Çocuk sahibi olmak için manevi reçetem🍀🤰🏻🤱🏻

Parem, diger topicte yazdigini gördüm bugün şaşırdım ayni aydinlanmamı diyim ic huzur mu bilinc mi bende de oldu.. bu ay çok umutluyum ekimden ama olmayınca cok uzuldum ilk gün sonra düşündüm sahip olduklarimin (eşim, hayatım ailem sağlıgım) ne kadar bilincindeyim ve şükründeyim ki ne kadar tadını cikarip kıymetine vardımki böylesine kendimi eksik yorgun hissediyorum. O kadar rahatladım ki rabbime şükürler olsun hepsinde var bir ders bir mesaj ben kendi adıma 5 aydır aldım aliyorum. Bebislerimiz daha gelmeden bize öğretmeye başladı belki bir cok sey oyuzden biz en güzelinden istiyoruz ona emanet dualarımız Allah tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah Kasım aralık ocak ayı bilinmez rabbim saglikli Salih hayirli katından nesil nasip etsin isteyen herkese.
Seninde böyle hissetmene çok sevindim şu yağan yağmurlar hürmetine Rabbim boş cevirmesin ellerimizi Çok Aminnn🤲

Hergun 100 defami okuyorsun canim
Evet canim burada bunun için bir topic açmışlar, orada gördüm 100 defa okuyor onlarda birbirlerine.
Bu arada sende okumaya basladin mi nasil hissediyorsun ? Ben cok iyi enerjimi cok yüksek hissediyorum

Evet canim burada bunun için bir topic açmışlar, orada gördüm 100 defa okuyor onlarda birbirlerine.
Bu arada sende okumaya basladin mi nasil hissediyorsun ? Ben cok iyi enerjimi cok yüksek hissediyorum
Bir haftalık Esma Hüsna sayıları ile ilgili bir resim atmıştım canım onu okuyorum ben şu anda Akşamları Meryem suresini okuyorum bir de Yukarıda yazdım Esmalar var birkaç tanesi onları okuyorum ek olarak dan rabbi heb li minnessalihin okurum birde. Ruhen gercekten iyi hissediyorum cok kalpten diliyorum duami ve esmalari okuyrum cok inanaraktan.Hoppa Ben ilk zamanlr esmalara basladigimda kotu ruyalar gormye baslamistim ama birakmadim daha cok ustune gittim simdi hergunun esmasini aksatmadan okurum. Hicbirseyi kafama takmamaya basladim :dondurma:

Bir haftalık Esma Hüsna sayıları ile ilgili bir resim atmıştım canım onu okuyorum ben şu anda Akşamları Meryem suresini okuyorum bir de Yukarıda yazdım Esmalar var birkaç tanesi onları okuyorum ek olarak dan rabbi heb li minnessalihin okurum birde. Ruhen gercekten iyi hissediyorum cok kalpten diliyorum duami ve esmalari okuyrum cok inanaraktan.Hoppa Ben ilk zamanlr esmalara basladigimda kotu ruyalar gormye baslamistim ama birakmadim daha cok ustune gittim simdi hergunun esmasini aksatmadan okurum. Hicbirseyi kafama takmamaya basladim :dondurma:
Kızlar bende Konya'ya geldim evlilik yıl dönümü sebebiyle Mevlana ve şems Tebrizi de çok dua ettim hepimiz için Rabbim en yakın zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin🤲

Kızlar bende Konya'ya geldim evlilik yıl dönümü sebebiyle Mevlana ve şems Tebrizi de çok dua ettim hepimiz için Rabbim en yakın zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin🤲
Ettigin tüm dualar kabul olsun eline diline yuregine saglık canim benim 🥰😘

Ceylan derisi üzerine yazılmış Meryem suresi beni çok etkiledi Allah'ım dedim bu bir işaret mi neden Meryem suresi diyerek içten hepimize dua ettim canlar

Eklentiler

• IMG_20201031_164505.jpg
    IMG_20201031_164505.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 83
Ceylan derisi üzerine yazılmış Meryem suresi beni çok etkiledi Allah'ım dedim bu bir işaret mi neden Meryem suresi diyerek içten hepimize dua ettim canlar
Ya keskenbende canli gorebilseydim canim cok sanslisin 🥰 neden işaret olması tesaduf diye ibrsey yoktur 🤷🏻‍♀️ vakit buldukca meryem suresini oku karnina elini koyup, 🍀 eline gonlune sağlık dualar icin, bende bugun haftalik dilek esmamı cektim dua ettim hepimiz icin :KK68: su soz cok hosuma gidiyor; (Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

