Bu konuda geri adım atma. Eylül ekimden sonra erteleyemeyeceğini ve biyolojik saatim ilerlediğini söyle. Kararlı olduğunu görsün.Haklısınız. Uzatmayacağım o da bitap düşmüşken. Ama geri adım da atmıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda geri adım atma. Eylül ekimden sonra erteleyemeyeceğini ve biyolojik saatim ilerlediğini söyle. Kararlı olduğunu görsün.Haklısınız. Uzatmayacağım o da bitap düşmüşken. Ama geri adım da atmıyorum.
Belli ki daha önde ayrılık tatmamışsınız. Ne mutlu size... O kadar kolay olmuyor ama al valizini çık demek ya da kendin çıkıp gitmek.42 yasına kadar istemediyse demek ki çocuk seven bir yapısı yok.
Bundan sonra da gönülden ikna olur mu bilmiyorum.
Sizi anlaması gerekiyor
Bence bu konuda Tavrınızı açık ve net olarak belirtin eğer istemiyorsan daha fazla zamanımdan çalma bana da haksızlık etme birbirimizi daha fazla kırmadan ayrılalım de
Daha önce ayrılık yaşadım.Belli ki daha önde ayrılık tatmamışsınız. Ne mutlu size... O kadar kolay olmuyor ama al valizini çık demek ya da kendin çıkıp gitmek.
Yorum yazayım diye yazmak yerine yapıcı düşünerek fikir verseniz keşke...
Kırıcı olmak istemem ama bir an kendiniz yaşıyor gibi gözünüzde mutlu evliliğinizi sorunsuz hayatınızı ve sonrasında olabilecekleri düşünüp yazın lütfen...
Gerçekten üzüntüden günlerdir içim içimi yiyor...
Ben 33 yaşındayım, eşim 42. Mutlu bir evliliğimiz var 3 senedir, ben çocuk istediğimi dile getirmezsem tabii ki.
Eşim bin kere ölçer tartar, bir kere hareket eder. Ama 42 yaşına gelmiş bir adam da 40 senedir ölçüp tartarsa, çocuk hasretiyle yanıp tutuşan eşini deli eder.
İlk görüşmeye başladığımızda çocuğa sıcak bakmadığını belirtmişti, 37 yaşındaydı o zaman. Ben de çocuk istiyorum o zaman devam etmeyelim dediğimde yalvarıp yakarıp ne olur devam edelim ben senle çocuğa da sıcak bakarım demişti.
Bunu demeseydi yemin ederim zorlamazdım, ısrar etmezdim. Ama ben ona en başında dedim... çocuk yoksa ben de yokum diye.
Evimiz arabamız her şeyimiz var, nerdeyse tüm dünyayı dolaştık 3 senede. Mutluyuz, seviyorum onu. Ama elim böğrümde yavrusuz kalakaldım.
Bir dünya kavga ettik yine bu akşam. Şimdiki bahanesi corona var hamile kalsan nasıl doktora gideceğiz. Sanki normalde istiyordu da şimdi corona olunca istemedi...
Ne incelik...
Ailemdeki kadınların hepsi 35inden sonra üreme organlarıyla ilgili sorun yaşadı. 2 senem var belkide. Doğal yolla hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum, doktor sorun gözükmüyor diyor ama denemeden bilemeyiz ki...
Açık açık dedim bu akşam. Ya senin nazın bitene kadar ben çocuk sahibi olamayacak durumda olursam ne yapacaksın? Bu vicdan azabıyla yaşayabilir misin?
Susuyor...
O sustukça ben kendi kendimi yiyorum...
Beni seviyor biliyorum ama... Ben artık soğuyorum...
Arkadaşlarımın bebekleri oldukça koklamak için peşlerinden koşmaktan yoruldum... Ve çocuk ne zaman diyenlere çocuk hasretiyle yanıp tutuşurken bizim için daha erken şu an istemiyoruz demekten.
Kimsenin yapabileceği bir şey yok, sadece içimi dökmek istedim. Helal edin hakkınızı...
Haklisiniz ama ne desem bilemedim. Anlattiginiza göre gayet iyi bir evliliginiz var. Eşinizi de anlamak lazım siz cocuk icin gencsiniz ama esinizin yaşı büyük cocuk 8 yasina geldiginde kendisi 50 yaşında olacak. O sorumluluğu almak istemeyebilir. Genelde cocuk isteyen erkekler yeğenleri falan çok sever. Acaba kücük cocuklarla yanyana getirseniz. Ya da kv kp biraz gönderme yapsa
Evliliğimiz pürüzsüz demiyorum elbette. Ama asla ses yükseltme kavga etme gibi bir durumumuz yok. Zaten ikimiz de sakin tabiatlı insanlarız.Daha önce ayrılık yaşadım.
