Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Eve zorla girip bunları yapması şikayet nedeni.

Bu hayvan herifin anası, babası bu yaptıklarına bir şey demiyor mu? Bencr bundan sonra babaanneleriyle görüşün, bu adamla muhattap olmayın. Birde çocuğa akıllı saat alın, konumuna bakarsınız, gerekirse arar konuşursunuz.

Buna çok üzgünüm. Çocuklar yanında bunları yapan adamın sırf cocuklar var diye yanında bağırmıyorum demeniz çok abes.
Bu kadr korkunç bir adama cocuk göstermemek hakkınız var.
Uzaklaştırma almıs sanırm zaten... Nye bu cocuklar hala adama gidiyor. Siz neden hala adamı cocuklara güzel gösteriyorsunuz. Onlar çocuk salak değil ki neyin ne olduğunu çok çok iyi biliyorlar emin olun. Sizin hisleriniz bile konusmasanız da cocuklara sirayet ediyor.
Yukarı da birisi yazmıs sanırım biri 6yaşında ,o çocuğunuz sizi anlayacak yaşta.. Sözünüzü dinler babasıyla görüşüp görüşmeme kararınıı kendisi verir. Siz neden adamı çocuklara güzelleme peşindesiniz.. Adam neyse öyle bilsinler. Tüm gerçekler ile... Sizin davranısınız sadece kötü söz veya karalama kötüleme seklinde olmasın. Nötr olun ama net ve gerçekçi olun.
Allah yardımcınız olsun.

Pislik herif

Mahkeme karar vermiş, kadın nasıl kendi isteğine göre göstermesin? Şu konuya yazdıklarınız çok gerçek dışı ve mantıksız.

Kadının engel durumu var. Her türlü yardımı almak zorunda. Kirada oturuyor. Üstelik adam kadını sevdiği için maddi destekte bulunmuyor çocukları için yapıyor.
Bunu işte böyle kullanıyor pis adam. Çocuklara yardım yapıyorm diye mikrop ya da yaptım diye hala kadını kendine minnet ettireceğini sanıyor ve başarıyırda sanırım. Ölmüyor ki şöyle gavatlar.

Ay pislik yine şiddet uygulamış. Bazıları da hala diyor ki niye polis çağırdın sakince hallet. Engelli Bi kadını yere düşürmüş ne sakince halletmesi bu adamla uzlaşılır mı? Kadın cinayetleri böyle işleniyor işte aman bir şey yapmaz polisi aramayalım rezil olmayalım olay büyümesin derken. Konu sahibi senin eşine çok dikkat etmen lazım Bi çare lazım bu adam böyle rahat duracak gibi değil bi gün olay daha büyük yerlere gelebilir.

Adam bisey yaptı mı kadin tekrar yazdi mi die habire bu sayfayı yeniliyorum. İnşallah kötü bisey olmamıştır. Ayrıca bende sizin gibi düşünüyorum Allah korusun hergun neler duyuyoruz
Ya Allah korusun ama maalesef bu tür şeyler bazılarının sandığı kadar uzak değil. Oturduğu koltuktan yazmak çok kolay beklesene diye.

İnşallah cok güzel bir iş teklifi falan alırda uzaklaşır gider yakınınızdan cok mutlu hayatı olurda aklına bile gelmezsiniz inşallah. O cocukların şahit olduklarındansa babalarını görmemeleri daha iyi.

Ay lütfen kapılarınızı kitleyin. Bir daha gelme ihtimaline karşı. Böylelerin kini öfkesi bitmez çünkü.

Mahkeme istediği kararı versin. Çocuklar görmek istemiyor nokta. İlla görmek mi istiyor o zaman paraya kıyıp gidecek icra yolu ile görecek.

Ya öyle çocukları görme durumunda, çocuklar ne kadar perişan oluyor haberin yok mu? Hiç mi haberlerde görmedin? Eğer mahkeme baba görecek derse, o çocukları yakasından tutup ağlatarak alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…