- 4 Ekim 2012
- 16.183
- 31.574
- Konu Sahibi kahvelisut
Tebrikler, şu cümleyi kendine yakıştırıp yazabilmişsinkızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler, şu cümleyi kendine yakıştırıp yazabilmişsinkızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
Önünüze gelene "beğenmedim" ibaresi bırakıyorsunuz da sizin söylediğiniz bu laf mı şimdi?!Bazıları yaşayamıyor işte onu diyoruz.ürememiz de gerekmiyor ayrıca.neslimizin tükenmesinin herhangi bir sakıncası yok.kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
Hayırdır sen kimsin? Bu ne biçim laf? Senden zaten şüpheleniyordum du bakalım! Normal bir kadın asla böyle cümle kurmaz!!!!kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
Sen dişi incel misin ? Ne o kelle melle?
Aynen.. Bi yerde son derece olağan, doğanın kanunu gibi birşey.Kadınlar için hormonal dürtü bu, tamamiyle evrimsel ve biyolojik bir olgu. Çoğu kadın bu karara öyle akılla falan varmıyor, hormonların dürtmesiyle varıyor motivasyon veya amaç yok yani. Isteyenlerin öyle ulvi bir amacı oldugunu sanmıyorum, üremek boyolojik bir olay o kadar
Bu nasıl bir cümle? Gerçekten düşünmeden mi yazıyorsunuz napıyorsunuz ya? Biz de senin her gün önüne gelenle sevişmen konusunda empati kuramıyoruz mesela. Anlamsız buluyoruz. Böyle mi yaklaşalım olaylara? Sen de bir gün tanıştığın biri yüzünden bu tarz kötü durumları yaşayabilirsin? Hiç bunun önlemini alıyor musun ki burda çocuk yapmakla ilgili ürememeleri gerektiğini konuşabiliyorsun?Bazıları yaşayamıyor işte onu diyoruz.ürememiz de gerekmiyor ayrıca.neslimizin tükenmesinin herhangi bir sakıncası yok.kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
mümkünse sen üreme lütfenBazıları yaşayamıyor işte onu diyoruz.ürememiz de gerekmiyor ayrıca.neslimizin tükenmesinin herhangi bir sakıncası yok.kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
O erkek! O kötü muamele yapan olur! Ben bu kişinin kadın olduğuna asla inanmıyorum! Bir de kelle melle ne demek ya! Niyeti çıktı ortaya!Bu nasıl bir cümle? Gerçekten düşünmeden mi yazıyorsunuz napıyorsunuz ya? Biz de senin her gün önüne gelenle sevişmen konusunda empati kuramıyoruz mesela. Anlamsız buluyoruz. Böyle mi yaklaşalım olaylara? Sen de bir gün tanıştığın biri yüzünden bu tarz kötü durumları yaşayabilirsin? Hiç bunun önlemini alıyor musun ki burda çocuk yapmakla ilgili ürememeleri gerektiğini konuşabiliyorsun?
Ya var ya söylenecek çok söz var da gerçekten değmez laf anlatmayaO erkek! O kötü muamele yapan olur! Ben bu kişinin kadın olduğuna asla inanmıyorum! Bir de kelle melle ne demek ya! Niyeti çıktı ortaya!
Asla çocuk istemiyorsanız ve asla empati yapamayacağınızı düşünüyorsanız, başkalarının çocuk yapma motivasyonlarını neden soruyorsunuz ki? Konunun amacını anlamadım.ben de sizin gibi dusunuyorum. hala cevremde cocuk cocuk diye olup bitenler var. ki yurtdisinda yasiyorum, esim yabanci ve duzgun bir ortamda yasiyoruz. buna ragmen asla cocuk istemiyorum. sanirim asla empati yapamayacagim.
Neden her çocuk isteyen normal konuşan insanlarin yorumlarina beğenmedin atdın ki? Herkes senin gibi çocuk istemeyecek değil ya bu şahsi bir karar.Mesela sen istemiyorsun kimse birşey diyemez bu senin kararın ama aynısı senin içinde geçerli karşılıklı.O katillerin de anneleri katil doğuracağım diye üremiyordur zaten.
Asla çocuk istemiyorsanız ve asla empati yapamayacağınızı düşünüyorsanız, başkalarının çocuk yapma motivasyonlarını neden soruyorsunuz ki? Konunun amacını anlamadım.