Ama bu yaşadığınız önemli bir konu.
Önemli bir fikir ayrılığı.
Bu konu açıldığında sizi dinleyip anlamak yerine kavga ediyorsa ya kabul edeceksiniz ya da ayrılmayı düşüneceksiniz ciddi ciddi.
30 yasında olsaydı derdim belki daha genciz gezeriz diye düşünüyor olabilir ama 42 yas diyorsunuz
Dünyayı gezdik diyorsunuz
İstemiyor demek ki
Bazı insanlar o sorumluluğu almayı göze alamaz.
Bunu açık açık konuşacaksınız kabul etmiyorsa alternatif düşüneceksiniz ya da siz ona saygı gösterip çocuksuz bu evliliğe devam edeceksiniz.
Amacım sizi kırmak inceltmek değil kesinlikle ama evliliğiniz düşündüğünüz kadar pürüzsüz değil demek ki
Bildiğimiz bir sorun yok, ama varsa da denemeden öğrenemeyeceğiz.Eşinizde bir sorun olmadığına eminmisiniz ? Belki onun bildiği ama sizin bilmediğiniz bi sorun vardir siz boyle anlatinca direk aklima ablamin görümcesi geldi adam yıllarca cocuk istemiyorum çocukları sevmiyorum dedi kadini kandırdı korunmasiz iliskiler baslayinca kadin surekli doktora gitti ama hic bir sorunu olmadigini ogrendi insan bile bile ldes edermi edenler var malasef bide olaya bu yönünden bakın bence
Sorun da o zaten önce olabilir deyip yokuşa sürmesiEvliliğimiz pürüzsüz demiyorum elbette. Ama asla ses yükseltme kavga etme gibi bir durumumuz yok. Zaten ikimiz de sakin tabiatlı insanlarız.
İstemiyorsa onu en başta anlardım ama şimdi söz vermişken böyle yapmasını anlamıyorum. Şimdi Eylül ekim dedik, bekleyip göreceğim
26 yaşındayım çocuk istedikten 18 ay sonra ilaç ve iğne tedavisiyle hamile kalabildim. Korunmayı bıraktıktan hemen sonra hamile kalacağınızın garantisi yok malesef. Ve siz kadınların doğurganlığının azalmasından bahsetmişsiniz ama unutmayın ki erkeklerin de sperm karakteristikleri yaşla beraber düşüyor. Korona bahanesi olmuş ben çıkmadan önce hamile kaldım ne yapayım korona var diye aldırmalımıydım tedbirlerimi alıp gidiyorum kontrollerime saçma.
Odaklandığım nokta bu zaten.Sorun da o zaten önce olabilir deyip yokuşa sürmesi
Bende olsam buna odaklanırdım
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.Odaklandığım nokta bu zaten.
O sebeple içerliyorum ya.
Şu an evimize bebek gelse bez ve mama hariç 6 ay bakabiliriz. O kadar çok kıyafet biberon oyuncak bir dolu şey aldım.
Sonuçta ben onların hepsini alırken yanındaydı. Bazen fikir bile verdi...
Dilerim bu süreci tatlılıkla ikimizi de kırmadan yakmadan yıkmadan tamamlarız
Bildiğimiz bir sorun yok, ama varsa da denemeden öğrenemeyeceğiz.
Canım konunu okudum, bunun dışında iyi geçindiğinizi çok kez söylemişsin. Yani şu yazdıklarına da dayanarak anlattığın tipteki bir adam evlendikten sonra ikna ederim diye seni kandırmış gibi gelmiyor, yani hince hareket ettiğini sanmıyorum. Muhtemelen o dönemki kaybetme korkusuyla çocuk yapabilirim diye düşündü, anladığım kadarıyla 3 yıldır çocuk isteğini dile getirmiş fakat pek arıza da çıkarmamışsın o nedenle erteleyebildiği kadar erteliyor. Dünkü patlamana bakılırsa sen de artık çocuk isteğini ve kararlılığını daha net gösterecek gibisin bundan sonra. Virüsün bahane zaten biliyorsun, bugün hamile kalsan bile 9 ay sonra hafifler zaten salgın. Eylül gibi denersiniz inşallah canım lütfen kendini üzme, öte yandan kararlılığında da devam et, adam belli ki seviyor seni ben ikna olacağını düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah.Odaklandığım nokta bu zaten.
O sebeple içerliyorum ya.
Şu an evimize bebek gelse bez ve mama hariç 6 ay bakabiliriz. O kadar çok kıyafet biberon oyuncak bir dolu şey aldım.
Sonuçta ben onların hepsini alırken yanındaydı. Bazen fikir bile verdi...
Dilerim bu süreci tatlılıkla ikimizi de kırmadan yakmadan yıkmadan tamamlarız