cocuk sahıbı olmak

Asla Bebek Sahibi Olmak Istemeyen Var Mi?

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar merhaba! Aranıza yeni katıldım ve burayı çok beğendim. Biraz geç bir saat olmasına rağmen böyle bir konu açmak istedim zaten yarın tüm gün forumda olacağım inşallah yorumlarınıza katılırım..

Mesela ben; bebeklerle aram hiç iyi değildir açıkçası pek sevmem de... Bu ağustosta evliliğimin 2.yılını kutluycaz inşallah.. Annem ve ablam çok baskı yapıyor ama bir türlü bu derdimi anlatamıyorum...

Ben birbirini seven iki kişinin çocuğu olmasa da ömür boyu mutlu olacağına inanıyorum.

Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?
SEN COCUKLARI SEVMEDIGINI YAZMISSIN BEN ISE COK SEVDIGIMI VE HAMILELIKTEN KORKTUGUMU OKKKKKK!!!!!!!!!!! BUNUN NERESI BENZERRR ORNEGIN ERKEKLER HAKKINDA HERKES KONU ACIYOR COCUKLAR HAKKINDA KONU ACTIN DIYE BIZ ACAMAYACAKMIYIZ ANLAMADIM.SEN BENIM NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLAYAMAMISSIN SEKERIM İSTERSEN BI KEZ DAHA OKUU PLSSSS
neden bu kadar tepki verdin ki?

valla ben çocuk hastasıyım maddi imkanım ve onları taşıyabilecek kadar güçlü bi yapım olsa en az 5 çocuk yaparım eşimde bende çocuk hastasıyız ama şartlar gereği 2 bebişimiz olsun istiyoruz dünyada bundan daha büyük bi mutluluk olabilirmi eşimden ve benden bi parça :)))

bende asla büyük konuşmayayım çocuk doğurmak istemiyorum. Evlenmeden önce çok isterdim fakat mutsuz bir evlilik yaşayınca istememeye başladım.

valla ben çocuk hastasıyım maddi imkanım ve onları taşıyabilecek kadar güçlü bi yapım olsa en az 5 çocuk yaparım eşimde bende çocuk hastasıyız ama şartlar gereği 2 bebişimiz olsun istiyoruz dünyada bundan daha büyük bi mutluluk olabilirmi eşimden ve benden bi parça :)))

insallah canımmm allah senın ve tum ısteyenlerrın gonlune gore versın
sevgiler...

ah canım ben evleneli 1 yıl oldu ve yaklaşık 5.6 aydır bebek istiyoruz.daha sonuç alamadık ama inşallah allah tüm isteyenlerin kucağını dolduracak.eminim hamile kaldığın anda içindeki korkuyu heyecan kaplayacak bebeğin için....hiç korkma allah versin yeterki..

canımmm benımmm ınsallah olurrrr,ınsallah bı sonuc alırsın.

bende çocukları çok fazla sevmiyorum eşimin ve ailesinin baskılarıyla çocuk doğurdum vede pişmanım yeteri kadar sevgi veremiyorum ve çok fazla sıkılıyorum sakın kesinlikle istemeden başkasının zorlamasıyla çocuk yapmayın hem size hemde çocuğunuza çok yazık

tabıkı canım baskasının zorlamasıyla cocukmu yapalır.kendını her yonden hazırlamaısın buna hem maddı hem duygusal,bı bırey yetıstıreceksın dogurmakla iş bıtmıyor,annem hep ısın en kolay kısmıdır dogurmak,sonra onu yetıstırmenın yuku daha buyuk der.

bekar olmama ragmen bende cocuk istiyorum cocuk olmadan bence esinle tam bir aile olamıyosun hementabikisitemiyorum ama evlendikten 1 sene sonra bebeğiminolmasını isterim düşünsene bu dünyaya sizden bi can getiriyosunuz bir varlık yetiştiriyosunuz bence dünyanın engüzel olayı buu

ben de bebekleri çok seviyorum evlendikten sonra bi bebeğim olmasını çok isterim hatta aşkımla çok konuştuk bu konuyu ilk bebeğimiz erkek olsun istiyoruz ismi de hazır Sefa Gökalp :) ikinciyi de kız istiyom aralarında bi 5-6 yaş olsun ama ben evlenir evlenmez istemiyorum çocuk 3-4 sene sonra isityorum önce evliliğimi yaşamak aşkımı doya doya yaşamak istiyorum ikimize ait o evde başbaşa geçirmek istiyorum ilk 3-4 yılımızı sonra da bebiş olur inşallah :)

ben de bebekleri çok seviyorum evlendikten sonra bi bebeğim olmasını çok isterim hatta aşkımla çok konuştuk bu konuyu ilk bebeğimiz erkek olsun istiyoruz ismi de hazır Sefa Gökalp :) ikinciyi de kız istiyom aralarında bi 5-6 yaş olsun ama ben evlenir evlenmez istemiyorum çocuk 3-4 sene sonra isityorum önce evliliğimi yaşamak aşkımı doya doya yaşamak istiyorum ikimize ait o evde başbaşa geçirmek istiyorum ilk 3-4 yılımızı sonra da bebiş olur inşallah :)

canım benım ınsallah olur ıstedıkleırnız bende oyle ıstıyorum ınsallah evlendıkten sonra bı 4 yıl dusnmuyoruz allah ızın verırse tabıı buyuk konusmakta ıstemıyorum

X