- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
-
- Konu Sahibi sadecebirumuttu
Ama herhangi vücudum da bır darp izi yok. Sadece ittirdi. Bende dediğim gibi tam olarak yuruyemedıgm için düştüm malesef. Büyük oğlum annem engel oldu oğlum baba git yapma diye bağırdı en son oda gitti çok şükür
Buna çok üzgünüm. Çocuklar yanında bunları yapan adamın sırf cocuklar var diye yanında bağırmıyorum demeniz çok abes.Hanımefendi en son yazdıklarımı okumadınız sanırım. Adam beni tehdit ediyor telefonda. Vede zaten daha öncesinde 2 kez çok feci bir şekilde şiddet gördüm. En sonkinde de ambulans ile acile kaldırıldım. Gerçi polisler gelmediler oda ayrı bir konu zaten ama … yine de yaptı yapacağını çocukların yanında. Ki çocuklarım olmasa yapacaklarını düşünemiyorum. Daha önce yaşadıkarımı ben bılıyorum
Kadının yazdıklarını okudukça sinir kat sayım arttı davaraLades uygulamasi ise yaramadi mi ? Mutlaka rapor alin. Gerizekali ya. Cok tehlikeli biri
Arkadaşlar tek tek okuyamadım kusura bakmayın polısler halen gelmediler. Çocukları verirken annem açtı kapıyı bağırdı biraz sen karışma dıyerek benı çağırdı ıcerı gırmeye çalıştı. Annem sakınlestırmeye çalıştı büyük oğlum agladı baba bağırma anneme diye. Sonrasında bana dedi bu çocuklara şükret sen. Dedim artık yeter devamlı uzatıyorsun seninle konuşmak ıstemıyorum dedıkce uzatıyorsun. Seninle kavga etmek ıstemıyorum dedıkce uzatıyorsun. Kolumu sıktı o ara ittirdi beni. Zaten bahsetmıstım daha öncesinde de ben tam olarak yürüyemiyorum buyuzden yere düştüm. Oğlum bağırdı baba yapma diye. Allah’ından bul dedim su çocukların gözü önünde yine yaptın ya yapacağını ne diyeyim. Sonrasında da oğlum baba git dedi oda gitti. Hepınıze desteklerınız ıcın ayrı ayrı çok teşekkür edıyorum. Allah hepımızın yardımcısı olsun
Daha ilk mesajda sinir oldum. Siger konularini okumadimKadının yazdıklarını okudukça sinir kat sayım arttı davara
Buna çok üzgünüm. Çocuklar yanında bunları yapan adamın sırf cocuklar var diye yanında olmak bağırmıyorum demeniz çok abes.
Bu kadr korkunç bir adama cocuk göstermemek hakkınız var.
Uzaklaştırma almıs sanırm zaten... Nye bu cocuklar hala adama gidiyor. Siz neden hala adamı cocuklara güzel gösteriyorsunuz. Onlar çocuk salak değil ki neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyorlar emin olun. Sizin hisleriniz bile konusmasanız da cocuklara sirayet ediyor.
Yukarı da birisi yazmıs sanırım biri 6yaşında ,o çocuğunuz sizi anlayacak yaşta.. Sözünüzü dinler babasıyla görüşüp görüşmeme kararınıı kendisi verir. Siz neden adamı çocuklara güzelleme peşindesiniz.. Adam neyse öyle bilsinler. Tüm gerçekler ile... Sizin davranısınız sadece kötü söz veya karalama kötüleme seklinde olmasın. Nötr olun ama net ve gerçekçi olun.
Allah yardımcınız olsun.
Bunu işte böyle kullanıyor pis adam. Çocuklara yardım yapıyorm diye mikrop ya da yaptım diye hala kadını kendine minnet ettireceğini sanıyor ve başarıyırda sanırım. Ölmüyor ki şöyle gavatlar.Kadının engel durumu var. Her türlü yardımı almak zorunda. Kirada oturuyor. Üstelik adam kadını sevdiği için maddi destekte bulunmuyor çocukları için yapıyor.
Şaşırmadım nedenseEki Görüntüle 3288980
1 saat olmuş neden gelmediler anlayamadım korktuğumu da söyledim kayıtta aldılar sonuçta ama gerçekten anlayamadım
Mahkeme istediği kararı versin. Çocuklar görmek istemiyor nokta. İlla görmek mi istiyor o zaman paraya kıyıp gidecek icra yolu ile görecek.Mahkeme karar vermiş, kadın nasıl kendi isteğine göre göstermesin? Şu konuya yazdıklarınız çok gerçek dışı ve mantıksız.
Olsun, doktor bu beyani ve hafif de olsa kizarikliklari dikkate alarak rapor yaziyorAma herhangi vücudum da bır darp izi yok. Sadece ittirdi. Bende dediğim gibi tam olarak yuruyemedıgm için düştüm malesef. Büyük oğlum annem engel oldu oğlum baba git yapma diye bağırdı en son oda gitti çok şükür
Ya Allah korusun ama maalesef bu tür şeyler bazılarının sandığı kadar uzak değil. Oturduğu koltuktan yazmak çok kolay beklesene diye.Adam bisey yaptı mı kadin tekrar yazdi mi die habire bu sayfayı yeniliyorum. İnşallah kötü bisey olmamıştır. Ayrıca bende sizin gibi düşünüyorum Allah korusun hergun neler duyuyoruz
Kadın mı yemiş parayı hanımefendi, çocuklara harcanıyor o para. Bir zahmet versin. Merhametsiz bir adami nasıl bu kadar savundunuz, hayretNafaka dan bahsetmiyorum. Ekstra yardımını almış öyle yazmıs.
Ama herhangi vücudum da bır darp izi yok. Sadece ittirdi. Bende dediğim gibi tam olarak yuruyemedıgm için düştüm malesef. Büyük oğlum annem engel oldu oğlum baba git yapma diye bağırdı en son oda gitti çok şükür
Bundan diyoruz işte polisi aramayın diye anca bu iti dha çok deli etmekten başka işe yaramıyor. Ne zaman zamanında gelenibiliyolr kiEki Görüntüle 3288980
1 saat olmuş neden gelmediler anlayamadım korktuğumu da söyledim kayıtta aldılar sonuçta ama gerçekten anlayamadım
Mahkeme istediği kararı versin. Çocuklar görmek istemiyor nokta. İlla görmek mi istiyor o zaman paraya kıyıp gidecek icra yolu ile görecek.