Çocuk isteği ve takıntı

Çok benzettim kendime.. Benim de yaş otuz iki ben de öğretmenim takıntıya meyil bende de var. Biz de 8 aydır deniyoruz.
Öncelikle burada bu psikolojiyi hiç yaşamamış kişileri takmayın olumsuz konusunca kendini dobra zannedenler var.
Kendimce bu takmama olayını henüz tam beceremezsem de her anımı cocuk düşünerek geçirmemeye iş haricinde planlar yapmaya çalışıyorum. Arkadaslarla muhabbet ediyorum fln diziler izliyorum. Tabi ki bir taraftan da ymtlama günleri vs hepsi kayıtlı takvimde gün gün bakıyorum 😅 bazen tenefüslerde bu siteye giriyorum belirti kovalıyorum flan. Oluyor yani..
Bir de kendimi çok kaptırdıgım zamanlar oluyor gercekren sabah aksam düşündüğüm o zaman kendşme bi dur diyorum
' biraz teslim ol" Diyorum. Bu cümle beni sakinleştiriyor bak sen de ara ara bunu hatırlat kendine. Her şey Allâh dan o ruhu yaratmak isterse yaratacak bu kadar. 🌸
Onun haricinde gerekli testleri mutlaka yaptır mutlaka..tsh çok önemli prolaktin cok önemli.

En kısa zamanda en hayırlısıyla olur inşallah..
Aynıyız tamamen gerçekten nasıl uzaklasiyorsun konudan kendini nasıl biseylere veriyorsun zamanını evde nasıl geçiriyorsun benim içimden bir dizi izlemek bile gelmiyor

6 ay kafaya taktım olmadı diğer ay hiç stres yapmadım iş yoğunluğundan bir ayda 3 defa ilişki olmuştu o ay hamile kaldım. 2 aylıkken kaybettim ama demem o ki stres yapmayın hatta tatilde kalanlar var

Aynıyız tamamen gerçekten nasıl uzaklasiyorsun konudan kendini nasıl biseylere veriyorsun zamanını evde nasıl geçiriyorsun benim içimden bir dizi izlemek bile gelmiyor
Hiç bir seu yapmak istemiyorsan da instada gezin komik şeylere bak gül 🥲 düşünüp durmaktan daha az zararlıdır. Ben öyle kesfette dagılıp gidiyorum bazen. Hayat cocuktan ibaret değil bunun farkında olmak lazım 🌸 evet bazen ben de zorlanıyorum ama mesela örgü örerek de kafam güzel dagılıyor bi hobi bulmak çok güzel.

Herkese merhabalar. Artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki nedense yazma ihtiyacı duydum. Benim sorunsuz güzel bir evliliğim var. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum öncesinde asla aklımda yoktu ama sanırım 30 yaş guncellemesi ve ister istemez o psikolojiye girdim hemen olur sandım heveslendim her neyse her ay bekledim yok. Bu konuyla kafayı adeta bozdum. Bir sağlık sorunumuz yok görünüyor fakat olmuyor olmadıkca ben bunu takıntı haline getiriyorum. Öğretmenim ama son zamanlarda işime olan odağını bile yitirdim. Kendimi geliştirmeyo severdim artık hicbirsey yapamiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi planlar yapmayi seven biriydim hicbisi yapamıyorum hayatımın tek amacı çocuk ve sanki o yokken bir amacı yok gibi hissediyorum. bir ayimi tamamen regl günüm yumurtlama haftam diye ayırıp buna göre yaşıyorum çocuk konusundan başka kafamı verdiğim hiç bişey yok zamana bırakamıyorum. Ve her adet olduğumda resmen depresyona giriyorum kendime.gelemiyorum. beni anlayabilecek akıl verebilecek birileri olur mu? Gerçekten cikmazdayim.
Hocam ne kadar takarsan tak,nereye gidersen git Allah ol derse olur. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Tedavi de görseniz Allah ol demedikce olmaz. O yüzden cinsel hayatınızı da zehir etmeyin. Her şeyin zamanı var. Evlilik,çocuk bunlar zamanı gelince gelen şeyler. Kitabı yok ki çalışıp oldurasınız..
Hiçbir zaman umutvar olmayın. Ama umutsuz da olmayın. Nötr olmayı deneyin. Olacaksa olur. Olmayanda da vardır bir hayr.

