- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.899
- 133
- 35
- Konu Sahibi Meyyal Hayyal
-
Babanızı Allah öldürmesin süründürsün insan evladına bunları yapar mı ya"senmi yaptin "dedi kardesim ne kadar ben yapmadim desede inanmadi aldi eline bir cubuk pislige batırmışti sonra onu kardeşimin ağzına sürdü
Aman Allahım nasıl bir konu böyle bu inanın şok oldum. Demekki 7çocuk dogurmak marifet değilmiş. Marifet onları sevgiyle buyutmek yıllar sonra guzel anılmak. Konu sahibi sizde kendinizi suçlamayın. Ozaman sizde küçükmüşsünüz korkmuşsunuzdur. Bundan sonra kardesinizle iletişiminizi iyi tutmaya çalişinSlm kizlar
Direk konuya girmek istiyorum şuan gözlerim yaşlı yazıyorum ....
Biz 7 kardeşiz ben 5 'ciyim bir kardesim var 11 ay küçük benden erkek oda birlikte büyüdük biz ayni okula ayni sınıfa gittik birlikte sokakta oynadık yani kısaca bir elmanın yarısi gibiydik büyüdük şimdi ben 25 yaşındayım kardeşim 24 yaşında...
Az önce onunla konuştum iki kızım var benim bugün küçük kızım hiç durmadı büyüğüde oyle onlara zarar vermemek için kendimi üzdüm ve haliyle sesim çıkmayacak duruma geldim kardesimde tlf sorunca beni durumu anlattım bana söylediği bu kelime beni eskilere götürdü siddetle geçen ilgisizlikle geçen sefillikle geçen çocukluguma
"Sen iki çocuğa bakamıyorsun anne 7 çocuğa baktı "
Deyince çok sinirlendim çünkü ben hiç bir zaman annemden babamdan ilgi görmedim. Zaten 7 kardeş hiçbirimiz görmedik küçük bedenimizle çalışmadığımiz bağ bostan kalmamıştı yemedigimiz dayak tekniği kalmamıştı bunu birde dönüp nasıl söyler bakımsızlıkta en üst safada (annem titizdi çok titiz demek istediğim giyim konusunda temizde olsa hep eskiydi okul konusunda kalem defter falan beddua edile edile alinirdi falan) neyse geçmişten kısa bir özet gectim anlatsam film olur yani hemde en üst düzeyde dramatik bir film ...
Kardeşimin sözünden sonra geçmişi bir turladim ilk 5 yaşında aklımın aldığı yasadiklarimdan düşünceler geldi aklıma birden 7 yaşında yaşadığım iki play geldi aklıma birtanesi şuydu"kardeşim kavga etmiştik babamın beni dövüp dovmedigini hatirlamiyorum ama kardesimi çok kötü bayılmıştı kardesimin kafasını bacaklarının arasından geçirmeye çalışıyordu babam bi yandanda çok zorluyordu bi yandanda kardesimi dövüyordu sonra yapamayinca onu havaya kaldirdi yere atti orda kardeşim bayıldı ha o ana kadar annemden tepki yok kardeşim bayılınca oğlumu öldürdün dedi yani ondan önce kurtarma falan yok zaten hangimizi babam bizi döverken elinden almaya kalktiki kendiside başka odada otururdu bayılma veya iş çok ciddi olsa müdahale ederdi oda rezil olmamak için....
Ikinci olayda şuydu "bizim bahçede birde ayrı bi tuvalet vardi ben o tuveleti kullandım afedersiniz söyleyecegim şey iğrenç ama yaptığım büyük tuvaletimi orda bıraktım yıkamadım benden sonra babam gitti tuvalete o pisliği orda görünce çok kızdı kim yaptı diye o sırda kardeşim tuvaletin çevrenindeydi babam onu görünce "senmi yaptin "dedi kardesim ne kadar ben yapmadim desede inanmadi aldi eline bir cubuk pislige batırmışti sonra onu kardeşimin ağzına sürdü bu olayi yıllar gecmesine rağmen beni "Affet ben hatalıyım diyemedim söylemek istiyorum acı çekiyorum her hatiladigimda ne olur ne yapmaliyim nasıl anlatmalıyım af dilemeliyim dilesem affet beni diye affederdi yoksa benden nefret eder mi?
Evet Canim yıllar once açmıştım ama ailemle ilgiliydi ama bu ikinci olay çıkmaz oldu aklımdan cevremde kimseye diyemedim diye buraya yazdım artık canıma tak etti çünküŞu anlattığınız ikinci olayın bir benzerini ya da tıpatıp aynısını okudum ben bu forumda...
evet Canim ben almanyadayim 5 yıl oldu burdayım ama bir kez tek gittim izine yine hala ayni kafadalar ikiside birbirini begenmez hala zaten kimse kalmadı yanlarindaanneniz babanız hayatta mı? görüşüyor musunuz?
