• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istiyorum

Alyaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
83
19
38
Kızlar bu ikinci yazım olacak geçen sefer yazdığım da acaba hamile miyim diye yazmıştım ama hamile olamadım şuan tedavi görüyorum iltihap sorunum var 25 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum benden sonra evlenen herkes ilk aylarında hamile kaldı eşim çocuk çok istiyor ve olmadığı zaman bazen çok ağır konuşuyor ve bende her hasta olduğum da çok üzülüyorum ve kayınvalidem ile bugün konuştuğum da bana bir konuda bahsetti komşumuzun da senin gibi iltihabı varmış kronik iltihap falan rahim filmi çeke çeke zedelenmiş çocuk o yüzden olmuyor gibisinden şeyler söyleyip beni kahretti sürekli bir iğneleyici laflar benim görümcem yok kayınvalidem ve oğlu bana çok güzel görümcelik yapıyorlar ağır laflar edip beni kahrediyorlar kayınvalidem bana açık açık senin çocugun olmucak diye telefon da konuştu yediğim yemek bogazım da kalıyor içtiğim suda aynı kahroluyorum eşime de söylüyemedim kimseye de derdimi anlatamıyorum lütfen bana bir akıl verin kızlar çocugum gerçekten hiç olmucak mı 😓😓😓

Kızlar bu ikinci yazım olacak geçen sefer yazdığım da acaba hamile miyim diye yazmıştım ama hamile olamadım şuan tedavi görüyorum iltihap sorunum var 25 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum benden sonra evlenen herkes ilk aylarında hamile kaldı eşim çocuk çok istiyor ve olmadığı zaman bazen çok ağır konuşuyor ve bende her hasta olduğum da çok üzülüyorum ve kayınvalidem ile bugün konuştuğum da bana bir konuda bahsetti komşumuzun da senin gibi iltihabı varmış kronik iltihap falan rahim filmi çeke çeke zedelenmiş çocuk o yüzden olmuyor gibisinden şeyler söyleyip beni kahretti sürekli bir iğneleyici laflar benim görümcem yok kayınvalidem ve oğlu bana çok güzel görümcelik yapıyorlar ağır laflar edip beni kahrediyorlar kayınvalidem bana açık açık senin çocugun olmucak diye telefon da konuştu yediğim yemek bogazım da kalıyor içtiğim suda aynı kahroluyorum eşime de söylüyemedim kimseye de derdimi anlatamıyorum lütfen bana bir akıl verin kızlar çocugum gerçekten hiç olmucak mı 😓😓😓
Ya sen Allah için buna mı üzüldün vallahi Allahın gücüne gider. Kuzum deli misin sen, 6 ay nedir ya. Hem onlar bilmiyor mu veren Allahtır, kimse onun dediğinin önüne gecebilir mi. Sakın kendini ezdirme, üzülmene izin verme. Ben daha çok gencim evliliğimin oturması lazım önce de ve sadece eşinle paylaş bebiş konusunu. Anasına ne be töbe töbe.

Canim 6 aylik evlisin dur daha bismillah biz napalim 4 yillik evliyim hala cocuk yok.6 ayda sana bunlari yaptilarsa zaten stresten olmaz bebegin.ayrica eşinde gitsin doktora belki sorun onda.bide iltihap gebelige engel falan deil.kac dr a sordum.
Onda da bir sorun yok canım oda yaptı bir kaç test eşim bana sürekli senin iltihabın var diyor o yüzden olmuyor diyor

7 yıllık evliyim, iki erken doğum .

canım eşine söyle, ısmarlamakta olmuyor. Allah ne yazdıysa o, hayırlısını istesen. Kaldı ki çok yeni evlisiniz, yaşın da gayet genç.Tedavini ol, gerisini Rabbime bırakın

