Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk sahibi olmayı çoooooooooooooook istiyorum bebek gördüğümde yüreğim acıyor artık, evleneyim bir gün bile korunmadan direk hamile kalıcam tabi Rabbim nasip ederse...
ben istiyorum tabiki ama hemen değil önce birbirimize alışma dönemi olcak tabiki.3-4 sene sonra olmalı bence
inşallah güzelim allah isteyen herkese versin..ceremino bebeğini koynuna alıp onun kokusunu hissettikten sonra acı falan hatırlamıyosun..zaten tıp çok gelişti..ağrısız doğum türleri de var
birikimlerini aktarabileceğin,kollarının altına alıp caddelerde gezebileceğin,saçlarını tarayabileceğin bir kızın olsun istemez misin Lale:)Bu klube ilk katıldığım zaman benim ilk açtığım konu buydu! Tekrar yazmakta bir sakınca görmüyorum. Çünkü fikrim hiç değişmedi! Ben büyük konuşmuyayım ama asla çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum.
Bu klube ilk katıldığım zaman benim ilk açtığım konu buydu! Tekrar yazmakta bir sakınca görmüyorum. Çünkü fikrim hiç değişmedi! Ben büyük konuşmuyayım ama asla çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum.
Bu klube ilk katıldığım zaman benim ilk açtığım konu buydu! Tekrar yazmakta bir sakınca görmüyorum. Çünkü fikrim hiç değişmedi! Ben büyük konuşmuyayım ama asla çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum.