Çocukken kardesime yaptığım en büyük hata ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de hiç anlatmanıza gerek yok .Sanırım o eskiye takılı kalmamış pek. Gelmiş geçmiş siz de çocuktunuz ve o an öyle olmuş.Suçlamayın kendinizi ve hatırlamamaya çalışın. Bu arada yaşadıklarınıza inanamadım.

Kardeşimi anlayıp dinlemeden ona işkence yaptın o gün tuvaleti o halde bırakan bendim de... Gece başını yastığa nasıl rahat koyuyor... Bu nasıl anne baba ya hiç mi hesap sormadınız siz bunlardan....

Allahımm ne diyim bilemedim anne baba kendi ailesinden de bunlarımı gömüş acaba bu ne vicdansızlık.Kardeşinize hatırlatmanız ne kadar doğru bilmem ama eninde sonunda hesaplaşacaksınız.Burda defterleri kapatmak elbette daha hayırlı küçük olduğunuzu korktuğunuzu söylerseniz bence anlayış gösterir kaç yaşına gelmişsiniz.

Cok kötü ebeveynler iniz olmuş kabus gibi evlendikten sonra hala görüsüyor musunuz ailenizle merak ettim... Şaka yollu söyleyip helallik isteyin kardesinizden..

Evt hiç normal degil cok da mide bulandırıcı... Kim ne yasadıysa yasadı ama cocukların ne sucu var ki... Baba manyak gibi dönüyorsa anne de olayları normal görmüş hiç müdahale etmemiş

Maddiyatla ne alaka... Burda dövme sövme hersey var... Çikolata yemeden de olur ama sevgisizlik hor görme dayak her bi şey var..

ben normal demiyorum ama onlar anne baba değil diye ağır bir yorumda yapmıyorum eminim onlarda böyle olmasını istemezlerdi. Açıkça onlarında hem maddi hem manevi eksikliklerinin olduğu ortada

Maddiyatla ne alaka... Burda dövme sövme hersey var... Çikolata yemeden de olur ama sevgisizlik hor görme dayak her bi şey var..
Maddiyatla,yaptıklarının alakalı olabileceğini düşünen bir arkadaşımız vardı. Üste alıntıladım mesajını. Benim mesajımı alıntılayıp,maddiyatla ne alaka dediğiniz için cevap veriyorum.

Vicdandiz anne baba ne aci ama kardesin konusunda uzulme diyebilirim cocuklukta olan seyler

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…