cocuk sahıbı olmak

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
40
evlendıkten sonra cocuk sahıbı olmak ıstıyormusunuz,ornegın ben ıstıyorum sorumluluk sahıbı bı ınsanım ama cekecegım acılardan cok korkuyorum.

arkadaslar sızce bır kadının meslegı bır erkegın ona bakıs acısını degıstırırmı yada etkıler mı?

ıkı konuyu yanlıslıkla aynı sayfada acmısım sız ılkını cevaplayın arkadaslar sevgiler...

çocuk sahibi olmayı çoooooooooooooook istiyorum bebek gördüğümde yüreğim acıyor artık, evleneyim bir gün bile korunmadan direk hamile kalıcam tabi Rabbim nasip ederse...

çocuk sahibi olmayı çoooooooooooooook istiyorum bebek gördüğümde yüreğim acıyor artık, evleneyim bir gün bile korunmadan direk hamile kalıcam tabi Rabbim nasip ederse...

inşallah güzelim allah isteyen herkese versin..ceremino bebeğini koynuna alıp onun kokusunu hissettikten sonra acı falan hatırlamıyosun..zaten tıp çok gelişti..ağrısız doğum türleri de var

inşallah güzelim allah isteyen herkese versin..ceremino bebeğini koynuna alıp onun kokusunu hissettikten sonra acı falan hatırlamıyosun..zaten tıp çok gelişti..ağrısız doğum türleri de var

ınsallah canım ınsallah bende cok sevıyorum bebeklerı zaten cocuksuz bı hayat dusunemıyorum allah kısmet ederse de evlendıkten sonra ıstıyorum ama korkuyorum işte.aslında haklısın agrısız dogum turlerı varmıs ornegın suda dogum.

Bu klube ilk katıldığım zaman benim ilk açtığım konu buydu! Tekrar yazmakta bir sakınca görmüyorum. Çünkü fikrim hiç değişmedi! Ben büyük konuşmuyayım ama asla çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum.

Bu klube ilk katıldığım zaman benim ilk açtığım konu buydu! Tekrar yazmakta bir sakınca görmüyorum. Çünkü fikrim hiç değişmedi! Ben büyük konuşmuyayım ama asla çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum.
birikimlerini aktarabileceğin,kollarının altına alıp caddelerde gezebileceğin,saçlarını tarayabileceğin bir kızın olsun istemez misin Lale:)

:1shok: sebep sorsak özel değilse :uhm:

ben de isterim hemde ilk geceden biz konuştuk aşkımla kabul etmedi 1 sene olmucak dedi ii deim ben korunmam dedim :Roflol:

Asla Bebek Sahibi Olmak Istemeyen Var Mi?

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar merhaba! Aranıza yeni katıldım ve burayı çok beğendim. Biraz geç bir saat olmasına rağmen böyle bir konu açmak istedim zaten yarın tüm gün forumda olacağım inşallah yorumlarınıza katılırım..

Mesela ben; bebeklerle aram hiç iyi değildir açıkçası pek sevmem de... Bu ağustosta evliliğimin 2.yılını kutluycaz inşallah.. Annem ve ablam çok baskı yapıyor ama bir türlü bu derdimi anlatamıyorum...

Ben birbirini seven iki kişinin çocuğu olmasa da ömür boyu mutlu olacağına inanıyorum.

Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?
SEN COCUKLARI SEVMEDIGINI YAZMISSIN BEN ISE COK SEVDIGIMI VE HAMILELIKTEN KORKTUGUMU OKKKKKK!!!!!!!!!!! BUNUN NERESI BENZERRR ORNEGIN ERKEKLER HAKKINDA HERKES KONU ACIYOR COCUKLAR HAKKINDA KONU ACTIN DIYE BIZ ACAMAYACAKMIYIZ ANLAMADIM.SEN BENIM NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLAYAMAMISSIN SEKERIM İSTERSEN BI KEZ DAHA OKUU PLSSSS

evlendıkten sonra cocuk sahıbı olmak ıstıyormusunuz,ornegın ben ıstıyorum sorumluluk sahıbı bı ınsanım ama cekecegım acılardan cok korkuyorum.

