- 23 Ağustos 2012
- 49.446
- 229.057
-
- Konu Sahibi sadecebirumuttu
Sakin ol tartışmaPolısler henüz gelmediler ama olay çıkmadan gelirler değil mı arkadaşlar esım geldi suan
Polisler gelince polislere arat Bi daha ve gelene kadar polisleri gönderme uzaklaştırmayı ve denetimli serbestliğive telefondaki tehtitleri söyle zaten emin ol polisler de gitmez bu durumdaDegıl mı annem de dedi ne gerek vardı hani geldimi daha diye. İyide adamın ne olduğunu ben biliyorum dayak atıp öyle mi arayayım ılla daha önce yapmasa hadi dıyecegım ama
Anneni dinleme dayak yiyerek ölümden dönen sensin onun bu rahatlığı normal değil. En doğrusunu yapmışsın polis olmadan akıllanmayacak belli ki.Arkadaşlar kendisiyle tekrar konuştum beni tehdıt ediyor ve bağırıyor bende polıs çağırdım tekrardan. Polıs eslıgınde almak ıstedıgımı söyledim. Henuz polıs gelmedi. Beklıyorum. Annem ne gerek vardı ben alacağım çocukları zaten dedi. Yani ben anlamıyorum daha önce feci şekilde şiddet görmüşüm sakin sakin duracağını mı sanıyor anlamıyorum ki okadar tehdıtten bagırtıdan sonra birde annemden laf duyuyorum
Çok şükür. İnşallah olay çıkartmaz polis gelene kadar. Kadese çok öncelik veriyorlar. İşler çığrından çıkacak gibi olursa elinizin altında bulunsun hemen basarsınız.Polısler henüz gelmediler ama olay çıkmadan gelirler değil mı arkadaşlar esım geldi suan
Ya o kadr bize konu açıyorsun soruyorsun biz de sana tavsiyede bulunuyoruz. Yine olayı sen büyütüyorsun.. Niye polis? Sizin amacınızı çözemedim. Yanınızda anneniz var o alacak cocuğu.. Bu adamla yüz yüze bakacaksınız yne. Bu ne fevri davranışlar azıcık sabredin.Arkadaşlar kendisiyle tekrar konuştum beni tehdıt ediyor ve bağırıyor bende polıs çağırdım tekrardan. Polıs eslıgınde almak ıstedıgımı söyledim. Henuz polıs gelmedi. Beklıyorum. Annem ne gerek vardı ben alacağım çocukları zaten dedi. Yani ben anlamıyorum daha önce feci şekilde şiddet görmüşüm sakin sakin duracağını mı sanıyor anlamıyorum ki okadar tehdıtten bagırtıdan sonra birde annemden laf duyuyorum
Önceki konuları bilmiyorum.. Adam o kadar kötü ise çocukları niye daha bu adamla görüştürmek için çaba sarfediyor. Olan yine kendine oluyor. Neyse gerçek anlatsın çocuklara. Soruyorum kaç yasında çocuklar diye cevap dahi vermiyor. Minnacık 2 3 yasında çocuklardan mı bahsediyor anlamıyoruz ki?!Tehdit savuran biri var ve fevri davrandigini soylediginize inanamiyorum.
Evet cocuklarin babasi, fakat hergun neler izliyoruz haberlerde.
Ya o kadr bize konu açıyorsun soruyorsun biz de sana tavsiyede bulunuyoruz. Yine olayı sen büyütüyorsun.. Niye polis? Sizin amacınızı çözemedim. Yanınızda anneniz var o alacak cocuğu.. Bu adamla yüz yüze bakacaksınız yne. Bu ne fevri davranışlar azıcık sabredin.
Normal bir adamdan bahsetmiyoruz ki. Şiddet uygulayan tehdit eden biri var. Annesi olsa ne olacak adam farklı bir şeyi kafasına koyduysa annesi ne kadar karşı koyabilir. Allah korusun kv, eski eşini, babasını hepsini katleden psikopatlar var ülkede. Polise haber vermekle en iyisini yapmış bence de.Ya o kadr bize konu açıyorsun soruyorsun biz de sana tavsiyede bulunuyoruz. Yine olayı sen büyütüyorsun.. Niye polis? Sizin amacınızı çözemedim. Yanınızda anneniz var o alacak cocuğu.. Bu adamla yüz yüze bakacaksınız yne. Bu ne fevri davranışlar azıcık sabredin.
Yani eski eşinizin çocuklara bi zarar vermeyeceğine filan eminseniz bence bu kadar panik yapmanıza gerek yok. Bizde boşandık ama sonuçta çocukların babası. Babada da sürekli kalıyorlar bende de. Gerçi benimkilerin yaşı çok küçük değil ama bence olması gereken o. Sonuçta tek başıma getirmedim dünyaya.Arkadaşlar hakkınızı helal edin hepınıze çok çok teşekkür edıyorum dua edin kusura bakmayın sizlerde ister istemez panikliyorum yüreğimi korku sardı elimde olmadan saatler geçmiyor resmen sakin olmaya çalışıyorum sizlerinde dedıgı gibi dua edin ınsallah Allah korktuğuma uğratmasın herkesin evladı gibi benimkilerde bana kıymetli işte
Degıl mı annem de dedi ne gerek vardı hani geldimi daha diye. İyide adamın ne olduğunu ben biliyorum dayak atıp öyle mi arayayım ılla daha önce yapmasa hadi dıyecegım ama
Bu kadar kötü bir adama peki cocuk nasıl emanet edebiliyorNormal bir adamdan bahsetmiyoruz ki. Şiddet uygulayan tehdit eden biri var. Annesi olsa ne olacak adam farklı bir şeyi kafasına koyduysa annesi ne kadar karşı koyabilir. Allah korusun kv, eski eşini, babasını hepsini katleden psikopatlar var ülkede. Polise haber vermekle en iyisini yapmış bence de.
İşte Bende buraları anlamıyorum. Bu adamdan maddi yardımalmıs sonrasında. Böyle Bi adamdan maddi yardım alınır mı ölürüm yine almam demesi lazım. Bilmiyorum konu sahibinin de çok sağlıklı düşünüp hareket ettiğini sanmıyorum.Kadın normal şekilde boşanmamiş ki öldüresiye şiddet görmüş bu adamdan yüz yüze bakması mi kalmış bu saatten sonra.