Ya keskenbende canli gorebilseydim canim cok sanslisin 🥰 neden işaret olması tesaduf diye ibrsey yoktur 🤷🏻‍♀️ vakit buldukca meryem suresini oku karnina elini koyup, 🍀 eline gonlune sağlık dualar icin, bende bugun haftalik dilek esmamı cektim dua ettim hepimiz icin :KK68: su soz cok hosuma gidiyor; (Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
İnsaAllah Rabbim sizede birgün gitmeyi nasip eder canım inan çok içten ettim herkese ben inandım şimdi bekliyorum acele yok ama duada israra devam kardeşlerim. bir gün bu kapı açılacak🤲Rabbimiz sendende razı olsun yüreğine sağlık canım evet bende o hadisi şerif i çok seviyorum♥

Hayırlı günler hanımlar nasıl gidiyo bat tarihleri yaklaştı mi ben bugün 4444 tefriciyeye de baslicam İnsaAllah daha önce başka isteklerde yapmıştım hemen olmuştu nasıl unuttum şimdi zamanı geldi sanırım Meryem süresini hurmaya ve suya hergun okuyorum yeni başladım Rabbimden hayırlısı🤲

Parem Parem
KelebekkB KelebekkB
Canlarım Nasılsınız Ne yapıyorsunuz Bir haftadır Kadınlar kulübüne giremiyorum evi taşıdık tek başıma uğraştığım için bir haftada anca temizlik yerleşti vesaire derken koca bir hafta su gibi akıp gitmiş ben daha yeni girebildim 64 bildirim gelmiş Hepsine tek tek bakmaktan artık parmaklarım yoruldu :silah: keşke ses kaydı atma özelliği Burada da olsa ben bu bir hafta içerisinde Esma Hüsna larımı okudum devam ettim aksatnkmadan bu haftanın Esma Hüsna senin resmini de atıyorum bir haftalık Dilek zincir esması👇🏽

20201109_194344.jpg

Hepimizin dilekleri, duaları kabul olsun inşallah 🤲❤️ 1 Hafta Süren dilek kabulü için Esma Zincirimiz. Niyetimizi, dileğimizi kalpten dilemek ve kalpten inanmak yeterli. Eksik yada fazla okunması durumunda dua kabulünü Allah bilir. Regl döneminde Esma zikredilebilir, engel teşkil etmiyor, abdest şart değil. Sabah ezanından bir sonraki sabah ezanına kadar müsait oldukça tamamlanabilir. Dilek kabulü için iyilik yapmak, hayır işlemek ve günahtan kaçınmak önemli. Geç kalanlar istediği günden başlayabilir.

Parem Parem
KelebekkB KelebekkB
Canlarım Nasılsınız Ne yapıyorsunuz Bir haftadır Kadınlar kulübüne giremiyorum evi taşıdık tek başıma uğraştığım için bir haftada anca temizlik yerleşti vesaire derken koca bir hafta su gibi akıp gitmiş ben daha yeni girebildim 64 bildirim gelmiş Hepsine tek tek bakmaktan artık parmaklarım yoruldu :silah: keşke ses kaydı atma özelliği Burada da olsa ben bu bir hafta içerisinde Esma Hüsna larımı okudum devam ettim aksatnkmadan bu haftanın Esma Hüsna senin resmini de atıyorum bir haftalık Dilek zincir esması👇🏽
Çok şükür ölmedim ayaktayım canım ya😅ama aşırı belim ağrıyor sanki adet olacakmisim gibi on gündür var Meryem süresine devam ediyorum bende bakalım umudum çok bu ay için ne güzel dualar etmişsin Rabbim razı olsun :KK68:

Çok şükür ölmedim ayaktayım canım ya😅ama aşırı belim ağrıyor sanki adet olacakmisim gibi on gündür var Meryem süresine devam ediyorum bende bakalım umudum çok bu ay için ne güzel dualar etmişsin Rabbim razı olsun :KK68:
Allahbsizden de razi olsun kuzum 🥰 bendede goguslerde sisme var rhafiften buda adet belirtilerimden biri ama vucudumu pek dinlememeye calisiyorim 🙄

Allahbsizden de razi olsun kuzum 🥰 bendede goguslerde sisme var rhafiften buda adet belirtilerimden biri ama vucudumu pek dinlememeye calisiyorim 🙄
Aynen bende dinlemiyim diyorum ama belim öldürüyor beni eğer gebelik değilse al başına belayı yaban ellerde hasta mı olup geldim ben😅😅😅

X