• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istiyorum

Allahım bu nasıl cahillik bu nasıl kendini bilmezlik nasıl iğrençlik ya sizin mahreminiz bu ya kime ne? Senin kaynana ne? Terbiyesiz ahlaktan dinden insanlıktan bi haberler 6 ay ne ya 5. Senenin sonunda tüp bebekle hamile kaldım elle tututlur hiç bir sebep yoktu Allah böylesini nasip etti ne yapalım. Türkiye'de bazı insanların kalp yerine sadece et parçası taşıdıklarına eminim artık. Biz de tedavi görürken eşimin ultra cahil akrabaları ay doğur artık yoksa bizim oğlanı kaçıracaksın derlerdi ne çileler çektiğimizi bilmeden şimdi 4 aylık hamileyim kimseye söylemedim fesatlar. Sende özel hayatını kimseye açma senin iltihabindan kime ne? O kadar basit bi tedavi ki hemen olursun. Ayrıca bilimsel olarak ispatlanmış stres gebe kalmayı engelliyor iltihaptan önce bunu düşün. Geçmiş olsun.

Bizim 5 sene olmadi. Kaynananin konuşacagi varmis konuşmuş. Benimki sesini cikarmazdi aksine bana hep destek oldu. Sizde kaynananizdan bunu isteyin destek olsun kostek degil
Canım ben evlendiğim zaman hemenn hemen her gün evine gider temizliğini yapar bulaşıkların önünden hiç çekilmezdim beni hizmetçi gibi kullanıyordu eşimin ailesi ve artık kendi evime çekildim haftada bir kere gitmeye çalışıyorum çünkü Kayınvalidem ile kaynım saçma sapan konuşuyorlar eşimin aklını da çelmeye çalışıyorlar ben oraya gitmiyorum diye Kayınvalidem dün ağır sözler kullandı yani eminim bütün sorunu ben oraya gidip temizlik yapmamam ve söylediği her ağır söze karşılık vermemem gerekiyor ki bana bu şekilde destek değilde köstek oluyor

Allahım bu nasıl cahillik bu nasıl kendini bilmezlik nasıl iğrençlik ya sizin mahreminiz bu ya kime ne? Senin kaynana ne? Terbiyesiz ahlaktan dinden insanlıktan bi haberler 6 ay ne ya 5. Senenin sonunda tüp bebekle hamile kaldım elle tututlur hiç bir sebep yoktu Allah böylesini nasip etti ne yapalım. Türkiye'de bazı insanların kalp yerine sadece et parçası taşıdıklarına eminim artık. Biz de tedavi görürken eşimin ultra cahil akrabaları ay doğur artık yoksa bizim oğlanı kaçıracaksın derlerdi ne çileler çektiğimizi bilmeden şimdi 4 aylık hamileyim kimseye söylemedim fesatlar. Sende özel hayatını kimseye açma senin iltihabindan kime ne? O kadar basit bi tedavi ki hemen olursun. Ayrıca bilimsel olarak ispatlanmış stres gebe kalmayı engelliyor iltihaptan önce bunu düşün. Geçmiş olsun.
Canım eşim ailesine söylemiş kadın da bana diyor sen evlendiğin günden beridir iltihabın var diye diye yüzüme çarpıyor bir kere çok kızdım niye sorunu bende arıyorsun belki oğlundadır diye oğlumda olamaz şöyle böyle dedi ve doktorum kronik iltihap dedi bide yumurtalıklarım ve çatlaması gayet çok güzel çok iyi dedi ilaç yazdı eşime de yazdı eşinden alıyorsun enfeksiyonu dedi kadına oğlundan alıyorum dedim kadın benim oğlum çok titiz nasıl sana bulaşacak diye bir savunmaya geçti canım benim kaynanam değil küçük 8 yaşında ve benden 6 ay büyük olan iki erkek kaynım var ikisi de kaynana rolü yapıyor 3 birleşmiş resmen boşanmamızı bekliyorlar

Canım eşim ailesine söylemiş kadın da bana diyor sen evlendiğin günden beridir iltihabın var diye diye yüzüme çarpıyor bir kere çok kızdım niye sorunu bende arıyorsun belki oğlundadır diye oğlumda olamaz şöyle böyle dedi ve doktorum kronik iltihap dedi bide yumurtalıklarım ve çatlaması gayet çok güzel çok iyi dedi ilaç yazdı eşime de yazdı eşinden alıyorsun enfeksiyonu dedi kadına oğlundan alıyorum dedim kadın benim oğlum çok titiz nasıl sana bulaşacak diye bir savunmaya geçti canım benim kaynanam değil küçük 8 yaşında ve benden 6 ay büyük olan iki erkek kaynım var ikisi de kaynana rolü yapıyor 3 birleşmiş resmen boşanmamızı bekliyorlar
Ruh hastaları pis cahiller sakın üzülme Allah dermansız dert vermesin senin ki ne ki tedavini olursun geçer Allah kalp bozukluğu vermesin onun tedavisi yok

