- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 56
- Konu Sahibi ceylanimmmm
-
Sakin boyle seylere cahil geri kafali insanlara kulak asma.o cocuga sen bakican onlar degil.bak ben alti bucuk yillik evliyim ve daha yeni bes aylik hamisim nazar: bende 27 de evlenmistim simdi 34 yasindayim ancak kismet oldu.ve hamile kalayimda herseye raziyim derdim ama hamilelik uzaktan gorundugu gibi deyil mis. Uc bucuk ay bulanti kusma bittim tukendim yattim hep herkes boyle olmaz ama cogu hamile cekiyor.oyuzden kolay degil. Sen daha kucuksun ve isin gucun var madem kafana takiyosun dr a git kontrollerini yaptiir hamile kalmana engel varmi diye. Hormon testi vsaire. Ultrasona gir rahime baktir ayrica esinde test yaptirsin bu sizin icinizi rahatlatir tamamen size kalmis.Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?