cocuk yapmazsam rahmim küsermis:(

saçmalık ya canım biz evlendikten sonra 8. senede yaptık ilk denemede oldu ne küsmesi..

ben böyle değilde 2 çocuk arasını açarsak rahim tembelleşir diye duymuştum
çok gülmüştüm.. geçen doktora sordum.. doğruluk payı var dedi
ama 2 çocuk arasını açarsan diye söylerler.. doktor hem o olabilir dedi
hemde yaşıma değindi daha çok 33 olmak üzereyim
diyenlere bakma sen daha genceciksin..
Allah istediğiniz zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin canım

tanıdığımız biri var,ilk yıllarda korunmuşlar,çocuk olmayınca dr'a gitmişler
dr rahim küsmüş demiş,başka sorunlarıda yokmuş
şimdi yaşları ilerlemiş çocuklarıda yok
ilk o zaman duydum bende güldüm rahim küsermiymiş diye
ama dedikleri şu olsa gerek ,uzun zaman korunmada yumurtalar tembelleşebiliyor
bence demek istedikleri bu,ama herkeste olacak diye bişey yok,bünyeye göre değişir
bi ablanında bir çocuğu vardı,sonra uzun yıllar korundu yumurtaları tembelleşmiş
2.çocuğunu yapmak için çok uğraştı tedaviyle ikizleri oldu
yani tekrar diyorum,bu kişiden kişiye değişir,kimi korunmayı bırakır hemen olur
ama siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın.

bu mantıkla 25 yaşından sonra evlenenin filan çocuğunun olmaması lazım.. ulan bu millet de durup durup uyduruyo ne acayipler

yok artık ne alaka ya.. millet bir an önce doğur diye ne uyduracağını şaşırmış.. benim bir arkadaşım evliliğinin 7. senesinde hamile kaldı.. (6 sene korundu sonra hapı bıraktı 1 sene sonra hamile kaldı) ve kız 32 yaşında. senin yaşında daha genç bir yaş. bakma söylenenlere. h,ç duymadım ben böyle birşey rahat ol sen..

ben 4. yılımızda hamile kaldım bizde istemedik şükür olsun 3. denememizde oldu ama rahim küsmesi değilde yaş ilerledikçe gebe kalma olasılığı düşüyor birsürü şey çıkabiliyor mesela bende tiroid çıktı bereket ilaçla düzeldi hemen

Tövbe Estağfurullah..
Bende 17 aydır çocuk istiyorum hiç bir sorunum yok.. eşimin sağlık problemleri yüzünden çocuğumuzun olması mucize gibi birşey.. şimdi rahim bana küsecek mi ???

Rabbim ol derse ..gerisi boş.

çocuk olmama ihtimali tabiki var ama rahim küsmesi ne alaka yani...
nasıl korkutuyolar insanları böyle saçma şeylerle..

2. evliliğimi yaptım ilk evliliğimden 1 oğlum var 10 yaşında banada aynı lafı söylüyolar nasıl bir rahimse çok alıngan oluyolar herşeye küsüyolar , şaka bir yana öyle bir kelime tıp tarihine geçmemiş henüz kendinizi ne zman hazır hissederseniz o zaman yaparsınız çevreye kulak asacak olursak her sene 1 bebek yaparız 1. yaparsın 2. ne zman nişanlanırsın düğün ne zaman bu böyle devam eder gider hiç oralı olmayın derim

yav var mi boyle bsy, ne sacmalik :)
sen esinle planini yap arkadasim.. o konusanlar hangi tibbi kitaba gore konusuyolar.. hap bile kullanmiyomussun zaten.. kimisi var hic korunmuyo senelerce olmuyo, kimisi korunmayi biraktigi an hamile kaliyo.. Allah bilir yani, biz kimiz ki.. yaşın da kucuk..
cok kafana takildiysa istersen bi doktorla gorus, rahmine yumurtalarina baksin..

Çevrendeki herkes kadın doğum uzmanı demek ki.
5-10 saat çalışıp bir sınava hazırlanacak bir mesleğin var da sen şu insanlara inanıyorsun ya diyecek bir şey bulamadım.

valla olcaksada olmayacaksada Allahtan.kimisi havadan nem kapar kimisinin hiç olmaz.nasip kısmet meselesi.Rabbim yazdıysa olur.sen gönül rahatlığıyla dersine çalış..insanların lafınada aldanma.herkes kadın doğum doktoru maşallah...

İlginç yani, bende hep merak etmiştim, o zaman geç evlenen bir kadının ergenlik çağından itibaren
Bende çocuğu olmayanlar evlatlık edinince rahim kıskanırmış çocuğn olurmuş diye duydum
Gerçekten komikmiş bu Anlaşılan bütün duygu'lar mevcut rahimlerimizde

doğum kontrol hapı yöntemiyle korunuyorsun? Uzun yıllar bu şekilde korunan bir abla yıllar sonra hamile kalmak istediğinde yumurtalıklarının küçüldüğünü , çocuğu olmayacağını öğrenmiştide..Belki çevrenin anlatmak istdiğide odur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…