- 24 Ağustos 2022
- 4.101
- 12.244
- Konu Sahibi kahvelisut
Etse nolacak ki numara bir kadına ait, hesap bir başkasına ait olabilirKazen telefon ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etse nolacak ki numara bir kadına ait, hesap bir başkasına ait olabilirKazen telefon ediyor
Bir de böyle şeylerden zevk alanlar olur ya hah öyle biri bu. Zevk almış gibi kelle diyor ya! Allah bildiği gibi yapsın ne diyim!Ben de erkek olduğunu düşünüyorum. Bunun doğrulamasını nasıl yapabilir, sonuçta telefon, tablet, bilgisayar üzerinden hesaplarımızı kullanıyoruz, bir tanıdığından doğrulama için rica eder yine erkek kullanıcı yazılar yazar.
Bu kadar taze ve acı bir olay için normal insan öyle kolayca o lafları internette, anonim, sanal bir ortamda yazmaz.
Artık yurtdışı veya Türkiye hiç farketmeden heryerde ayrı bela var .. ben yurtdışında yaşıyorum son zamanlar çok soğudum çocuk olayından. Yıllardır bekliyorum bebeğim olsun diye ama olması nasip be şuan aşırı korkuyorum olmayan çocuğum için endişeleniyorum. Allahım korusun bütün kötülüklerden çoluk cocuğu ben daha kendimi kadın olarak koruyamıyor iken , el kadar çocuğa nasıl sahip çıkarım diye günlerdir düşünüp duruyorum haberler psikolojik olarak beni mahf etti başım ağrıyor günlerdir narinin olayını daha sindirmeden üst üste bu olaylar çok kötü oldu. Bir yandan devlet hiç sesini çıkarmıyor hiç bir parti den konuşma yok bakın hiç bir parti diyorum hepsinden bahsediyorum tek bir insan bile çıkıp bundan sonra biz bir daha böyle bir şeyin olmaması için mücadele edeceğiz yada daha sıkı bir tedbir alacağız demiyor veya heryere polis görevlendireceğiz sakın korkmayın evlerinize kapanmayın demiyorlar.. sanırım hedef de bu herkes eve kapansın korksun.. kimsenin umrunda değil biri panik atak mı oldu biri acaba anksiyete mi geçiriyor hiç kimsenin s**nde değil kusura bakma ben uzakta olmama rağmen aşırı üzüldüm. Bu haberi de ilk kadınlar kulübünde bir genç kızın yazdığı yazıdan öğrendim olayı anlamadım ve bi kaç gün sonra Instagram da yayılmaya başladı haber. Narin olayından sonra ben haber izlememeye başlamıştım taki şu olaya kadar kanım çekildi bu kafayla acaba bu hayvan oğlu hayvan nasıl yaşadı merak ediyorum neyin kafası bu ..
Empati yapmak zorunda değilsin, kürtajı korunma yöntemi olarak uygulayan bi kadının “annelik,çocuk doğurma” adı altında yaptığı yorumlar beş para etmez çünkü.Bana da çok tuhaf geliyor.her taraf çoluk çocuk dolu cehennem gibi ülkede.hâlâ daha milyonlarca çocuk yapmaya çalışan, yapamazsa kafayı yiyen kadın var ülkede.hayatım boyunca empati yapamadığım tek konu.
Birde çocuk yapmak istemeyen evli kadınların, çocuklu kadınlara üstten üstten cahil,bencil mesajı vermeye çalışması çıktı son moda
Herkes sevişebilir herkes doğurabilir ama herkes “anne” olamaz.
Şaşırdık mı?Ortalık yine karıştı
Şu konuşma baştan aşağı rezillik kokuyor. Kelle ne ya? Üremesin zaten senin gibiler mümkünse. Sadece yaşanan olaylardan değil, sizin gibi kafalardan da korumak gerek çocuklarıBazıları yaşayamıyor işte onu diyoruz.ürememiz de gerekmiyor ayrıca.neslimizin tükenmesinin herhangi bir sakıncası yok.kızınin kellesi önüne atılan kadın da kesin amann olur öyle şeyler dünya böyle zaten diyordur.
Şaşırdık mı?
Oda bebek istiyor ben çözdüm onun karın ağrısını.Istiyor ama dile getiremiyor linçlenir diye bir kez konuda konuşurken itiraf edicek gibi oldu ame etmedi.Yoksa niye hep atlasin bebekli konulara o üremiyor ya kimse üremesin istiyor. Zaten korunmuyorda.Bu hareketlerinden benim çıkardıgim anlam bu.Hayır, tam Ferhanslık bir konu konu çocuk bebek vb olunca bombasını atıp gidiyor konuya.
Oda bebek istiyor ben çözdüm onun karın ağrısını.Istiyor ama dile getiremiyor linçlenir diye bir kez konuda konuşurken itiraf edicek gibi oldu ame etmedi.Yoksa niye hep atlasin bebekli konulara o üremiyor ya kimse üremesin istiyor. Zaten korunmuyorda.Bu hareketlerinden benim çıkardıgim anlam bu.
Yahu böylesi gerçekse çocuk yapmasın zaten bir günde 3 4 farklı kişiyle oluyorum demişti böyle bir ortamda yaşayan kadın saglıklı bir çocuk büyute bilirmi? Hamile kalsa babasi kim bilemeyecek nerdeyse tövbe ya Rabbim yaYani evet Ferhans evlileri çocukluları hamileleri kıskandığını ara sıra söylüyor zatentakıldığı bir grup erkek vardı sanırsam ama hiçbirini beğenmiuordu ciddi düşünmüyordu.
E sen yapma o zaman?Bana da çok tuhaf geliyor.her taraf çoluk çocuk dolu cehennem gibi ülkede.hâlâ daha milyonlarca çocuk yapmaya çalışan, yapamazsa kafayı yiyen kadın var ülkede.hayatım boyunca empati yapamadığım tek konu.
Bi gittim geldim ortalik karismis. Sorumda bi art niyet falan yoktu.
ay valla bilmiyorum. siteyi de kullanmayi tam cozemedim bakip duruyorum ekrana nolduki diye hahahahKanka sen yeni üyesin Ferhansı tanımazsın o yüzdenferhans bombasinı atıp gitti konun dagıldı