- 7 Ekim 2024
- 9
- 21
-
- Konu Sahibi kahvelisut
Motivasyonum hormonlarımUlkenin ve dunyanin hali ortada. Ekonomik sikintilar, her gun her yerden duydugumuz akil almaz olaylar. Merak ediyorum cocuk sahibi olmaktaki motivasyonunuz nedir? Hic korkmuyor musunuz dunyaya gelecek olan canliya guzel bir gelecek sunamamaktan? Cocugum yok ve cocuk sahibi olmayi da istemiyorum bu gibi dusuncelerden dolayi. Sizlerin fikirlerini merak ettim.
Ne güzel dua benim de var üç tane oğlum vicdanlı merhametli hayırlı evlat iyi insan olsunlar inşallah.. zaman kötü dünya kötü her yer kötü. Ben de motivasyon olarak düşünmedim sadece çocuklarım olsun onları güzel yetiştireyim istedimÜç çocuğum var. Bir fikri motivasyonla dünyaya getirmedim. Allah nasip etti oldular çok şükür. Ama büyütürken büyük bir motivasyonum var. Bu iğrenç dünyanın güzel çiçekleri olsunlar. Hem guzellestirsinler dünyayı hem de miss kokularini salsinlar. Dünya her zaman iğrenç bir yerdi zaten. Bazı güzelliklerle yaşanılabilir bir yer. O yaşanabilir güzellik benim yavrularim olsun istiyorum. Bütün çocuklarımız içlerindeki o temizlikle kalsınlar. Çevrelerini aydinlatsinlar. Duam bu.
Bana da çok tuhaf geliyor.her taraf çoluk çocuk dolu cehennem gibi ülkede.hâlâ daha milyonlarca çocuk yapmaya çalışan, yapamazsa kafayı yiyen kadın var ülkede.hayatım boyunca empati yapamadığım tek konu.Ulkenin ve dunyanin hali ortada. Ekonomik sikintilar, her gun her yerden duydugumuz akil almaz olaylar. Merak ediyorum cocuk sahibi olmaktaki motivasyonunuz nedir? Hic korkmuyor musunuz dunyaya gelecek olan canliya guzel bir gelecek sunamamaktan? Cocugum yok ve cocuk sahibi olmayi da istemiyorum bu gibi dusuncelerden dolayi. Sizlerin fikirlerini merak ettim.
ben de sizin gibi dusunuyorum. hala cevremde cocuk cocuk diye olup bitenler var. ki yurtdisinda yasiyorum, esim yabanci ve duzgun bir ortamda yasiyoruz. buna ragmen asla cocuk istemiyorum. sanirim asla empati yapamayacagim.Bana da çok tuhaf geliyor.her taraf çoluk çocuk dolu cehennem gibi ülkede.hâlâ daha milyonlarca çocuk yapmaya çalışan, yapamazsa kafayı yiyen kadın var ülkede.hayatım boyunca empati yapamadığım tek konu.
Bazıları yaşayamıyor işte onu diyoruz.ürememiz de gerekmiyor ayrıca.neslimizin tükenmesinin herhangi bir sakıncası yok.kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.Motivasyonum hormonlarımdeli gibi anne olmak bebeğim olsun istiyorum. Dünya yaratıldığından beri sakin olduğu bir zaman olmuş mu? Hayır. Zaten dünya onun için yaratılan bir yer değil e ürememizde gerekiyor yaratılanların dünyaya gelmesi için. O yüzden çok düşünmemek lazım. Biz nasıl doğduk yaşadık yaşanır öyle. Kader biraz da
O katillerin de anneleri katil doğuracağım diye üremiyordur zaten.İyiler üremezse dünya hepten kötülere kalır
Tatlım sen bence de çocuk yapma agshsksaşznzBana da çok tuhaf geliyor.her taraf çoluk çocuk dolu cehennem gibi ülkede.hâlâ daha milyonlarca çocuk yapmaya çalışan, yapamazsa kafayı yiyen kadın var ülkede.hayatım boyunca empati yapamadığım tek konu.
Sen dişi incel misin ? Ne o kelle melle?Bazıları yaşayamıyor işte onu diyoruz.ürememiz de gerekmiyor ayrıca.neslimizin tükenmesinin herhangi bir sakıncası yok.kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.