- 3 Ekim 2007
- 14.346
- 35.163
- 39
- Konu Sahibi captain price
Bu sene kreşe göndereceğim kıyafet çok lazım olur diye geçen mart ayı sezon sonunda benim oğlana bir sürü kıyafet aldım. Bazılarını da normalde tercih etmediğim markalardan ama oldukça uygun fiyata aldım. Çocuk insan içine çıkacak birkaç parça da markalı olsun dedim anlayacağın.İşte bunu çocuk olmadan anlamak imkansız.
Çocuğuna pahalı ürünler alıp giydiren, yediren bir anne olmadım hiç.
Sağlıkları konusunda hassasım, gerisi en alt düzeyde sağlamaya çalışıyorum çünkü gereksiz görüyorum.
Lcw, defactodan şaşmıyorum mesela.
Bu sene kışlık kıyafetleri için kılı kırk yardım, oturdum birçok markanın sitesini inceledim ve karşılaştırma yaparak alışveriş yaptım.
Hangisi en ucuzu neredeyse, oradan aldım ve evde olmalarına sadece ev eşofmanı, pijaması, atleti, montu botu 3,500 tl yi geçti iki çocuğun
Tek çocuk 1500 alt standart, bunun daha altı yok.
Eş dost vermiyorsa, yok arkadaşım bu ülkede daha ucuzu yok inan.
Birkaç ay giyeceği bu, yazın bir daha hoppa yine aynı.
Allah yukarda kendime bak pandemi boyunca 10 aydır, 1 tane spor ayakkabı o da dandik 90 tl ye, 2 sweet 2 tayt aldım, marttan beri giyiyorum
Çocuk ürünleri aşırı pahalı, yaşamadan öngörebilmek mümkün değil/
Şimdi ne okul var ne dışarı çıkmak. Kıyafetler bana bakıyor ben onlara mont ve bot almadım nasılsa evdeyiz, küçük müçük geçen seneki montunu giysin, sonbaharda aldığım ayakkabıyla da kışı çıkarsın diye düşündüm. Hayatımda belki ilk defa böyle sezon öncesi aldım onlar da elimde patladı
Ayda şu kadar yeme içmeye harcıyoruz deyince millet para içinde yüzüyoruz sanıyor.
Oysaki ben hiç giydiremediğim mevsimlik ince monta, sweatshirtlere bakıp sigara yakıyorum şu an