- 10 Ekim 2014
- 31.679
- 141.816
- Konu Sahibi captain price
Beslenme konusu acilmiş. Kendimi bildim bileli istahsiz ve zayiftim. 27 yasimdayim hala çok istahli degilim ve zayifim ama saglikli bir zayiflik oyle geberecek durumda degilim.
Cocukken annem beni aglata aglata zorla yedirmeye calisirdi. Doktorlardan doktorlara gezdirdi beni "neden zayifim" diye. :))) Hep bir kan testleri sunlar bunlar. Doktorlar saglikli oldugumu soylese de ikna olmadi ömrümü yedi.
Hala vitaminsiz oldugumu saniyor ama degerlerim normal.
Anneme sorsan ben de bi kaşik yiyip butun gun aç duruyormuşumdur. Oyle birşey yok, annesi zorla yedirmedi diye açlıktan ölen veya gunlerce aç gezen cocuk ne duydum ne gördüm. Yiyordur ama az yiyor diye size bi kasik geliyordur. Kucucuk cocugun midesi ne kadar zaten.
İştahsiz da olsa hicbir cocuk zorla yedirilmedi diye açliktan ölmez.
Cocukken annem beni aglata aglata zorla yedirmeye calisirdi. Doktorlardan doktorlara gezdirdi beni "neden zayifim" diye. :))) Hep bir kan testleri sunlar bunlar. Doktorlar saglikli oldugumu soylese de ikna olmadi ömrümü yedi.
Hala vitaminsiz oldugumu saniyor ama degerlerim normal.
Anneme sorsan ben de bi kaşik yiyip butun gun aç duruyormuşumdur. Oyle birşey yok, annesi zorla yedirmedi diye açlıktan ölen veya gunlerce aç gezen cocuk ne duydum ne gördüm. Yiyordur ama az yiyor diye size bi kasik geliyordur. Kucucuk cocugun midesi ne kadar zaten.
İştahsiz da olsa hicbir cocuk zorla yedirilmedi diye açliktan ölmez.