Çocuk sahibi olmak için manevi reçetem🍀🤰🏻🤱🏻

Kaç gün okuyorsun bir sayisi var mi

Merhaba canım, ben de uzun zamandır girmedim biraz aslında uzak kalmak iyi geliyor düşünmüyorum ozaman ❣ Ben de devam ediyorum halen reglime 7 8 gün var artık belirti bakmiyorum kesinlikle çünkü 5 ay boyunca olabilecek her belirtisi yaşamıştım
Dualarim bizimle hayirlisi ile insallah

Hemen hemen ayni aralikta regli gunleimiz ozmn

Kızlar arkadasimin testi. Gebelik var mı sizce ?

Hayırlı cumalar hanımlar bu gün her hangi bir saatte özellikle cuma saati ve ikindiyle akşam arsi SUBHANEKE LA İLAHE İLLA ENTE YA HENNANÜ YA MENNANÜ YA BEDİY ASSEMAVATİ VEL ARZ YA ZEL CELALİ VEL İKRAM okursak insaAllah Rabbimiz icabet edecektir

Canlarımm
Parem KelebekkB A Abcdewww ZehranurHifa
Hepimizin dilekleri, duaları kabul olsun inşallah 1 Hafta Süren dilek kabulü için Esma Zincirimiz. Niyetimizi, dileğimizi kalpten dilemek ve kalpten inanmak yeterli. Eksik yada fazla okunması durumunda dua kabulünü Allah bilir. Regl döneminde Esma zikredilebilir, engel teşkil etmiyor, abdest şart değil. Sabah ezanından bir sonraki sabah ezanına kadar müsait oldukça tamamlanabilir. Dilek kabulü için iyilik yapmak, hayır işlemek ve günahtan kaçınmak önemli. Geç kalanlar istediği günden başlayabilir.

Tamam canım ben de katılıyorum. Peki her esmadan sonra dua mı ediyoruz. Adet dönemindeyim. Başımı kapatmalı miyim ? Neler yapicam detayları var mi

Allah razı olsun canım ben korona oldum biraz dinlenip yine baslicam İnsaAllah

Allah razı olsun canım ben korona oldum biraz dinlenip yine baslicam İnsaAllah
Cok gecmis olsun canımm tez vakitde atlatirsin hemencicik insallah bol bol dinle, duzelir toparlarsin kendini bir kac haftaya insallah

Tamam canım ben de katılıyorum. Peki her esmadan sonra dua mı ediyoruz. Adet dönemindeyim. Başımı kapatmalı miyim ? Neler yapicam detayları var mi
Basini kapatmana gerek yok canim regli donemindede okuyabiliyorsun dinledigim tum hocalar sorun teskil etmiyor dedi. Besmele cekip esma husnalaya okumaya basliyosun hergunun esma husnasi var belli sayida okuduktan sonra benim ettigim dua şu dur; Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Razzak, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hakim, 99 Esmaül Hüsnanın ve okudugum esmaların hatiri iç bana hayirli ,saglikli,tez vakitde bir evlat sahibi olmayi nasip et. Benim gibi evlat icin ellerini sana acana tum kardeslerime bu sevinci yasat allahim amin.

Cok gecmis olsun canımm tez vakitde atlatirsin hemencicik insallah bol bol dinle, duzelir toparlarsin kendini bir kac haftaya insallah
Allah razı olsun hamdolsun çok biseyim yok halsizim bide hamilelik sandığım bel ağrısı sırt ağrısı var meğer koronaymis ona üzüldüm hasta olduğuma değil inanbata bir gün var göğüs uclarim çok aciyo ilk defa yaşadım anlamadim

Ay çok geçmiş olsun herkes bel ve sırt ağrısından bahsediyor korena olan . Acil şifalar diliyorum

Amin inşallah bacım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…