Çocuklar arası taciz , kızım tacize uğradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kontrol altında olsalardı bu olay yaşanmazdı zaten bunu anlatamıyoruz sana, çocuklar senin gozetimindeydi arkadaşım , ne yaşandıysa sorumlusu sensin, hem 7 yaşindaki çocugu oyuncak gibi 3 yaşindaki bebeğini oyalamak için kullan evine al, hem gözünün önünde tutma, hem de döv....ne ala memleket....bi de hala üste çıkmaya çalısiyorsun, ama diğer anne de kabahat, o kadın anne gibi anne olsaydı sen bu gece evinde yatamazdın zaten

herkes birseyler söylemiş aslında gereken birçok sey soylenmis size o nedenle uzatmayacağım.

çocuklara yazık etmissiniz her ikisine de..en kısa zamanda bir psikloga gidip durumu düzeltmenin çaresine bakın.her iki çocuğa da yaşattiğinız tramvayı düzeltmeniz lazım. iki masum yavruya çok üzüldüm..

7 yaş cocugu ne bilsin.o da daha küçük..evet yanlış bir davranış sergilemiş.ama demek ki ailede problem var..inşAllah o aile de paranoyak gibi çocuga surekli tecavuzcu muamelesi çekmez.itip kakmaz.her hareketinde sen zaten şoyle böyle deyip etiketlemez..ve insAllah o yavrucak da tacize uğramıyordur.bence siz bu konu uzerine dusunup o cocugu belki kurtarabilecekken daha da dibe itmişsiniz.belki ugradigi tacizi soylediginde ailesi artik ona inanmayacak...siz ne hakla bir cocugu döversiniz? bu taciz degil mi? bu istismar degil mi? istismarlar farkli farklıdır.cinsel fiziksel psikolojik istismar..sizsiniz asıl istismar eden..yazık eden..çarreyi burada degil iyi bir psikologta arayın...napin edin hatanizi telafi edin.

Çünkü normal bişey. Benim kapıma gelseniz böyle böyle diye. Tamam ben konuşurum der gönderirim sizi. Ne yapacaz yedi yaşındaki çocuğa, falakaya mı yatıracaz? Konuşup anlatacaz olacak bitecek.
Tamam işte annesi basta böyle davtanmadi hatta yemin ediyorum ki ben özür diledim vurdugum için annesinden ve lütfen sen sadece uyar dedim bir daha konu açarsam herşeyi sıra sıra net anlatacağım . Eski üyeliğim de vrdi ortamı biliyorum net yazmamak benim hatam oldu

Gerçekten su an iki tokat yiyen masum dimi..
Siz gercekmisiniz? İki tokat yiyen masum dimi ne demek? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? 7 yaşındaki bir cocuktan bahsediyoruz dimi? Çocuktan! Siz ne vizdansız bir insanmışsınız bir cocuga eliniz nasıl kalkıyo. Sizin kızınız evlat ta başkasının cocugu evlat değil mi. Bence siz gercek olamazsınız. Olmamalısınız. Tedavi olun, hanım efendi. Siz travmanız var diye elin evladına da aynı travmayı yaşatamazsınız. Sizin kızınız ne yaşamış ki. Karşına alıp sorsaydın dovmek yerine belki bir açıklama yapardı. İgrendim resmen. Ama 7 yaşındaki cocuktan degil sizden.

Şimdi napicam bilmiyorum keşke polisi arasaydim cezai herhangi bir islem uygulanır mı yarın şikayetçi olmak istiyorum ne yapabilirim.
Dalga mi geçiyorsunuz
Eğer ciddiyseniz ne diceksiniz
7 yaşındaki bu sapıktan şikayetçiyim hakim bey asınız lütfen mi
Küçükken yaşadığınız olay bu ülkede maalesef birçok kadının başına geldi geliyor
Hassas olmanız normal. Ancak yapacağınız kızınıza doğru şekilde eğitim vermek ve o çocuğu uyarıp iletişimlerini kesmek. Çünkü çocuk uyarıları ciddiye almıyor

Kullanmadım o çocukla nasıl ilgilendim bilmiyorsun ikisininde gönlünü yapacak aktiviteler filmler vs vs. Yalnız da kalmzlardi çok nadir olurdu o da kontrol altında. Çok şaşkınım olanlrdan dolayı.

