Sağol canimAy çok geçmiş olsun herkes bel ve sırt ağrısından bahsediyor korena olan . Acil şifalar diliyorum
Ilacda kullaniyorsun simdiAllah razı olsun hamdolsun çok biseyim yok halsizim bide hamilelik sandığım bel ağrısı sırt ağrısı var meğer koronaymis ona üzüldüm hasta olduğuma değil inanbata bir gün var göğüs uclarim çok aciyo ilk defa yaşadım anlamadim
Valla ne yalan söyliyim ne olur ne olmaz diye kullanmıyorum ilaç.bat geçsin öyle test yapıp kullanırım İnsaAllah çünkü kötü değilimIlacda kullaniyorsun simdigebelik testi yaptin mi? Ne olur ne olmaz ilacda aliyorsun canim
Icimizdeki bu umutValla ne yalan söyliyim ne olur ne olmaz diye kullanmıyorum ilaç.bat geçsin öyle test yapıp kullanırım İnsaAllah çünkü kötü değilim
Eee umut fakirin ekmeğidir demişlerIcimizdeki bu umuthayirli sonuclar bekliyorum senden
Nedir anlamı veya nerede geçiyor ?Kızlar ben hacet namazı ve
"rabbi heb li minnessalihin" (100defa) okumayıda ekledim 🖐
Canım ben adet oldumIcimizdeki bu umuthayirli sonuclar bekliyorum senden
Ey Rabb'im bana salihlerden olacak bir evlat bağışlaNedir anlamı veya nerede geçiyor ?
Canlar sabahtan beri deli gibi araştırma yapıyorum hepimiz içinokadar şeyler yapıyoruz ki denemekten ne çıkar yıllarca bekleyenlerin bile vesilesi olmuş hocasından tutunda bilimsel açıklamalarıyla birlikte bütün emdiğim bilgileri size aktarıyorum hazır olun
Meryem Ana otu
1. 2rekat namaz kiliyoruz
2. şekli kapalı bir el gibi olan bu ota 3Meryem ,3ayetel Kürsi,3ihlas,3felak ve 3nas süreleri okuyup bir sürahi içine akşamdan koyuyoruz
3. ovulasyon zamanında sabah akşam olmak üzere birer bardak eşinizle özellikle birliktelik günlerinde mutlaka içiyoruz
4. Bir küçük parcasini beze sarıp gogsumuzde taşıyoruz banyo hariç hep üzerinde taşınacak
NOt: gebelik olduğunda hemen üzerinden çıkarılacak yoksa düşüğe sebep
Hiç üsenmeden yazdim sizde üsenmeden okuyun insaAllah hangimize vesile olur bilemeyiz öyle değil mi hadi göreyim sizi
Bişey olmaz Allah'ın izniyle kalbini ferah tut canımKizlar anlayamadığım bir şey oldu insallah bir soruna işaret değildir.
Tam günümde yine regl basladi bugün kahverengi çamur gibi bir akıntı ile cok az geldi ve halen öyle kahvemsi sekilde 1-2 damla kirmizi olarak ama o kadar az ki hiç böyle olmaz bu kadar az hiç olmaz. Insallah bir sorun yoktur
Canım çok şükür söküldü sorun yok gibi görünüyor cok sukurBişey olmaz Allah'ın izniyle kalbini ferah tut canım
Çok sevindim canım benimde bekarken öyle olurdu tam çamur olmasada sonra sökülürdum dün unuttum şimdi geldi aklımaCanım çok şükür söküldü sorun yok gibi görünüyor cok sukur
İnşallah bir mucize olur ve değerlerimiz kat kat artar, Allah yardımcımız olsun kuzum bizim de yüzümüzü güldürsün
Inşallah canım benim, bi umudum varİnşallah bir mucize olur ve değerlerimiz kat kat artar, Allah yardımcımız olsun kuzum bizim de yüzümüzü güldürsün
Naptın kuzum var mı artışInşallah canım benim, bi umudum var❤