Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Konu sahibi daha önce bu adamdan korkunç derecede şiddet görmüş hemde hamileyken. Yani adam tam bir piskopat. Ne yapacağı belli değil. Bu saate kadar çoğu getirmediğini göre polisten de çekinmiyor. konu sahibi endişe etmekte çok haklı.

Kadın engelli kalmış çalışamıyor ki engelli maaşı yetmiyor tekerlekli sandalyeyle hareket ediyor

Konu sahibinin engel durumu var ve çalışamıyor. mecbur maddi yardım alıyor.

Ben sizin eski konularınızı şimdi hatırladım.

Allah yardımcınız olsun. Bu herifin hala böyle size sorun çıkartabildiğine inanamıyorum, çok merhametsiz biri var karşınızda.

Çocuğunuz var mı sizin? Evet karşıdaki adam babası ama kaç saattir geliyoruz diye oyaladı kadını farkında mısınız? Konu çocuksa ve adam kadını telden engellediyse ne yapsın kadın öylece beklese daha mı iyi? Bak şimdi aynı evdeler ya Allah korusun kadina bişey yapsa? Daha önce çok kötü dovmus yazık kadincagiz. Öylece oturup tekrar olmasını mı beklesin?

Arkadaşlar tek tek okuyamadım kusura bakmayın polısler halen gelmediler. Çocukları verirken annem açtı kapıyı bağırdı biraz sen karışma dıyerek benı çağırdı ıcerı gırmeye çalıştı. Annem sakınlestırmeye çalıştı büyük oğlum agladı baba bağırma anneme diye. Sonrasında bana dedi bu çocuklara şükret sen. Dedim artık yeter devamlı uzatıyorsun seninle konuşmak ıstemıyorum dedıkce uzatıyorsun. Seninle kavga etmek ıstemıyorum dedıkce uzatıyorsun. Kolumu sıktı o ara ittirdi beni. Zaten bahsetmıstım daha öncesinde de ben tam olarak yürüyemiyorum buyuzden yere düştüm. Oğlum bağırdı baba yapma diye. Allah’ından bul dedim su çocukların gözü önünde yine yaptın ya yapacağını ne diyeyim. Sonrasında da oğlum baba git dedi oda gitti. Hepınıze desteklerınız ıcın ayrı ayrı çok teşekkür edıyorum. Allah hepımızın yardımcısı olsun

Adam bisey yaptı mı kadin tekrar yazdi mi die habire bu sayfayı yeniliyorum. İnşallah kötü bisey olmamıştır. Ayrıca bende sizin gibi düşünüyorum Allah korusun hergun neler duyuyoruz

Bu hayvan hala neden disarda geziyor. Şikayetçi olun alın uzaklaştırma adamın artık ne yapacagi belli polisle konuştuğu halde size yine şiddet uygulamış. Çocuklarınız kac yaşında

Lütfen polisler gelince bu yaptığı için şikayetçi olun. Ve lütfen bir avukat tutun. Çocukları görmesini azaltsın mahkeme.

Bu 6 yaşında çocukla beraber birde bebek var sizin. Bu herifin neyine babalık.

Lutfen rapor alip sikayetci olun hemen

Hanımefendi en son yazdıklarımı okumadınız sanırım. Adam beni tehdit ediyor telefonda. Vede zaten daha öncesinde 2 kez çok feci bir şekilde şiddet gördüm. En sonkinde de ambulans ile acile kaldırıldım. Gerçi polisler gelmediler oda ayrı bir konu zaten ama … yine de yaptı yapacağını çocukların yanında. Ki çocuklarım olmasa yapacaklarını düşünemiyorum. Daha önce yaşadıkarımı ben bılıyorum

Allah’ından bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…