Kızlar bu ikinci yazım olacak geçen sefer yazdığım da acaba hamile miyim diye yazmıştım ama hamile olamadım şuan tedavi görüyorum iltihap sorunum var 25 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum benden sonra evlenen herkes ilk aylarında hamile kaldı eşim çocuk çok istiyor ve olmadığı zaman bazen çok ağır konuşuyor ve bende her hasta olduğum da çok üzülüyorum ve kayınvalidem ile bugün konuştuğum da bana bir konuda bahsetti komşumuzun da senin gibi iltihabı varmış kronik iltihap falan rahim filmi çeke çeke zedelenmiş çocuk o yüzden olmuyor gibisinden şeyler söyleyip beni kahretti sürekli bir iğneleyici laflar benim görümcem yok kayınvalidem ve oğlu bana çok güzel görümcelik yapıyorlar ağır laflar edip beni kahrediyorlar kayınvalidem bana açık açık senin çocugun olmucak diye telefon da konuştu yediğim yemek bogazım da kalıyor içtiğim suda aynı kahroluyorum eşime de söylüyemedim kimseye de derdimi anlatamıyorum lütfen bana bir akıl verin kızlar çocugum gerçekten hiç olmucak mı 😓😓😓
Doğulu musun canim sende seni anlarim ben benimde prolaktinim yüksekti 4 aydr evliyim bndede yok ilac tedavisi baslattik hayrlisi

7 yıllık evliyim, iki erken doğum .

canım eşine söyle, ısmarlamakta olmuyor. Allah ne yazdıysa o, hayırlısını istesen. Kaldı ki çok yeni evlisiniz, yaşın da gayet genç.Tedavini ol, gerisini Rabbime bırakın
Allah yardımcınız olsun, inaşşah tez vakitte size de bir sağlıklı bebiş nasip etsin. Burda kimse birbirini tanımıyor ama inan içimden gelerek konu sahibesi ne de size de dua ettim. Rabbim kimseye evlat aratmasın inşallah. Ben 10 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum üstüne düşmedi tam. Ne diim çeken bilio işte. Hastaneyi sırtıma yüklediler sandım. Allah büyük

Cnm iltihabın film çekmekle hiç alakası Yok .ayrıca bu çocuk olmamasına sebep değil. ben on ay tedavi den sonra hamile kaldım .iltahab için bir deste maydanozu iki bardak süte koy kaynat ve buharına otur detaylı anlatımı istersen özelden anlatırım iyi geliyor diyorlar dene derim ama soğan suyu da faydalı doğal yollar dene bence .

Benim ilk ay enfeksiyon olmustu kanimda ilac aldim gecti bnmde catlama oluyo bebek olmuyo stresten olmuyo bncee
Elaleme tedavi olacağini dese olacagi varsa da olmaz abla senin tedavi ne oldu derler mahalle karıları kocasinin öyle demesi de bnce kendisinin suçu adama kizmasi lazimdi adet oldum bu ay da olmadi diye diye vala adam gttikce ayağini uzatacak bnce benim kocam bana ay bosver takma diyo çok sansliyim bnce size katiliyorum :110:

Kızlar bu ikinci yazım olacak geçen sefer yazdığım da acaba hamile miyim diye yazmıştım ama hamile olamadım şuan tedavi görüyorum iltihap sorunum var 25 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum benden sonra evlenen herkes ilk aylarında hamile kaldı eşim çocuk çok istiyor ve olmadığı zaman bazen çok ağır konuşuyor ve bende her hasta olduğum da çok üzülüyorum ve kayınvalidem ile bugün konuştuğum da bana bir konuda bahsetti komşumuzun da senin gibi iltihabı varmış kronik iltihap falan rahim filmi çeke çeke zedelenmiş çocuk o yüzden olmuyor gibisinden şeyler söyleyip beni kahretti sürekli bir iğneleyici laflar benim görümcem yok kayınvalidem ve oğlu bana çok güzel görümcelik yapıyorlar ağır laflar edip beni kahrediyorlar kayınvalidem bana açık açık senin çocugun olmucak diye telefon da konuştu yediğim yemek bogazım da kalıyor içtiğim suda aynı kahroluyorum eşime de söylüyemedim kimseye de derdimi anlatamıyorum lütfen bana bir akıl verin kızlar çocugum gerçekten hiç olmucak mı 😓😓😓
Bosanmani istyolar istemiyolar seni cocuk bahane evine alma boyle insanlari

Doktor bunu derken esiniz yaninizda miydi? Bir daha doktora gittiğinizde kv'nin söylediklerinden sizi nasıl olumsuz etkilediğinden de bahsedin belki esinize doktor güzelce anlatır. Sizin bu cahil kotu kalpli insanlarla hiç muhatap olmamanız lazım.

