- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 83
- 36
- Konu Sahibi Slayer Witch
Hayır kesinlikle abartmiyorsunuz. Sizinle zamanında bu kaygıları yaşamış biri olarak diyebilirim ki haklısınız. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır. Siz baskasina bakmayacaksıniz. Ben nasıl yapabilirim. Nasıl mutlu olabilirim. Bunların cevabını verin. Çünkü siz mutlu olursanız mutlu bir çocuk yetişir. Siz yorgun,üzgün olursanız o çocuğa verebileceğiniz hicbirsey olmaz.Herkese tek tek cevap vermek mümkün olmuyor, böyle bir konuya bike muhalefet olup arada sivrilenler çıkıyor bu yüzden alıntılanmasan yazıyorum.
Kimine göre abartı evet ama benim de malum canım var tabii ki kendimi de düşüneceğim benim için yorgunluk da önemli mevzu yorgunluk yüzünden ya gerekli bakımı veremezsem ya ilgimi eksik edersem diye de haliyle düşünüyorum. Ayrıca evet alarma geçmiş gibi de hissediyorum kendimi bu kimine olur kimine olmaz benim gibi fazla düşünen ve geç kalacağı kaygısı taşıyan ya çok meraklısı olmayan biri olabilirsiniz. Her insan farklı. Çalıştığım yer, iş hukukunda yazan neyse onu uyguluyor ve hatta çocuğumu yanımda götürebileceğim kadar rahat sayılır yalnız başıma bir kurum arşivi yönetiyorum ama bu şekilde çocuk büyütülür mü emin değilim. Sanki sadece evde çocukla beraber durarak onu hakkıyla büyütebilirmişim gibi geliyor. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum. Bakıcı konusuna girmiyorum bile asla güvenmem kimseye. İş başlı başına zaman alıyor, ev işi de ayrı bir iş gibi zaten ne kadar kocam yardımcı olsa da ben fazla titizim. Bütün bu hayat gailesinin içinde bebekle baş edilir mi çok ürkütücü geliyor. Sizle sadece üzüntümü paylaşmak için ve yapanlar nasıl yaptı acaba merakımdan yazdım.