Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Kadın mı yemiş parayı hanımefendi, çocuklara harcanıyor o para. Bir zahmet versin. Merhametsiz bir adami nasıl bu kadar savundunuz, hayret
Adamı savunmuyorum ben.. Adam olacak andaval bunu bile kendine minnet ediyor diye görüyor. Bana eli mahkum diye düşünüyor. Sanki cocıkalrı çok sevdiği için veriyor parayı. Sizde Bi alemsiniz. Aynısının Bi kaç model değişiği ile imtihan olduk biliyorum. Yoksa o adamı ne diye savunacağım. Bi düzgün okuyunuz Allah askına..

Mahkeme istediği kararı versin. Çocuklar görmek istemiyor nokta. İlla görmek mi istiyor o zaman paraya kıyıp gidecek icra yolu ile görecek.

Kadını bu akşamki tutumundan dolayı her msjda yargılayıp polisi aramasına takılıp sonrada böyle bir öneri vermeniz
Ustelik acillik olacak kadar şiddet görmüş engelli bir anne var karşınızda, ısrarla yazıldı size

Kullandığınız herhangi bişey var mi yoksa bu orijinal kafa haliniz mi gerçekten merak ettim eleştiri için değil.
Polis gelmedi diyor. Adam geldi darp etti tüm sinirini boşalttı gündüz polisi aradı diye kızdı gitti. Gerzek adam. Ve hala 2.kez aranan polis gelecek da kadını kurtaracak.!?

Bu kadar kötü bir adama peki cocuk nasıl emanet edebiliyor
Mahkeme kararım var çocuklarımı görmek istiyorum dese her türlü alır maalesef. Keşke böyle olmasa ama durum bu. Kadın kafasına göre hareket etse suçlu olacak ve bir de onunla uğraşacak.

Pekala sizi sizlere bırakıyorum... Konu sahibine dua etmekten baska çare kalmıyor anlaşılan. Sizler ilgilenin..

Alakası yok. hiç bir şeyden korkmayan bir piskopat var ortada. Maddi yardımda bulunmasa bile konu sahibiyle uğraşması için çocukları kullanırdı bu defa.

Mahkeme kararım var çocuklarımı görmek istiyorum dese her türlü alır maalesef. Keşke böyle olmasa ama durum bu. Kadın kafasına göre hareket etse suçlu olacak ve bir de onunla uğraşacak.
İstediği kadar desin.. Çok yakın arkadasım oğlunu mahkeme kararı olsa da icra yolu ile zorla görüyor. Elinde kadının Bi sürü delil var. Cocuklar olaya sahit bundan önceki olaylara da. Ama konu sahibinin yanında aklı basında duran kimse yok maalesef.

Konu sahibine allahtan güç kuvvet ve sabır diliyorum. Çok zor imtihan.
Ben burda el olarak saat 9 da getirdi mi olay oldu mu diye merak ettim, yaşayanın durumu çok çok kötü
Umarım bir çözüme kavuşur aynı şeyler hem sizin için hem çocukların psikolojisi için tekrar etmez diyorum. Dualarım sizinle

Aynı adam icra yolunu gosterince deli olmayacak mı hanımefendi
Zamanında getirip zamanında götürecek. Korktuğu basına gelmeyecek.
Burada bir arkadas baska Bi yol göstermiş yukarıda yazmıs o cok mantıklı olmadı o sekilde yapar.
Bu adamdan kurtulmak isteyen her türlü kurtulur.
Ama daha babalarını cocuklara iyi anlatmaya çalışıyor. Adamın umrunda değil ki adam sağlıklı değil...
Neyse daha fazla uzatmayayım zira çok yanlış yerlere gidiyor konu.

KONU SAHİBİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. YAVRULARINI SANA BAĞIŞLASIN.
BU ADAMA DA UĞRASACSK BASKA İŞ VERSİN DE SİZE BULAŞMASIN.

İYİ AKŞAMLAR.

Konu sahibi çocuklarınızın gelmesine çok sevindim . Öncelikli olarak bu adamın çok allı basinda olduğunu düşünmüyorum . Evet boyun egmeyin ama tehdit edip iyice çığrından çıkarmayın .adam avukat tutmayacak kadar cahil polis arıyor inadindan çocuğu geç getiruyor. Yani tam bir dağ ayısı yanlış anlamayın boyun eğin demiyorum ama ailesinden aklı başında biri varsa sizin ailenizden de biri bir araya gelsin bundan sonra amcası babannesi gelsin alsın çocuğu sonra onlar getirsin .

Şikayetçi olun lütfen iz olmasa bile bu yaptıkları şikayet sebebidir. Çocuklar psikolojik, ruhsal gelişimi açısından zarar gördüğü için mahkeme görüşme kararını bile kaldırabilir. Lütfen üstünde durun konunun. Hem çok sinirlendim hemde çok üzüldüm okudukça

Sanırım siz bazı şeyleri ya gerçekten anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.
Adam piskopat laftan anlamıyor. Tıpkı burda bir çok kişi size durumu açıkladığı halde sizin de anlamadığınız gibi.

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. Aynı şeyi kendisine de dedim yani belki uyduruyorum da sanabılırsınız yemın ederim ama kendisinin getirmemesini söylüyorum kapıya kendısı getırıyor. Küçük olan bebek henüz büyük oglum kucaklayıp getiremez ama ona rağmen getir ben alırım diyorum yani ben ne dersem tam tersini inadıma yapıyor. Bazı arkadaşlar kızmışlar benim büyüttüğümü söylemişler ama. Ben sırf sorun çıkmasın diye yada çocuklar dışında görmemek görüşmemek adına her yolu denesem de inadıma yapıyor Allah yardım etsin

Rabbim belasını imam selasini versin . Anca sinirim öyle gececek. Çocuklarına tramva yasatmaktan başka bi şey yaptığı yok. Öyle baba olacaksa olmasin. En azından huzurla hayatın olur.
Defalarca dıyorum bugün değil dıger günlerde ayrıldık ayrılalı ara ara bu sekıl tartışmalar yaşandı kendisi yüzünden alttan alıyorum sorun çıkmasın çocukların yanında çocuklarıma yansımasın diye ama alttan aldıkça benim tepeme çıkıyor bazen gücüm kalmıyor

Dualarınız için teşekkür ediyorum Allahım yardım etsin bana da tüm bu benim yerime olanlarında inşallah

Allahindan bulsun pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…