çocukça bi merakken büyük bi travma kalacak anne dahil çocukların aklında
Evet ona üzüldüm bende. İki çocuk da muhtemelen ne yaptıklarının farkında değildir. Yaşları dolayısıyla meraktan olmuştur. Anne umarım sakinleşip ikisiyle de doğru iletişimi kurar. İkisi de unutur o şekilde.

Bu dönemde bir erkekle bir kız asla oyun arkadaşı olmamalı bence. Annem beni kız arkadaşımla oynamaya bile onlara göndermezdi aşağıya, hep o gelirdi ve annem 5 dk sonra kızı gönderirdi bir şekilde. Şuan kız kardeşime bu kadar yapmıyorlar ama annemle babamın gözünün önünde oturma odasında oynayıp ders çalışmak zorundalar. Kesinlikle kendi odaları yasak ve 1 saat i geçti mi kız arkadaş eve yollanır. Erkek arkadaş kesinlikle yasak zaten

Bakın tamam bir noktaya kadar anlıyoruz sizi. Diyorum ki annesine kızdıysanız eğer ona daha çok bağırsaydınız. Siz hem kızınızın hem de annesinin intikamını çocuktan almışsınız. Bu durumdan sizin kızınız daha çok etkilenir. Ya da 7 yaşında ki çocuk daha hırslı büyür. Uzman değilim ama bu iki çocuğun da olumsuz etkilenmesinden korktum.
[/QUOTE]
İnanın bende üzüldüm naptigimi bilemedim zaten.

tek 1 link bile okusanız keşke madem bu kadaar bilinçlisiniz, bilirdiniz 7 yaşındaki çocuk eğer kızınızın altını o indirdiyse bile bunu kendini cinsel anlamda tatmin etmek amaçlı, cinsel saldırı amaçlı, cinsellikle alakalı herhangi bir amaçlı bir şey yapmaz yapamaz.hatanın en büyüğü sizde, 7 yaş erkek çocuğuyla 3 yaş çocuğunu bir araya koymak ne demek.madem bu kadar bilinçlisiniz ve travmalarınız var bunu neden bilmiyorsunuz?gerekirse arkadaşı olmasın zaten bu pandemide hiç olmasın , ama 7 yaşında çocukla işi ne?salona çekmiş , konuşmuş (!), bi güzel dövmüş, bi de cesedi çıkarmış bak bak...hiiç ama annesi şöyleydi böyleydi de deme.senin o hareketinin yarattığı travmanın o çocuğu pedofiliye itme ihtimali olduğundan haberin var mı mesela?neyse herkes her şeyi söyledi ama boşa konuştuk.belki birisi de sizin kızınızı evire çevire dövüp cesedini çıkartırım bu evden derse anlayabilisiniz bi ihtimal.
ciddi anlamda gidip tedavi olun, kendi kızınızda korkunç travmalar ve çarpık düşünceler yaratacaksınız.
dipnot da geçeyim hemen yaşamayan bilemezzz diye ağza sakız bişey yapıştırıyorsunuz, ben de küçükken tacize uğradım.olayda %100 haksızsınız 99 bile değil.

Kullanmadım o çocukla nasıl ilgilendim bilmiyorsun ikisininde gönlünü yapacak aktiviteler filmler vs vs. Yalnız da kalmzlardi çok nadir olurdu o da kontrol altında. Çok şaşkınım olanlrdan dolayı.
en başinda yazmissin benimki yemek yesin aktivite yapsin oyalansın diye alıyorum demişsin, bütün bu olanlardan sonra çok sevdiğin için gönlünü yapmak icin evinde ağırladığına inanmamızı mi bekliyorsun? resmen oyuncak etmişsin çocuğu kendi rahatın icin bi de üstüne dövmüşsün işte

Dovmesinde bı kabahat yok bence .bazen şok etkisi yaratmak lazım
Kadın da şokta zaten ah canım ciğerim diyemezdi
Sende demezsin
Ayy çocuk işte filan diyemezsin başına gelse ki umarım gelmez

