Çocuk sahibi olmak için manevi reçetem🍀🤰🏻🤱🏻

Ilacda kullaniyorsun simdi gebelik testi yaptin mi? Ne olur ne olmaz ilacda aliyorsun canim

Icimizdeki bu umut hayirli sonuclar bekliyorum senden
Canım ben adet oldum ama çok üzmek yok kendimi çünkü Meryem suresine başlayalı on beş gün oldu bekliyorum umutla o zaman göğüs uclarim neden kabarcık oldu aciyo çok yanılttı beni çoooookkkk

Kizlar anlayamadığım bir şey oldu insallah bir soruna işaret değildir.
Tam günümde yine regl basladi bugün kahverengi çamur gibi bir akıntı ile cok az geldi ve halen öyle kahvemsi sekilde 1-2 damla kirmizi olarak ama o kadar az ki hiç böyle olmaz bu kadar az hiç olmaz. Insallah bir sorun yoktur

Bişey olmaz Allah'ın izniyle kalbini ferah tut canım

Kızlar bu arada Meryem Ana otuna dün gece başladım eşimle okuduk namaz kıldım ve suya koydum 7 gün oruca niyetlendim sahur vakti bı bardak içtim tadı çok güzel Rabbim kabul buyursun bu ay 41 Meryem suresi de bitince bişey yapmicam akışına birakicam herkes öyle diyo düşünmeyi bırakınca oluyo diyolar bide öyle denicem bakalım sizler napiyosunuz hiç sesiniz cikmiyo canlar

I iklim ela yarına kadar bol bol oku kuzum. Ve hiç canını sıkma. Biz Emek verdik uğraştık çabaladık. Gerisi Rabbimin elinde o ol derse herşey olur olmasa da dua ettikçe insanın içine huzur geliyor üzülmüyor hayırlısı diyebiliyor umarım istediğimz sonuçlar alır mucizelerimize kavusuruz.

İnşallah bir mucize olur ve değerlerimiz kat kat artar, Allah yardımcımız olsun kuzum bizim de yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…