Mesela ben; bebeklerle aram hiç iyi değildir açıkçası pek sevmem de... Bu ağustosta evliliğimin 2.yılını kutluycaz inşallah.. Annem ve ablam çok baskı yapıyor ama bir türlü bu derdimi anlatamıyorum...

Ben birbirini seven iki kişinin çocuğu olmasa da ömür boyu mutlu olacağına inanıyorum.

Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?
bu IKI KONUNUN NERESI AYNI ANLAYAMADIM

kesinlikle birbiriniseven iki kişi çocuk olmasa da çok mutlu olabiliyor.bütün ilgilerini bütün sevgilerini birbirlerine veriyorlar.hem çocuk olmayınca kavga edecek birşeyleri de olmuyor.:)ama eşlerin ikisininde aynı düşüncede olması gerekiyor.çocuklarla ve bebeklerle aram çok iyi olmasına rağmen.önce evliliğimin tadını çıkarmak istedim ve çocuk konusunu hiç açmadık.yalnız canım ,aklına gelen her tanıdığın o kadar baskı yapıyorki.şimdi ben uğraşıyorum.bakalım ne olacak.ama bebek sevmek için çocuk yapılmaz.bir ömür boyu sorumluluk isteyen,zor bir görevdir anne -babalık o yüzden hazır hissetmeden bebek yapılmamalı.doğumdan korkuyordum ama başkaları yapabiliyorsa ,ben de yapabilirim dedim kendime.kadınlar annelik içgüdüsüyle doğar ve menapoza girdikten sonra bu iç güdü depreşirse kadın acı çeker.o yüzden bir tane şart.hazır olunca tabi:))

ya ben çok korkuyorum dahaca evli falan değilim ama ona nasıl bakarım küçücük şey yeni doğan bebeği kucağıma almaya bile korkuyorum kaldı ki doğurmayı nasıl başarırımben evlenince hemen düşünmüyorum.

benim şirkette bi arkadşaım var aynen seningibi lale asla çocuk yapmak istemiyorum diyo sebebini sordıuğumdada hazır deilim istemiyorum ama asla diyo. peki ben bi sakıncası yoksa sanada somak istiyorum özel deilse tabi neden çocuk sahibi olmak istemiyosun hemde ASLA DEMİŞSİNN. konuya cevabımda allahım verirse evlenince hemen ço cuk istiyorum çünkü ben çocukları çok ama çok seviyorummm..

bende yakında evlenicem ve en az 4 sene çocuk istemiyorum.kocamla gezip toziim biraz dimi ama:KK66:

ceremino;

Neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamadım. Ben aynı konular işleniyor diye bir sitemde bulunmadım. Sadece buna benzer bir konu açmıştım demek istemiştim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın... Hatta sizin konunuzla ilgili de yorum yapmakta sakınca görmediğimi ilave etmiştim.

Neyse; daha fazla uzatıp hiç kimsenin keyfini kaçırmak istemem. Ayrıca daha fazla sizinle ve sizin konularınızla ilgili de bir şeyler eklemeye de gerek duymuyorum.

İyi Akşamlar..!

Allah ne zaman verirse artık ama ben hemen istemezdim heralde bilmiyorum ki yau o bambaşka bi ruh hali olsa gerek şimdiden düşünemiorum açıkçası

valla ben hemen istemezdim başta güzel bi gençliğimi yaşıcam gezip tozucam tatilimi yapıcam ondan sora tabiki zamanı gelince olucak çoğu kadınlarımız öle diilmi evleniolar bilinçsizce çocuk sahibi oluyolar ben çok kişi tanıyorum daha çocuk bakmasını bilmeyen o yüzden bence hemen düşünmeyn derim

X