- 25 Aralık 2020
- 5.132
- 18.848
- 198
- 41
- Konu Sahibi Slayer Witch
ablanız nerede memur bilmiyorum ama atıyorum, polis olsa ekiplere vermezler. öğretmen olsa 2-3 güne dersini toplar diğer günler gitmez bile. akademisyen olsa idari görev almaz. pek çok memur yata yata çocuk büyütüyor, süt izni 3 saat ilk 6 ay ama çoğu bir yarım saat daha sabahtan bir yarım saat daha akşamdan, izinler bitince 1'er ay heyet raporu, hafta içi 1'er gün çocuk hasta gelemem, odur budur derken (17 yaşındaki çocuğu ishal olmuş diye işe gelmeyen kadın memurlar biliyorum, ay değil bakın yaş, eşşek kadar olmuş oğlu, evde maç izleyip yatacak alt tarafı kadın işe gelmiyor gibi gibi). çocuğu olan kadın memurun dokunulmazlığı var bu ülkede. sırf bunun için oğlan anaları atanmış öğretmen kız bakıyor.Benim ablamın bebeği olduğunda hayatı tamamen bitti nerdeyse. Kendisi memur çalışıyor ve bebek anneannesiyle büyüyor ona rağmen çok zor. Ben teyzesi olarak zorlanıyorum ve ablamı düşünemiyorum bile. Uyumuyor, dinlenmiyor, kendine vakit ayıramıyor. Bütün odak bebekte ve gerçekten çok zorlanıyor. Ben de kıyısından köşesinden bakıma dahil oldum ve uykusuzluk hepsinden beterdi ;( Ablamı da gördükten sonra benim icin kabusa dönüştü bebek fikri. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz
kısacası memur ablanız en fazla özel sektörün en iyi hali kadar çaışıyordur...siz bir de özeldekileri düşünün....