Ya sen Allah için buna mı üzüldün vallahi Allahın gücüne gider. Kuzum deli misin sen, 6 ay nedir ya. Hem onlar bilmiyor mu veren Allahtır, kimse onun dediğinin önüne gecebilir mi. Sakın kendini ezdirme, üzülmene izin verme. Ben daha çok gencim evliliğimin oturması lazım önce de ve sadece eşinle paylaş bebiş konusunu. Anasına ne be töbe töbe.
Ben hayırlısı diyorum hep te hayırlısını istedim Allahtan ve hala da Allahtan hayırlısını diliyorum ama kayınvalidem çok kindar biri kadın resmen açık açık çocugun olmucak oğlum yoluna baksın gibisinden imalı imalı konuştu sabahtan beri kahrolup duruyorum Allahtan ne korkmaz insanlar varmış ben umudumu Allahtan asla haşa hiç kesmedim kesmem de eşime de söyledim sorun %100 bendeyse gider başkası ile evlenirsin dedim

Kayınvalidenize ve görümcelerinize ne oluyor? Ne hakla nasıl böyle konuşabiliyorlar ne kadar hadsizler ya.Sende sessiz kalma lütfen gereken cevabı ver.Kader diye birşey var bilmem haberleri var mı. Allah'ın takdiri o dilerse verir dilemezse vermez insanın elinde olan birşey mi? Lütfen sende toparlan kendine gel Allah'a sığın tedavini de ol inşallah olacaktır,hem daha yeni evli sayılırsın ne var bunda sanki yıllardır çocuğun olmuyormuş gibi bir tablo çizme sende,onlar da bundan fazlasıyla yüz alırlar benden söylemesi. Eşine diyecek hiç bir lafım yok zaten.Allah ıslah etsin

6 ayda sorun olup olmadığı anlaşılmıyor bile. Bir kadın doğumcuya gidince ilk önce şuna söylüyor. 1 yıl deneyin olmazsa bana gelin. Kaynana pis cahil Bi kadın ozaman. Sen muhatap olup güzel canını üzme. Ben bilmem Allah bilir de geç git. Umurunda olmasın bak vallahi diyorum umurunda olmasın. Sen iste Rabbim hayırlı zamanda verecek inşallah güzel Bi bebiş sana. İnan çok üzüldüm Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Kiyamam canim . Iltihap varsa tedavisi uzun surmez sukretki yumurtalarinda sorun yok . Bak bu ay adet olursan ki insallah olmazsn sogan kaynat suyunu 15 gun ic sonra birak . Sogan cok iyi bi antibiyotik iltihanina cok iyi gelir .

Karı koca dışında kalan insanların çocuk derdini anlamıyorum ben.10 ay boyunca vajinismus çektim aynı şekilde herkes hamile kalıyordu.Eşimin ailesinin çocuk yok mu diye yoklamaları çocuk yapın artık demeleri...Eşim ameliyat olduğunda hastane odasında babaannesinin siz tutturamadınız çocuk yapamadınız demesi emin ol bir çok kadın yaşıyor.Hatta çocuğu olmayan bir arkadaşımı yaşlı bir ebeye götürdüm tanıdık biriydi o zaman bile eşimin ailesinden bazı insanlar sen de gözük senin de olmuyor dediler.Daha 3 aydır cinsel hayatım olduğunu bilmeden...İnsanlar uzaktan konuşuyor ama kim ne yaşıyor bilmiyor belki vajinismussun belki gerçekten olmuyor ya da istemiyorsun buna kim karışabilir ? Kimisi 1 kere dener hamile kalır kimisi 6 7 kere dener kalır hamile kalmak seni elinde değil Allahın elinde madem çok istiyorlar hâşa kendileri yaratsınlar bakalım tırnağını dahi yaratamayacakları şey için nasıl suçlarlar seni ?

