Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Normalde ne yapıyor çocukları alıp evinde de vakit geçiriyorlar mi yoksa çocuklarla hep dışarıda mi oluyor ,evde babanne vs oluyor mu

Degıl mı annem de dedi ne gerek vardı hani geldimi daha diye. İyide adamın ne olduğunu ben biliyorum dayak atıp öyle mi arayayım ılla daha önce yapmasa hadi dıyecegım ama
Polisler gelince polislere arat Bi daha ve gelene kadar polisleri gönderme uzaklaştırmayı ve denetimli serbestliğive telefondaki tehtitleri söyle zaten emin ol polisler de gitmez bu durumda

Çocuklarınız umarım gelir muhtemelen biraz inada bindirmiş durumu hemen telaş yapmayın. İletişimdesiniz de hala bu iyi bir durum. Yalnız bir şeyi merak ediyorum böyle durumlarda neden kalmalı değil mesela? Eşinizin herhangi bir sorumsuzluğu yoksa eğer tabi. Ben boşansam mesela mahkeme genel bir karar da verse çocuklarımın babalarını eğer ki bir yanlışın içinde değilse daha fazla görmelerini isterim açıkçası.

Hem daha iyi ilişkiler kurmaları açısından hem de babanın da sorumluluğunu bilmesi açısından. Benim kuzenim de eşinden ayrıldı normalde iki haftada bir görme izni var ama bazen hafta içi okul çıkışı alır 1-2 saat görür babası, bazen 1 haftalık tatillerde 3-4 gün alır yazın da aynı şekilde tatile götürüyor çocuğunu. Aynı zamanda tek başına bilfiil çocuk bakmak anneyi de çok yormaz mı? Böyle arada ufak nefes almalar önemli bence çocuğa da daha verimli olmak açısından.

Belki özlüyordur çocuklarını daha uzun görmek istiyordur, yorumların tamamını okumadım ekstra bir şey yazdıysanız ve görmediysem kusura bakmayın ama kötü bir insan değilse arada sırada kalmalarına izin verseniz belki böyle sorunlar da yaşamazsınız.

Anneni dinleme dayak yiyerek ölümden dönen sensin onun bu rahatlığı normal değil. En doğrusunu yapmışsın polis olmadan akıllanmayacak belli ki.

Ya o kadr bize konu açıyorsun soruyorsun biz de sana tavsiyede bulunuyoruz. Yine olayı sen büyütüyorsun.. Niye polis? Sizin amacınızı çözemedim. Yanınızda anneniz var o alacak cocuğu.. Bu adamla yüz yüze bakacaksınız yne. Bu ne fevri davranışlar azıcık sabredin.

Tehdit savuran biri var ve fevri davrandigini soylediginize inanamiyorum.
Evet cocuklarin babasi, fakat hergun neler izliyoruz haberlerde.
Önceki konuları bilmiyorum.. Adam o kadar kötü ise çocukları niye daha bu adamla görüştürmek için çaba sarfediyor. Olan yine kendine oluyor. Neyse gerçek anlatsın çocuklara. Soruyorum kaç yasında çocuklar diye cevap dahi vermiyor. Minnacık 2 3 yasında çocuklardan mı bahsediyor anlamıyoruz ki?!

Kadın normal şekilde boşanmamiş ki öldüresiye şiddet görmüş bu adamdan yüz yüze bakması mi kalmış bu saatten sonra.

Normal bir adamdan bahsetmiyoruz ki. Şiddet uygulayan tehdit eden biri var. Annesi olsa ne olacak adam farklı bir şeyi kafasına koyduysa annesi ne kadar karşı koyabilir. Allah korusun kv, eski eşini, babasını hepsini katleden psikopatlar var ülkede. Polise haber vermekle en iyisini yapmış bence de.

Yani eski eşinizin çocuklara bi zarar vermeyeceğine filan eminseniz bence bu kadar panik yapmanıza gerek yok. Bizde boşandık ama sonuçta çocukların babası. Babada da sürekli kalıyorlar bende de. Gerçi benimkilerin yaşı çok küçük değil ama bence olması gereken o. Sonuçta tek başıma getirmedim dünyaya.

Bu kadar kötü bir adama peki cocuk nasıl emanet edebiliyor

Kadın normal şekilde boşanmamiş ki öldüresiye şiddet görmüş bu adamdan yüz yüze bakması mi kalmış bu saatten sonra.
İşte Bende buraları anlamıyorum. Bu adamdan maddi yardımalmıs sonrasında. Böyle Bi adamdan maddi yardım alınır mı ölürüm yine almam demesi lazım. Bilmiyorum konu sahibinin de çok sağlıklı düşünüp hareket ettiğini sanmıyorum.
Allah evlatları ile sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…