Suan ailem icin sukrettim ve anneme kesinlikle bi daha kizmayacam. neler yasatmislar inanamiyorum suan bir anne baba nasil bunlari yapabilir hele anne ya ogluma azicik sesim yukselse vicdan azabindan öluyorum.gercekten cok uzuldum anne baba bile demeyin gercekten haketmiyorlar.nu arada kardesinizede olayi anlatmayin cok kucukmussunuz zatenSlm kizlar
Direk konuya girmek istiyorum şuan gözlerim yaşlı yazıyorum ....
Biz 7 kardeşiz ben 5 'ciyim bir kardesim var 11 ay küçük benden erkek oda birlikte büyüdük biz ayni okula ayni sınıfa gittik birlikte sokakta oynadık yani kısaca bir elmanın yarısi gibiydik büyüdük şimdi ben 25 yaşındayım kardeşim 24 yaşında...
Az önce onunla konuştum iki kızım var benim bugün küçük kızım hiç durmadı büyüğüde oyle onlara zarar vermemek için kendimi üzdüm ve haliyle sesim çıkmayacak duruma geldim kardesimde tlf sorunca beni durumu anlattım bana söylediği bu kelime beni eskilere götürdü siddetle geçen ilgisizlikle geçen sefillikle geçen çocukluguma
"Sen iki çocuğa bakamıyorsun anne 7 çocuğa baktı "
Deyince çok sinirlendim çünkü ben hiç bir zaman annemden babamdan ilgi görmedim. Zaten 7 kardeş hiçbirimiz görmedik küçük bedenimizle çalışmadığımiz bağ bostan kalmamıştı yemedigimiz dayak tekniği kalmamıştı bunu birde dönüp nasıl söyler bakımsızlıkta en üst safada (annem titizdi çok titiz demek istediğim giyim konusunda temizde olsa hep eskiydi okul konusunda kalem defter falan beddua edile edile alinirdi falan) neyse geçmişten kısa bir özet gectim anlatsam film olur yani hemde en üst düzeyde dramatik bir film ...
Kardeşimin sözünden sonra geçmişi bir turladim ilk 5 yaşında aklımın aldığı yasadiklarimdan düşünceler geldi aklıma birden 7 yaşında yaşadığım iki play geldi aklıma birtanesi şuydu"kardeşim kavga etmiştik babamın beni dövüp dovmedigini hatirlamiyorum ama kardesimi çok kötü bayılmıştı kardesimin kafasını bacaklarının arasından geçirmeye çalışıyordu babam bi yandanda çok zorluyordu bi yandanda kardesimi dövüyordu sonra yapamayinca onu havaya kaldirdi yere atti orda kardeşim bayıldı ha o ana kadar annemden tepki yok kardeşim bayılınca oğlumu öldürdün dedi yani ondan önce kurtarma falan yok zaten hangimizi babam bizi döverken elinden almaya kalktiki kendiside başka odada otururdu bayılma veya iş çok ciddi olsa müdahale ederdi oda rezil olmamak için....
Ikinci olayda şuydu "bizim bahçede birde ayrı bi tuvalet vardi ben o tuveleti kullandım afedersiniz söyleyecegim şey iğrenç ama yaptığım büyük tuvaletimi orda bıraktım yıkamadım benden sonra babam gitti tuvalete o pisliği orda görünce çok kızdı kim yaptı diye o sırda kardeşim tuvaletin çevrenindeydi babam onu görünce "senmi yaptin "dedi kardesim ne kadar ben yapmadim desede inanmadi aldi eline bir cubuk pislige batırmışti sonra onu kardeşimin ağzına sürdü bu olayi yıllar gecmesine rağmen beni "Affet ben hatalıyım diyemedim söylemek istiyorum acı çekiyorum her hatiladigimda ne olur ne yapmaliyim nasıl anlatmalıyım af dilemeliyim dilesem affet beni diye affederdi yoksa benden nefret eder mi?
Yaslaninca da bi zahmet cok kiymetli ogullari baksin ozmanKizlar soranlar olmuş ailemle görüşüyorum arada tlf acarım bugün aradım aslinda yüzlerine vurmak için aramıştım sonra vazgeçtim annem eşim için çocuklara o niye bakmıyor seni eziyor falan deyince ki öyle bir şey yok kizlarimida ben eşime emanet etmiyorum bakmasini bilmiyor çünkü neyse Bnde siz bunları yaptınız "anne baba bizi döverken sen araya bile girmiyordun eşim kizlarima haksız yere bağırsa bende ona kizarim ama sen yapmıyordun dediğimde "e babaniz beni de döverdi e ben öyleydim beni kovardi evden bosayacam seni derdi ben agac altinda yatar geri gelirdim falan dedi (evet kendidr cok cekti ama çaktırdıde)dönüp bana dediği kelime şuydu "siz 3 kız kardes dediği an biliyirum sonunu ne diyecek sevgilimiz varmış diye oruspu diyecekti hak ettiniz diyecekti yine belli etti erkrk cocuklarina düşkünlüğünü hep boyledi zaten hep söylerdi küçükken erkek olan kardeslerimizle kavga etsek "korkuyorum ki benim cocuklarimi(ogullerimi)namus katili yapacaginizdan...
Emin olun kizlar namusumuzla evlendik serefimizle evlendik şimdi anliyormusunuz erkek kardesimin annesini neden koruduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?