysa tek nedeni meraktır. O yaşlarda çocuklar bedenlerini keşfetmeye çalışıyorlar. Ölüsü çıkar falan ne dediğinizin farkında mısınız yedi yaşında çocuktan bahsediyoruz. Yapabileceğiniz tek şey çocuğunuzu o çocukla görüştürmeme. Başka bir şey yapma yetkiniz zaten yok. Hapise atacak halleri yok minicik çocuğu.

Sizin ve çocuğunuz için yazıyoruz. Sizin sorumluluğunuzda olan çocuğa gözünüz dönemez. Yok öyle bi dünya. Hatanızı kabul ediyorsunuz ama bi de gerekçe sunuyorsunuz. Böyle bişeyin gerekçesi olamaz bu bir. Gördüğünüz şey hoş olmayabilir ailelerin bilinçli olması gerekirdi. Ama öyle ah vah edecek polise gidilecek bişey yok. Düşünceleriniz de çok yanlış. Anlatmaya çalıştığımız bu. Bu da iki. Oyun oynuyor olabilirler bu yaşta meraklı olabilirler bu taciz tecavüz değildir kii. İçim yanıyor falan filan anlam veremiyorum bi türlü ben size. Hem düşünceleriniz yanlış hem tepkiniz yanlış. Kızınızı sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek için lütfen rica ediyorum psikoloğa gidin.

Hahahah sen al bağrına bas tatlım .sizin dovmeye kiyamadiklariniz yarın size bakmıyor yaşlanınca şiddette uyguluyor ustune Allah sizin yetistirdiginiz evlatlarla karsilasacaklara yardımcı olsun bence
Şiddet görmeyen cocuklar buyuyunce şiddet uygularmış diyenini de ilk defa duyuyorum. Bu zihniyette olan bir insanla tartışmaya girmek bile kendime saygısızlık olur. Allah diyorsun ama islamda yuze vurmanın yasak oldugunnu bilmiyorsunn sanırım. Merhametsizlere de merhamet edilmeyeceginide bilmiyorsundur sen kesin.cunku iki lafınla nekadar merhametsiz ve saygısız oldugun anlaşılıyor. Kendine bir iyilik yap ve bir psikologa gorun cunku cocuk şiddetini savunan biri bence normal olamaz.

Annesi yerinde olsam sizi şikayet ederdim. Madem bu kadar duyarlisiniz ilk görüsmeye başlattiginizda oturup ikisiyle de konuşşaydiniz. Mahrem nedir anlatsaydiniz. Egitimi siz verseydiniz. Ne demek dövmek? Ayni seyi kiziniz yapmis olsaydi kizinizida dövermiydiniz acaba ??? Birde kinlenmişsiniz çocuga belki travma biraktiniz. Kücükken tacize ugramiş olmak sizi haklı cikarmaz. Bunu kucukken çok defa tacize ugrayan ben söylüyorum...!!!

Yalnız olay tam nabza göre hikaye yaza döndü. Himm halk küçük çocuğun dövülmesine tepki gösterdi hemen değiştir şokla 1 tokat attım. Himm katılımcılar taciz olup olmadığına dair kanıt istedi, hemen ekleme yap sadece donu inse bu kadar kızmazdım her şeyi anlatmıyorum. Ee anlatsan bu kadar uzamayaktı zaten ne gördün çok mu yakınındaydı, temas mı ediyordu ne oluyordu. Konunun özü bu ama söylemekten kaçıyorsun. Ve hala kabul etmiyorsun baştan sona suçlu olduğunu. Travma yaşamış biri yatak olayını aa heves etmiştir diye karşılamaz, hadi diyelim karşıladı yaşları biri anyada biri konyada iki çocuğu aynı cinste olsa yalnız bırakmaz. Sesleri kesilince bakıyordum bir savunma olabilir mi ya , sesleri çıkarken de istenmeyen şeyler olamaz mı. Bundan sonrası için daha dikkatli olun . Polise gitmek gibi saçma düşünceleri de kafanızdan atın

Ben konuya inanmadım çoğu yorumu okudum. Üstüne sürekli değiştirdi konu sahibi. Bir yorumda çocuğun odası yokmuş öyle söyledi peki hiç mi aklına gelmedi anne ve babadan böyle bir şey görme ihtimali.

Çocukları yan yana yatarken gördüğünde madem travma yaşadım diyorsunuz neden o çocuk hala evinde. Travma yaşamış olsan onları aynı odaya sokmazdın gözünün önünden ayırmazdın.

Çocuklarımızın tüm davranışlarından biz sorumluyuz burada tek hatalı iki anne çocuklar değil bence. Konu gerçekse önce kendiniz için yardım alın ki kızınıza ve çevrenize yararınız olsun.

Hahahah sen al bağrına bas tatlım .sizin dovmeye kiyamadiklariniz yarın size bakmıyor yaşlanınca şiddette uyguluyor ustune Allah sizin yetistirdiginiz evlatlarla karsilasacaklara yardımcı olsun bence
Bı bakimdan katılıyorum bı bakımdan sizinle görüşlerim ayrılıyor
Uslubunuz çok hoş bu arada .burda konuşmayı üslubu bilmeyenlere örnek olusturabilmeniz muazzam
Anlaşılan örnek yerine ulaşmamış.

Baştan sona kadar hatayı sizde gördüm. Kızınızın hemcinsi değil, yaş olarak büyük ve daha önce şüphe duymanıza rağmen hala evinize kabul ediyorsunuz birde elin çocuğunu dövüp şikayetten bahsediyorsunuz, kimsenin çocuğunu almayın evinize

Daha önce yatağın üzerinde görüp şüphelendiğinizde çocuğa çok kızıp, bir daha yapmamasını söylerken çocuğun daha çok merak etmesini sağlamış olabilirsiniz.

Çocuk 7 yaşındaymış, çok büyük değil ama mahremiyet eğitimi çok daha küçük yaşlardan başlar, ve ailesinin veremediği eğitimi ya da uygulamakta başarısız olan çocuğu sebebini bile açıklayamadan sadece bir daha yapma diye uyarırsanız çocuk bunun ciddiyetini kavrayamaz.

Çocuğunuzun yaş grubunda olmayan bir çocuğu evinize alıp sürekli oynamalarına neden izin verdiniz anlayamadım ama ders olmuştur umarım size ve umarım yanlış anlamışsınızdır, ya da konu gerçek değildir ne bileyim.

Son düzenleme:
Size tamamen katılıyorum.Her iki annenin davranışları da olmamış maalesef.

Kesinlikle o çocuğun annesi yerinde oldugumu düşünemiyorum. Ölüsü çıkar ne demek. Kendi çocuğunuzu korurken baska bir çocuğu dövüyorsunuz, üstüne birde tüy dikiyorsunuz ölüsü çıkar diyerek. Tamam çocuğun yaptığı elbette yanlış ama o da bir çocuk.Oncelikle araya mesafe koyarsınız ,o yaşta çocuklar ne oynayacaklar yaşıt değiller.Durumu sakince anneye anlatmaliydiniz. Asarım , keserim, öldürürüm , gerçekten destek alın. Travmanizla ilgili de destek alin

Kimi sikayet edeceksin 7 yasindaki cocugumu

Biraz tavriniz yanlis geldi bana cunku dovdugunuz de cocuk adam degil

Napmis cocuk bir yerlerini mi ellemis madem korkuyosunuz eve almayin yada baslarinda oturun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…