- 23 Mayıs 2009
- 14.276
- 15.517
- 823
- Konu Sahibi ceylanimmmm
-
İlginç yani, bende hep merak etmiştim, o zaman geç evlenen bir kadının ergenlik çağından itibaren
Gerçekten komikmiş buAnlaşılan bütün duygu'lar mevcut rahimlerimizde
Ya millet ayda yılda 1-2 kere göreceği çocuğa 5-10 dakika agucuk gugucuk yapacak diye söylemedikleri yalan dolan yok ya. 24 yaşındaki bayanın rahmi nasıl tembelleşecek? 35-36 veya daha ileri bir yaş olsan neyse.
Ahahaha ne kadar doğru bir yorum olmuş..hadi annesi babası dese kızım artık yap diye anlarımda etraftaki seni ayda yılda bir görenlerin bu kadar çocuk yap diye diretmesi bide milletin gözünü korkutması nedir yaa :)
Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
Yumurtalık temleleşir derler ya bununhalk arasındaki tabiri benceküsen rahmide ilk defa burda duydum
Sence böyle birşey olabilir mi?Bir bak bakalım etrafına sadece 24 ve altındaki yaşlar mı hamile.Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?