Biz de düşündüğümüzde ben her ay regl olacak mıyım diye bekleyip olunca yine oldum, bende bir sorun mu var diye stres yapardım. Ne zaman düşünmeyi bıraktım amaan boşver dedim, o ay hamile kaldım 😀 (tabi muayene olmuştum bir sorun olmadığını da söylemişti doktor)

Herkese merhabalar. Artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki nedense yazma ihtiyacı duydum. Benim sorunsuz güzel bir evliliğim var. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum öncesinde asla aklımda yoktu ama sanırım 30 yaş guncellemesi ve ister istemez o psikolojiye girdim hemen olur sandım heveslendim her neyse her ay bekledim yok. Bu konuyla kafayı adeta bozdum. Bir sağlık sorunumuz yok görünüyor fakat olmuyor olmadıkca ben bunu takıntı haline getiriyorum. Öğretmenim ama son zamanlarda işime olan odağını bile yitirdim. Kendimi geliştirmeyo severdim artık hicbirsey yapamiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi planlar yapmayi seven biriydim hicbisi yapamıyorum hayatımın tek amacı çocuk ve sanki o yokken bir amacı yok gibi hissediyorum. bir ayimi tamamen regl günüm yumurtlama haftam diye ayırıp buna göre yaşıyorum çocuk konusundan başka kafamı verdiğim hiç bişey yok zamana bırakamıyorum. Ve her adet olduğumda resmen depresyona giriyorum kendime.gelemiyorum. beni anlayabilecek akıl verebilecek birileri olur mu? Gerçekten cikmazdayim.
Hanımefendi bu kadar stres yaptığınız için olmuyo. Öncelikle yumurtlama gününü takip etmeyi hemen bırakın. Çok büyük stres sebebi ve eşinizide çok etkiler. Çocuktan sonra cinsel hayat zaten sekteye uğruyo bence bugünlerin tadını çıkarın.
Bende bi düşük bi kimyasal gebelikten sonra 38 yaşımda ilk çocuğumu doğurdum. Yaşım 35 i geçtiği için 6 ay beklememi söyledi doktor. Çok stres yapıyodum. Sürenin bitmesine yakın hamile kaldım bu kezde kalbi durdu bebeğimin. Ondan bir yıl sonra kimyasal gebelik geçirdim. Aradaki o dönemde yumurtlama gününü takip etmekten eşimi bile bıktırmıştım. 😂 Doğumdan sonra cinsel hayatımızı hala tam olarak toparlayamadık.
Kısacası kafaya takarsanız olacağı varsada bi şekilde olmuyo. Üstelik yaşınız daha çok genç bir yıl dolduktan sonra tekrar muayene olun. Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız.

Öncelikle en büyük engel stres aynı durumu bende yaşadım hiç bir sorun yokken olmuyordu çok üzülüyordum sürekli ağlıyordum😂 çocukları çok seven biriyim doktora gittim hersy yolunda hiç sorun yok dedi kloemn verdi tutunması için ilaç verdi o ay namazlarda duami ettim Meryem mm süresi okudim metidasyon yaptiım başak sayının yotubeden bakabilirsiniz anlaycaginiz her tuşa bastim stresi azaltmak iicn Allah'ın da izniyle o ay hamile kaldım hemde ikizlere hiç canınızı sıkmayın Allah güzel bı gün yazmıştır alnizina anne olacağınız tarih bellidir zaten hayırlı olan zaman da olucaktir mutlaka yorum çok yapılmış ama motive etmek için bende yazmak istedim🙂

Öncelikle en büyük engel stres aynı durumu bende yaşadım hiç bir sorun yokken olmuyordu çok üzülüyordum sürekli ağlıyordum😂 çocukları çok seven biriyim doktora gittim hersy yolunda hiç sorun yok dedi kloemn verdi tutunması için ilaç verdi o ay namazlarda duami ettim Meryem mm süresi okudim metidasyon yaptiım başak sayının yotubeden bakabilirsiniz anlaycaginiz her tuşa bastim stresi azaltmak iicn Allah'ın da izniyle o ay hamile kaldım hemde ikizlere hiç canınızı sıkmayın Allah güzel bı gün yazmıştır alnizina anne olacağınız tarih bellidir zaten hayırlı olan zaman da olucaktir mutlaka yorum çok yapılmış ama motive etmek için bende yazmak istedim🙂
Çok tatlısınız sağolun

Back
X