- 1 Ekim 2023
- 3.635
- 13.096
-
- Konu Sahibi kahvelisut
He aynen ben de bunu anlamadım. Sanane kardeşim yani. Kendileri yapmadıkları için başkaları da yapmasın istiyorlar. Çünkü herkesi yönetmek istiyorlarAsla çocuk istemiyorsanız ve asla empati yapamayacağınızı düşünüyorsanız, başkalarının çocuk yapma motivasyonlarını neden soruyorsunuz ki? Konunun amacını anlamadım.
Hayır hani kararsız olur, acaba yanlış mıyım der merak eder başkaları ne düşünerek yapıyor. Ama asssla istemiyorum asla empati yapamam dediği noktada neyi öğrenmeye çalışıyor gerçekten anlamadım.He aynen ben de bunu anlamadım. Sanane kardeşim yani. Kendileri yapmadıkları için başkaları da yapmasın istiyorlar. Çünkü herkesi yönetmek istiyorlar
yok.kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
Pislik her zaman vardı. Siz dünyaya gelmeden de vardı ben dünyaya gelmeden de vardı. Şimdi sosyal medya olduğu için alalen biliniyor her şey.Ulkenin ve dunyanin hali ortada. Ekonomik sikintilar, her gun her yerden duydugumuz akil almaz olaylar. Merak ediyorum cocuk sahibi olmaktaki motivasyonunuz nedir? Hic korkmuyor musunuz dunyaya gelecek olan canliya guzel bir gelecek sunamamaktan? Cocugum yok ve cocuk sahibi olmayi da istemiyorum bu gibi dusuncelerden dolayi. Sizlerin fikirlerini merak ettim.
Bizden ne çıkacak merak ettik hemde iki defa sonuç güzelUlkenin ve dunyanin hali ortada. Ekonomik sikintilar, her gun her yerden duydugumuz akil almaz olaylar. Merak ediyorum cocuk sahibi olmaktaki motivasyonunuz nedir? Hic korkmuyor musunuz dunyaya gelecek olan canliya guzel bir gelecek sunamamaktan? Cocugum yok ve cocuk sahibi olmayi da istemiyorum bu gibi dusuncelerden dolayi. Sizlerin fikirlerini merak ettim.
Hayır hani kararsız olur, acaba yanlış mıyım der merak eder başkaları ne düşünerek yapıyor. Ama asssla istemiyorum asla empati yapamam dediği noktada neyi öğrenmeye çalışıyor gerçekten anlamadım.
Ve Allah bu kişiden o aileleri çocuklarını vs korusun. Vahşice Katledilen bir kızcağızdan kelle diye bahsetmek kimlerin işidir herkes bilir!Aysenimi umarım bilinçli olarak bunları sırf insanı sinir etmek yazıyorsundur. Herhangi bir insanın -kadın/erkek fark etmez- kızı katledilen bir anne, aile için böyle iğrenç bir yazı yazabilmesi için çok ciddi sorunları olması gerekiyor.
Seninle zorunlu olarak iletişimde kalmak durumunda olan eğer varsa ailene, iş arkadaşlarına Allah sabır versin.
Ay pislik bu nasıl bir tabir yuh sana beBazıları yaşayamıyor işte onu diyoruz.ürememiz de gerekmiyor ayrıca.neslimizin tükenmesinin herhangi bir sakıncası yok.kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
Kadın olduğu yönetimce teyit edildi üyenin. Tabi söylediği çok korkunç.O erkek! O kötü muamele yapan olur! Ben bu kişinin kadın olduğuna asla inanmıyorum! Bir de kelle melle ne demek ya! Niyeti çıktı ortaya!
Nasıl teyit ediliyor bu? Bilmediğim için soruyorum.Kadın olduğu yönetimce teyit edildi üyenin. Tabi söylediği çok korkunç.
sanirim dedim. anlamaya calisiyorum iste :)Asla çocuk istemiyorsanız ve asla empati yapamayacağınızı düşünüyorsanız, başkalarının çocuk yapma motivasyonlarını neden soruyorsunuz ki? Konunun amacını anlamadım.
Habersizce telefonundan aranıyor diye biliyorum.Nasıl teyit ediliyor bu? Bilmediğim için soruyorum.
Akıl noksanlıgı cektıgını biliyordum, pes.Bazıları yaşayamıyor işte onu diyoruz.ürememiz de gerekmiyor ayrıca.neslimizin tükenmesinin herhangi bir sakıncası yok.kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
O erkek! O kötü muamele yapan olur! Ben bu kişinin kadın olduğuna asla inanmıyorum! Bir de kelle melle ne demek ya! Niyeti çıktı ortaya!
Aslında üremek için yanıp tutuşuyor bir kabul etdiremedik kendisine hep çocuklu bir konu oldumu hemen orda beğenmedimler yağdırıyor fikrini belirtiyor yok çok anlamsızmışta falan filan.Bu konudan bir kuyruk acısı olduğu belli. Biz çocuk yapanlar olarak akılsızız en akilli karar veren kendisi.mümkünse sen üreme lütfen
Nasıl teyit ediliyor bu? Bilmediğim için soruyorum.