Kuzum kan vereli yarim saat oluyor 1 saate kadar çıkar inşNaptın kuzum var mı artış
Dualarım seninle, hadi güldür yüzümüzüKuzum kan vereli yarim saat oluyor 1 saate kadar çıkar inş
Inşallah canım yaDualarım seninle, hadi güldür yüzümüzü
Ben acaba kanı Çarşamba günü mü versem diye düşünüyordum ama yarın gideceğiz sabahInşallah canım ya
Aynı saat ver demistim kuzum saatten bile farkediyorBen acaba kanı Çarşamba günü mü versem diye düşünüyordum ama yarın gideceğiz sabah
Hakkımızda hayırlısı çok korkuyorum
Canım benim değer 16 ya düşmüş inşallah seninki hayırlı olurBen acaba kanı Çarşamba günü mü versem diye düşünüyordum ama yarın gideceğiz sabah
Hakkımızda hayırlısı çok korkuyorum
Ne yaparsak yapalım nasibimizde ne varsa onu yaşarız, sevinç de üzüntü de Allahtan’dır ve herşeyin bir sebebi vardır bak bu inanç çok önemli arkadaşım... Değerim düşük çıkarsa çok üzüleceğim ama yine nasip diyeceğiz mecbur.. Allah bizi ummadığımız anda sevindirsin inşallah..Canım benim değer 16 ya düşmüş inşallah seninki hayırlı olur
Inşallah seninki çok güzel çıksın canım. Insan tabi ki böyle düşünüyor nasipte olan yaşanacak herşey Allahtan ama üzülüyor:/Ne yaparsak yapalım nasibimizde ne varsa onu yaşarız, sevinç de üzüntü de Allahtan’dır ve herşeyin bir sebebi vardır bak bu inanç çok önemli arkadaşım... Değerim düşük çıkarsa çok üzüleceğim ama yine nasip diyeceğiz mecbur.. Allah bizi ummadığımız anda sevindirsin inşallah..
Kuzum kan verdim şimdi, çok çaresizim
Haber et mutlakaKuzum kan verdim şimdi, çok çaresizim
Bir mucize olur mu bilmiyorum, ya değerim düşmüşse
Canım naptın?Kuzum kan verdim şimdi, çok çaresizim
Bir mucize olur mu bilmiyorum, ya değerim düşmüşse
Kuzum sonuç negatif. Öyle sadece eşimle birbirimize baktık başka bişey yok. Doktor görüşmeye çağırdı yarın için, gideceğiz.Canım naptın?
0 mi cıktı kuzumKuzum sonuç negatif. Öyle sadece eşimle birbirimize baktık başka bişey yok. Doktor görüşmeye çağırdı yarın için, gideceğiz.
Aynen öyle. Zaten çift embriyo transferi için değerim çokça düşük çıktığında anladım ben, ama işte yine de belki bi mucize dedik.. Daha yapacak birşeyimiz kalmadı. Yine zamana bırakacağız.0 mi cıktı kuzum
Kuzumm ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Benim de ikisi de 5. Gun embriyosu çift transferdi. 6.gün 16 cıktı, 8.gün 22 cıktı, 10.gün 16 cıktı. Direk sıfırlamadı bilmiyorum belki de tutunmaya çalıştı çok çabaladı ama olmayınca olmuyor. Rabbim bize hayırlı saglikli gebelikler nasip etsin. Allah büyük elden bir şey gelmiyorAynen öyle. Zaten çift embriyo transferi için değerim çokça düşük çıktığında anladım ben, ama işte yine de belki bi mucize dedik.. Daha yapacak birşeyimiz kalmadı. Yine zamana bırakacağız.
Ya kuzum biliyor musun ben en başından beri hiç öyle hesap kitap yapmadım, bu iki aylık süreçte doktor neyi uygun görüyorsa onu öyle yaptım, ne embriyoların kalitesine takıldım ne o ne bu ne şu. Değer 21 çıktığı anda ben tutmadığını anladım zaten. Kaldım mı kalçamdaki ve göbeğimdeki morluklarla ağrılarla başbaşa :) yapacak hiçbir şeyim yok. Rabbim doğru zamanda nasip etsin..Kuzumm ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Benim de ikisi de 5. Gun embriyosu çift transferdi. 6.gün 16 cıktı, 8.gün 22 cıktı, 10.gün 16 cıktı. Direk sıfırlamadı bilmiyorum belki de tutunmaya çalıştı çok çabaladı ama olmayınca olmuyor. Rabbim bize hayırlı saglikli gebelikler nasip etsin. Allah büyük elden bir şey gelmiyor
Canım çok iyi anlıyorum ama içimin acısından benim ne göbeğim umrumda ne kalcam . Keşke gitmeseydi de her yerim delik deşik olsaydı. Aminn Rabbim doğru zamanda versin üzülme demek zor ama Allah sabri da beraberinde veriyor. Can sagligimiz yerinde olsun Allah başka imtihan vermesin tekrar denenir bu yolda düşmekte var bunu bilerek giriyoruz zaten bu yola. Onemli olan her düştüğümzde daha güçlü kalkmakYa kuzum biliyor musun ben en başından beri hiç öyle hesap kitap yapmadım, bu iki aylık süreçte doktor neyi uygun görüyorsa onu öyle yaptım, ne embriyoların kalitesine takıldım ne o ne bu ne şu. Değer 21 çıktığı anda ben tutmadığını anladım zaten. Kaldım mı kalçamdaki ve göbeğimdeki morluklarla ağrılarla başbaşa :) yapacak hiçbir şeyim yok. Rabbim doğru zamanda nasip etsin..
Çok doğru söylüyosun kuzum, pozitif sonuç almak gibi negatif sonuç almak da var sonunda, hepsi nasip. Tüp bebekle negatif sonuç alıp kendiliğinden tedavisiz hamile kalanlar var yeter Rabbim ol desin.Canım çok iyi anlıyorum ama içimin acısından benim ne göbeğim umrumda ne kalcam . Keşke gitmeseydi de her yerim delik deşik olsaydı. Aminn Rabbim doğru zamanda versin üzülme demek zor ama Allah sabri da beraberinde veriyor. Can sagligimiz yerinde olsun Allah başka imtihan vermesin tekrar denenir bu yolda düşmekte var bunu bilerek giriyoruz zaten bu yola. Onemli olan her düştüğümzde daha güçlü kalkmak
Aynen kuzum. Biliyor musun ben sabah kalktım iş ilanına bakıyorum 2 saattir. Kafami dağıtmam odak noktamı artık değiştirmem gerek. Psikolojimin düzelmesi için. En azından 6 7 ay çalışıp sonra tekrar sil bastan yapmayı düşünüyorum. Hem de O para da birikmiş olarak. Hem maddi hem manevi ihtiyacım var yani. Belki bu sürede dediğin gibi kafamdan attigim icin zor ama spontane gebelik olusur :) Allah buyuk o ol dedi mi zor diye birsey yokÇok doğru söylüyosun kuzum, pozitif sonuç almak gibi negatif sonuç almak da var sonunda, hepsi nasip. Tüp bebekle negatif sonuç alıp kendiliğinden tedavisiz hamile kalanlar var yeter Rabbim ol desin.