Bir de bence evliliğinizi de iyi düşünün, böyle bir sebep nedeniyle size eşiniz nasıl ağır konuşabiliyor? Sizin elinizde olan bir durum değil , bence hemen çocuk yapmayın zaten. Siz ortak hayat paylasmak için evlenmemissiniz. Daha çok sey var söylemek istediğim ama sizi kırmak istemiyorum.

Benim ilk ay enfeksiyon olmustu kanimda ilac aldim gecti bnmde catlama oluyo bebek olmuyo stresten olmuyo bncee

Elaleme tedavi olacağini dese olacagi varsa da olmaz abla senin tedavi ne oldu derler mahalle karıları kocasinin öyle demesi de bnce kendisinin suçu adama kizmasi lazimdi adet oldum bu ay da olmadi diye diye vala adam gttikce ayağini uzatacak bnce benim kocam bana ay bosver takma diyo çok sansliyim bnce size katiliyorum :110:
Tabi canım konu sahibine söylemedim ama en büyük kabahat karısının özelini anasiyla erkek kardesiyle paylaşan sakiz eden kocasında suç erkeksin sen ya sus bi mahremiyetin olsun. Ne mahremiyet kaldı ne adam gibi adamlar nasıl bir devirdeyiz artık bende bilmiyorum.

Tabi canım konu sahibine söylemedim ama en büyük kabahat karısının özelini anasiyla erkek kardesiyle paylaşan sakiz eden kocasında suç erkeksin sen ya sus bi mahremiyetin olsun. Ne mahremiyet kaldı ne adam gibi adamlar nasıl bir devirdeyiz artık bende bilmiyorum.
Benim bildğim erkeklerin bu tür şeylere ilgisi olmaz 😊 kadin özelini bu adama anlatmamali bncee

Yahu sanki sizin elinizde olan birşey mi bu!!!!!
İnsanlar bukadar cahil olamaz yaaaa
Size bebek niye yok diyene ALLAH NE ZAMAN NASİP EDERSE OZAMAN OLACAK İNŞALLAH BENİM ELİMDE BİRŞEY YOK!! diceksiniz

Ahhh bu kadınların çektiği nedir ya daha 6 aylık evlisin damızlık mı almışlar seni doğur doğur diyolar iltihap bebeğe engel değil STRES GEBELİĞE ENGEL asıl sen stres yapma kocana da söyle çocuk sahibi olmak için evlenmedi seninle olur elbet her şey allahtan rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah kendini de ezdirme böyle giderse sizin yüzünüzden olmayacak de hey allahım kaynanalar da yatak odamıza düştüler her şeye karışıyolar

Allah yardımcınız olsun, inaşşah tez vakitte size de bir sağlıklı bebiş nasip etsin. Burda kimse birbirini tanımıyor ama inan içimden gelerek konu sahibesi ne de size de dua ettim. Rabbim kimseye evlat aratmasın inşallah. Ben 10 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum üstüne düşmedi tam. Ne diim çeken bilio işte. Hastaneyi sırtıma yüklediler sandım. Allah büyük

amin canım 🙏🏻
Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına alacağı hamilelikler nasip etsin. Diğer türlüsü bağ kurup kaybetmek çok acı...

Ve ısmarlamakla olmuyor, eşlerin strese sokmaması lazım

Biricik oğluşunda sorun olmasın kaynananın.. Eşin göründü mü bir üroloğa .? Neden kendini ezdiriyorsun ki.?
Daha 6 aylık evlisiniz . Bizimkilerinde neden hamile kaldın demediği kalmıştı . Hepsi bi acayip yahu :işsiz:

Allah yardımcın olsun canım , maalesef kayinvalideler bir değişik bos boş konuşuyorlar . Sen canını sıkma herşey Allah'tan .benimkide 1 sene lafını soktu , Allah çok büyük . Sen sakin olmaya bak . Ovulasyon günlerini takip et ,gün içinde fazla düşünme kafaya takma .Meryem süresini okumaya calis fırsat buldukça .Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah

Back
X