Çocuk sahibi olmak için manevi reçetem🍀🤰🏻🤱🏻

Peki
Adet olunca ara verilecek değil mi yoksa eşimiz mi devam edicek fatihalara bilgi verirseniz çok sevinirim

Canım ben devam ediyorum reglkende.
Canım reglken Fatiha olsun başka ayet olsun okunmaz bir şeyi iyi yapalım derken diğerini göz ardı etmeyelim Sen Allahtan istiyorsun ama Allah'ın istemediği şekilde şöyle düşün teşbihte hata olmaz sevgilinle buluşmaya gidiyorsun ama pis elbiselerle umarım anlayabilmiş indir canım

Anladım canım fakat benim okudugum bana öğretilen ve kuranda Türkçesiyle açıklanan ve benim içime sinen bir düşünceye göre ben okuyorum. Gecen yıl umre de hatta bu sekilde reglken namaz kılan oruç tutanda vardi bazi yazarların turkce kuran meallerinde bunlar açıklanmış dilersen bu düşünceyi kuran ayetleriyle aciklayan anlatan prof. Ilahiyatcinın adini verebilirim dinlemek istersen zaten mutlaka tv de denk gelmissinizdir şayet bizzat onlar ile umreye gitmiştik hatta.
herkes kendi içine sinen sekilde uygulamakta özgür Türkçesi herkese açık okuyup.anlamak bize düşmüş . rabbim kimseyi ayırmaz regl olmak sagliktir hastalık değil neden bizleri o gün duadan yalvaristan secdeden mahrum birakmak istesin ki neden pis olasın abdestini aldığın halde ?

Canım ben devam ediyorum reglkende.

Evet Fatiha suresi gibi bazı sürelere dua niyetiyle okunmaya cevaz verildi ama en uygun olan okunmamasi gerektiğini biliyorum ama namaz asla kilinmayacaginida biliyorum ben zamanın yok profmus yok ilahiyatciymis tvdekilerine inanmıyorum bazıları hariç tabi işin erbabina bakarım nasilki gözümüz agirdiginda diş doktoruna gitmiyorsak manevi işlerde ben hocalarımıza bakarım regl neden pis olsun demişsin canım hinzirida Allah yarattı ama pis haram kıldı o zaman senin düşüncene göre Allah yarattı diye yiyelim mi ?İnsaAllah herşey gönlünce olur kardeşim

Canım sende haklısın ben de öyle biliyor ve uyguluyordum zaten . Ama sonrasında ilmine bilgisine çok guvendiğim kişilerden bir kac açıklama gordum mealleri çıkmış kisiler ve araştırınca bu daha cok içime sindi cok derin bir konu rabbim kalpleri bilir dogru yol her neyse o yöne iletsin bizi doğru bilgiye ulaşmayı nasib etsin. Yanlis bir uygulama var ise de Allah affetsin

Amin canım ben işi iyice ilerlettim içtiğimiz suya yaptığım yemeğe aburcubura bile sureler bide çocuk olma ayetini okuyorum bu ay çok daha inancliyim ölmek var dönmek yok kafasıyla hücuuuuumm

Hayırlı kandiller çok mutluyum çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor bugün.insaAllah yakın zamanda güzel haberler alicaz gibi hissediyorum ne dersiniz
Haydi hayirli haberlere vesile olsun insallah benimde icim bu ay ferah rahat eskiden icim sıkılırdı hep olumsuzluklar geldi aklima son 2 haftadir allaha sukur kafam rahat

Hayırlı kandiller çok mutluyum çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor bugün.insaAllah yakın zamanda güzel haberler alicaz gibi hissediyorum ne dersiniz
Parem, diger topicte yazdigini gördüm bugün şaşırdım ayni aydinlanmamı diyim ic huzur mu bilinc mi bende de oldu.. bu ay çok umutluyum ekimden ama olmayınca cok uzuldum ilk gün sonra düşündüm sahip olduklarimin (eşim, hayatım ailem sağlıgım) ne kadar bilincindeyim ve şükründeyim ki ne kadar tadını cikarip kıymetine vardımki böylesine kendimi eksik yorgun hissediyorum. O kadar rahatladım ki rabbime şükürler olsun hepsinde var bir ders bir mesaj ben kendi adıma 5 aydır aldım aliyorum. Bebislerimiz daha gelmeden bize öğretmeye başladı belki bir cok sey oyuzden biz en güzelinden istiyoruz ona emanet dualarımız Allah tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah Kasım aralık ocak ayı bilinmez rabbim saglikli Salih hayirli katından nesil nasip etsin isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…