Bizim 5 sene olmadi. Kaynananin konuşacagi varmis konuşmuş. Benimki sesini cikarmazdi aksine bana hep destek oldu. Sizde kaynananizdan bunu isteyin destek olsun kostek degil

6 ayda sorun olup olmadığı anlaşılmıyor bile. Bir kadın doğumcuya gidince ilk önce şuna söylüyor. 1 yıl deneyin olmazsa bana gelin. Kaynana pis cahil Bi kadın ozaman. Sen muhatap olup güzel canını üzme. Ben bilmem Allah bilir de geç git. Umurunda olmasın bak vallahi diyorum umurunda olmasın. Sen iste Rabbim hayırlı zamanda verecek inşallah güzel Bi bebiş sana. İnan çok üzüldüm Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Şuan bir doktor
Kiyamam canim . Iltihap varsa tedavisi uzun surmez sukretki yumurtalarinda sorun yok . Bak bu ay adet olursan ki insallah olmazsn sogan kaynat suyunu 15 gun ic sonra birak . Sogan cok iyi bi antibiyotik iltihanina cok iyi gelir .
Canım sadece iltihap sorunum var doktorum yumurtalıkların çok güzel ve güzel büyüyüp ve çatlıyor zaten ilaç tedavisi başlattı eşim ile ben ilaç tedavisine başladık ve 3 gündür adet oluyorum 5 gün sogan kürü ne başla dedi 15 gün onu içmem gerekiyormuş sabah akşam onu yapıp içecem ve adetten 12 gün sonra tekrar doktora gidecem inşallah güzel haberler alırım Allahın izniyle

Oğlunun on tane çocuğu var herhalde ki sana laf atiyo 😡😡😡 ki olsa bile bir gunde değişebilir bu tip durumlar. Ne büyük terbiyesizlik. Kendinize bunu kimsenin yapmasına müsaade etmeyin. Veren Allah'tir. Onu sorgulamak bize düşmez. Biz tedbir bizden takdir senden deriz sadece. Yazık hic iman kalmamış. Ama sizde rica edicem kimsenin size bu şekilde davranmasina izin vermeyin. Insan detoksu iyidir. Ana da olsa koca da olsa herkes haddini bilecek. Bilmiyosa uzak kalmak en doğrusu. Öncelik sizsiniz unutmayın... 🙏🙏🙏

Bizim 5 sene olmadi. Kaynananin konuşacagi varmis konuşmuş. Benimki sesini cikarmazdi aksine bana hep destek oldu. Sizde kaynananizdan bunu isteyin destek olsun kostek degi
Canım adet oldum normal adet günüm ayın 8 iken ayın 5 inde leke geldi ayın 7 sinde adet oldum ve adetin 5 günü soğan kürü uygulayıp içecem ve iltihap içinde dün akşam ilaçlarıma başladım adetten 12 gün sonra doktora gidecem inşallah biran önce iltihap biter ve hayırlısı ile çocugum olur 🤲🤲

Oğlunun on tane çocuğu var herhalde ki sana laf atiyo 😡😡😡 ki olsa bile bir gunde değişebilir bu tip durumlar. Ne büyük terbiyesizlik. Kendinize bunu kimsenin yapmasına müsaade etmeyin. Veren Allah'tir. Onu sorgulamak bize düşmez. Biz tedbir bizden takdir senden deriz sadece. Yazık hic iman kalmamış. Ama sizde rica edicem kimsenin size bu şekilde davranmasina izin vermeyin. Insan detoksu iyidir. Ana da olsa koca da olsa herkes haddini bilecek. Bilmiyosa uzak kalmak en doğrusu. Öncelik sizsiniz unutmayın... 🙏🙏🙏
6 aylık evliyim ve görücü usulü evlendim ve eşim ile aramızda hiç akrabalık yok bilseydim ailesi kendisi bu kadar kötü kalpli hiç evlenmezdim ve kaynanam ilk başlarda çom iyiydi çocugun olur şöyle böyle diyordu bu son zamanlar da evine çok gitmiyorum diye dün telefonda o şekilde konuştu ve oğluda yumurtalık ameliyatı mı nedir onu geçirmiş kadın tutturmuş senin iltihabın var diye olmuyor ve dün ki benimle hiç alakası olmuyan bir konudan bahsedip hayatımı alt üst etmeye çalışıyor insanlar ne kadar kötü ve nankör benim annem yada ailem birgün olsun demedi belki senin eşinde sorun vardır diye ama ben bunlara karşı sustukça sesimi etmedikçe kaynanam ağır ağır konuşuyordur belki

Back
X