- 10 Temmuz 2019
- 83
- 19
- 38
- Konu Sahibi Alyaaaaaaa
Kızlar bu ikinci yazım olacak geçen sefer yazdığım da acaba hamile miyim diye yazmıştım ama hamile olamadım şuan tedavi görüyorum iltihap sorunum var 25 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum benden sonra evlenen herkes ilk aylarında hamile kaldı eşim çocuk çok istiyor ve olmadığı zaman bazen çok ağır konuşuyor ve bende her hasta olduğum da çok üzülüyorum ve kayınvalidem ile bugün konuştuğum da bana bir konuda bahsetti komşumuzun da senin gibi iltihabı varmış kronik iltihap falan rahim filmi çeke çeke zedelenmiş çocuk o yüzden olmuyor gibisinden şeyler söyleyip beni kahretti sürekli bir iğneleyici laflar benim görümcem yok kayınvalidem ve oğlu bana çok güzel görümcelik yapıyorlar ağır laflar edip beni kahrediyorlar kayınvalidem bana açık açık senin çocugun olmucak diye telefon da konuştu yediğim yemek bogazım da kalıyor içtiğim suda aynı kahroluyorum eşime de söylüyemedim kimseye de derdimi anlatamıyorum lütfen bana bir akıl verin kızlar çocugum gerçekten hiç olmucak mı