Ama şikayet etmeler filan burada biraz abartı var tabi ki .
Noluyoruz dedim bende bı

Birde şurada çok haklısınız madem tacize uğradı hanımefendi
Bilseydi yedi yaşla üç yaşın akran olamayacagini.burada da saçmalamış hatayı kendinde arasin

Napicagimi bilmez durumdayim.
Ne yapacağınızı bilmiyosunuz ama ne yaptığınızıda bilmiyosunuz bir çocuğu koruyacam diye diger çocuğu hiçe saymışsınız kim bilir o çocuk o tokadı yiyince neler hissetti varsayalım aynı seyi sizin çocuğunuz yapmış olsaydı kendi çocuğunuzun da mı o evden ölüsünü çıkaracaktınız? Küçükken aynı travmayı yaşadım ve bu yüzden korkuyorum demişsiniz keşke siz önce bi psikolojik yardım alıp atlatsaydınız daha sağlıklı bi sekilde çocuk büyütürdünüz bu şekilde devam ederseniz kız çocuğunuz büyüyünce bu korku ve endişe onda da saplantı haline gelecektir ki erkeklerden hatta babasından bile nefret edebilir siz en iyisi dövdüğünüz çocuktan özür dileyip yaptığının yanlış olduğunu anlatın yazık ben en çok o sabiye üzüldüm nasıl bir canavarla karşı karşıya kalmış

Kime ne yazdığımı bilemiyorum karma karışık oldu herşey. Telefondan yapıyorum birde donuyor sürekli cevapsız bıraktıysam kusura bakmayin. Yalnız bırakmıyorum normalde onlar beni çağırır hatta sürekli. Çocukları çok severim oyun konusunda yaraticiym vs neyse ama haklısınız daha dikkatli olmam gerekiyordu demekki

bu kadar naif konuşurken ne ara ölüsü çikar dediniz peki? hangisi yalan anlamadım?

Ölü olayının açıklamasını yaptım. Tedavi olduğumu da yazmıştım.
Diğerlerinde açıklaması mevcut

Şok etkisi mi? Siz şiddeti mi savunuyorsunuz? Bahsettigi 7 yaşındaki bir cocuk. Sizi gercekten cok kınıyorum. Allah akıl fikir versin siz ve sizin gibilerine

Ee o zaman anlatın.Bakin siz de belki farkındasınız paronaya aslında yaşadığınız şey bu kadar insan sordu hiç birine net cevap vermediniz.
Benim de 3 ve 7 yaşlarında farklı çocuğum var.Ayri odaları olmasına rağmen bazen birinin yatağına gidip oynuyorlar yatıyorlar,küçük olanın bazen pojamasi düşüyor hatta küçük olan bazen benim pijamami cekistirirken benim pijamam düşüyor...Ama bunların hiç birinde ben cinsellik sezmedim.Yas ve gelişim olarak uygun değiller çünkü.
Siz bu kadar zamandır eve aldığınız bir çocuğun gelişimini yönelimini farkedersiniz.Bunu bilerek almazsınız demi?Ve 3 yaşında bir çocukla oynadığına göre 7 yaşında ki çocuğun çok gelişmiş bir cocuk olduğunu düşünmüyorum.

Not:Kim olursa olsun hiç bir cocuk ebeveynsiz başka eve gitmemeli.Burada ki gibi ithamlara yâda istismara maruz kalabilir.

bu kadar naif konuşurken ne ara ölüsü çikar dediniz peki? hangisi yalan anlamadım?
Tam anlatamadım sanırım konuşma şeklinde yazsaydım herşeyi daha doğru olurdu. Basta sakin ve saygılı konuştum olanları anlattım vurdugum için özür dilerim dedim sen sadece uyar dedim. Hatta annesi de vurmasim diye çocuğu önce evine gonderip akabinde arayıp annesini çağırdım annesi basta hafife alır gibi davranınca hatta gibi değil öyleydi. Ofkelendim. Beklerdim ki en başında anlatırken ciddiye alsin

What ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…