Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Polis bey aradı yaptığının suç olduğunu çocukları getırmezse eğer annesi sıkayetcı olacak işlem başlatacağım dedi. Dışarda olduklarını akşam 9 da getırecegını söylemiş. Sonrasında ben çıktıktan sonra beni aradı kızdı bağırdı neden sıkayet ediyorsun dıe geldıgımız de gorusecegız falan dedi. Bende tekrar o polis beye söyledim oda kades uygulaması indirin yada 155 arayın bir durum olursa ekip gönderirler dedi
Taviz vermeyin it'e o da haber verseymis. Emanet ettiğiniz ev eşyası değil çocuk! Bir de tehdit ediyor utanmaz. Kesinlikle kades indirim. Gelince de siz bağırın. Sakın bir daha haber vermeden gecikmeyeceksjn diye. 😡 of çok sinirlendim ya 😡😡

Mutlaka çocukları geri getirecektir. Gelince bağırıp çağırsa bile muhatap olmayın. Baktınız ileri gidecek o zaman polisi ararsınız.
Annemde öyle dedi ben alırım sen çıkma muhatap olma dedi. Ama böyle de olunca buna bir dur diyen olmayınca bu çok degısık biri oldu inanırmısınız ıyıce tepeme çıkıyor bende oyuzden ne yapacağımı şaşırdım. Ben zaten engellıyım tam olarak net bir şekilde yuruyemıyorum. Ama böyle sustukça da zoruma gıdıyor tepeme çıkıyor 😢

Taviz vermeyin it'e o da haber verseymis. Emanet ettiğiniz ev eşyası değil çocuk! Bir de tehdit ediyor utanmaz. Kesinlikle kades indirim. Gelince de siz bağırın. Sakın bir daha haber vermeden gecikmeyeceksjn diye. 😡 of çok sinirlendim ya 😡😡
😢😢😢 bela oldu başıma çok degısık biri oldu annem sus çocukların yanında falan çocuklarda etkılenır ben alırım sen çıkma hiç dedi. Yanı sustukça tepeme çıkıyor. Susmasam çocuklar etkılenıyor olaylar bu hale geliyor yemin ederim ne yapacağımı okadar şaşırdım ki. İnşallah gelecekler halen bekliyorum ama geldıgımde ne tepki verecegım yada neyle karşılaşacağım hıc bilmiyorum

Gecikeceğini haber vermediyse polise gidin artık bence, 3 saat geçti üzerinden.
En azından raporlama yapılsın, kayıtlara geçsin adamın çocukları getirmediği.

Hah tamam bunu sonradan gördüm.
Polise gitmiştim. Polis beye numarasını verdim aradı bunu 9 da getırecegını söylemiş 😢 poliste bana bekleyin dedi 9 da kadar dedi. Beklıyorum Suan daha

😢😢😢 bela oldu başıma çok degısık biri oldu annem sus çocukların yanında falan çocuklarda etkılenır ben alırım sen çıkma hiç dedi. Yanı sustukça tepeme çıkıyor. Susmasam çocuklar etkılenıyor olaylar bu hale geliyor yemin ederim ne yapacağımı okadar şaşırdım ki. İnşallah gelecekler halen bekliyorum ama geldıgımde ne tepki verecegım yada neyle karşılaşacağım hıc bilmiyorum
Çocukları anneniz alsın odaya koysun. Siz tehdidinizi edip kapiyi suratına çarpın.

Çocuklar etkilenecek diye biz susuyoruz herifler kendini bi halt sanıyor. Tepkinizi gösterin bağırın çağırın. Herkes haddini kuralını bilsin. Çocuklar için evet üzülüyorum ama bunu onlar için yaptığınızı söylersiniz uygun zamanda. Sinirlerinizi yatışınca vs. Hem anneniz yanınızdaymış ne kadar şanslısınız. Ayrıca çocuklar da bilsin anneleri için ne kadar değerli olduğunu ve çocukları için çıldırabileceğimizi… ben de benzer durum yaşadım adım deliye çıktı ama umrumda olmadı. Çocuğumu toparlamam zaman aldı ama karşıma dünyayı alır yakarım. Bunu da herkes böyle bilir.

Çocuklar kaç yaşında? Babaları getirmese bile onlar diyemiyor mu anneme ne zaman gideceğiz.?! Netice de yanlarında eşya da yok. Onlarda biliyordur babalarından kalmayacaklarını. Çocuklarınız ile iletişiminiz iyi olsun. Çocuklar size her koşulda durumda sizinle konuşacak, anlatacak seviyede olsun. Lütfen öyle yetiştirin. Babaları ne kadr cahil olsa da cocuklar en azından anneme haber edelim merak eder, geç oldu gibi düşünce yapısına sahip olsunlar.

Polise gitmek ile bence adamn ekmeğine yağ sürmüşsünüz. O da bu kadr endişeli olacağınızı tahmin bile edememiştir. Sevinmiştir için için..

Bugun dursa cocuklar yarın getirir misal. Eninde sonunda getirir amaç size işkence etmek ve maalesef şrfsz bunu başarıyor.
Ölmüyorlar ki böyleleri çocuklara en azından babanız öldü densin tertemzice ardından güzel güzel konuşulsun, çocuklar hep iyi bilsin . Çocuklar umudu kessin. Vs vs.. Böyle şrfszler ölmüyor işte.!

Son durum nedir acaba? İnşallah bu akşam kavuşacaksınız çocuklarınıza 😔 Geldiğinde de lütfen tedbirli olun.

Çocuk teslim merkezi aracılığı ile teslim işlemlerimi gerçekleştiriyorsanız oradaki görevlilerden geç getirdiğine dair tutanak tutmasını isteyin. Eğer bu merkezi kullanmadıysanız teslimlerde, bundan sonra kullanın.
Malesef hıcbır bılgım yok bunu da mi karakoldan öğreneceğim bılgınız var mı acaba. Çocuklarımı halen getırmedı biraz daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Ilkkez aramızda böyle bir durum çıktı çocuklarımla alakalı çok rica etsem bılgınız varsa yönlendirirmisiniz

Malesef hıcbır bılgım yok bunu da mi karakoldan öğreneceğim bılgınız var mı acaba. Çocuklarımı halen getırmedı biraz daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Ilkkez aramızda böyle bir durum çıktı çocuklarımla alakalı çok rica etsem bılgınız varsa yönlendirirmisiniz

Bu adamın avukatının numarası var mı sende? Bence avukatı ara.

Son durum nedir acaba? İnşallah bu akşam kavuşacaksınız çocuklarınıza 😔 Geldiğinde de lütfen tedbirli olun.
Halen getirmedi malesef 9 da getırecegını söylemiş polis beye ama henüz yok bir durum gelen giden annemın telefonundan aradım az önce of yeter sıktın git nereye sıkayet edıyorsan et getırıyoruz işte dedi ama yoldalar sanırım anlayamadım kapattı yine biraz daha beklesem mi ne yapsam gerçekten kafayı yıyecegım

Bilerek yapıyor pis herif ya

X