- 11 Mart 2025
- 495
- 65
- 13
- 29
- Konu Sahibi rrruyabrsl
Normal kan testleri vs bakıldı sorun yok dedi şuan çok erken daha ileri tetkikler için dedi yolladiDoktor ne dedi tam olarak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal kan testleri vs bakıldı sorun yok dedi şuan çok erken daha ileri tetkikler için dedi yolladiDoktor ne dedi tam olarak?
Kaç aylık evlisiniz ki erken dedi, bir yılda bakılıyor. altı ay dediğiniz evlilikmiydi yoksa?Normal kan testleri vs bakıldı sorun yok dedi şuan çok erken daha ileri tetkikler için dedi yolladi
6 aydır korunmiyoruz 2 yıldır evliyiz. Korunmayı bırakalı 5 ay bitti. 2-3 doktora gittim bu şekilde söylendi yapılan herşey alttan muayene yumurta takibi herşey normal çıktıKaç aylık evlisiniz ki erken dedi bir yılda bakılıyor altı ay dediğiniz evlilikmiydi yoksa?
Takip stres yaparsaniz olmaz. Hicbir sorun yokken de olmayabiliyor. Sebepsiz infertilite. Benim de muzdarip olduğum bir dert. Tup bebege basladik biz. Careler tukenmez yani müsterih olun.Herkese merhabalar. Artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki nedense yazma ihtiyacı duydum. Benim sorunsuz güzel bir evliliğim var. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum öncesinde asla aklımda yoktu ama sanırım 30 yaş guncellemesi ve ister istemez o psikolojiye girdim hemen olur sandım heveslendim her neyse her ay bekledim yok. Bu konuyla kafayı adeta bozdum. Bir sağlık sorunumuz yok görünüyor fakat olmuyor olmadıkca ben bunu takıntı haline getiriyorum. Öğretmenim ama son zamanlarda işime olan odağını bile yitirdim. Kendimi geliştirmeyo severdim artık hicbirsey yapamiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi planlar yapmayi seven biriydim hicbisi yapamıyorum hayatımın tek amacı çocuk ve sanki o yokken bir amacı yok gibi hissediyorum. bir ayimi tamamen regl günüm yumurtlama haftam diye ayırıp buna göre yaşıyorum çocuk konusundan başka kafamı verdiğim hiç bişey yok zamana bırakamıyorum. Ve her adet olduğumda resmen depresyona giriyorum kendime.gelemiyorum. beni anlayabilecek akıl verebilecek birileri olur mu? Gerçekten cikmazdayim.
Rahim filmi çektirdiniz mi?6 aydır korunmiyoruz 2 yıldır evliyiz. Korunmayı bırakalı 5 ay bitti. 2-3 doktora gittim bu şekilde söylendi yapılan herşey alttan muayene yumurta takibi herşey normal çıktı
Ama daha çok az olmuş süre. Kız kardeşim birinci yıl dolunca jinekolog muayene oldu eşiyle beraber sorunlar net çıkıyor orda. Sizde devlet hastanesine gidip talep edebilirsiniz. Sadece kan testinde ne çıkabilir ki .6 aydır korunmiyoruz 2 yıldır evliyiz. Korunmayı bırakalı 5 ay bitti. 2-3 doktora gittim bu şekilde söylendi yapılan herşey alttan muayene yumurta takibi herşey normal çıktı
Bilmiyorum şuan eşimi ikna edemiyorum ki daha kaç ay denedik olmadığıni nereden çıkarıyorsun falan.diyor haklı da yaniAma daha çok az olmuş süre. Kız kardeşim birinci yıl dolunca jinekolog muayene oldu eşiyle beraber sorunlar net çıkıyor orda. Sizde devlet hastanesine gidip talep edebilirsiniz. Sadece kan testinde ne çıkabilir ki .
Hormon yiyip korunma derdiyle cebelleşen ben buna üzüldüKorunmasız ilişkinin tadını çıkartsana bacım beee.![]()
Farkındayım hanımefendi zaten sorun yumurtaliklarimda değil kafamda diye zaten bunun bilincinde olduğum icin yazdım takıntı haline getirdim diye. Ben sadece rahatlatıcı bir kaç şey duyarım belki diye yazdım yoksa sorunun nerede olduğunu bende biliyorumDoktorlar 1 yıllık korunmasız ilişkiden sonra olmazsa ileri tetkikleri yapıyor ayrıca panik için çok erkencisiniz. Yumurta rezervi konusuna gelirseniz de evet rezerviniz azalıyor ama menapoza da girmiyorsunuz yani, bir anda yumurtanız bitmiyor. Çok merak ediyorsanız AMH değerinize baktırabilirsiniz. Bu kadar stres sahibiyseniz tüp bebek de yapsanız sorun yaşarsınız(süreçlerden geçtiğim için biliyorum), sorun infetilite değil sizin kafa yapınız şu an.
Sıkmadan sıkılmadan cinsellik yaşayın yumurtlama günlerini hesaplayin o günlerde sık yaşarsınız ama görev gibi değil de hoşunuza gitsin . Çocuktan sonra bunları bulamayacaksınız sevişmek hayal oluyorBilmiyorum şuan eşimi ikna edemiyorum ki daha kaç ay denedik olmadığıni nereden çıkarıyorsun falan.diyor haklı da yani
Bende senin gibiyim psikolojim çok bozukHerkese merhabalar. Artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki nedense yazma ihtiyacı duydum. Benim sorunsuz güzel bir evliliğim var. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum öncesinde asla aklımda yoktu ama sanırım 30 yaş guncellemesi ve ister istemez o psikolojiye girdim hemen olur sandım heveslendim her neyse her ay bekledim yok. Bu konuyla kafayı adeta bozdum. Bir sağlık sorunumuz yok görünüyor fakat olmuyor olmadıkca ben bunu takıntı haline getiriyorum. Öğretmenim ama son zamanlarda işime olan odağını bile yitirdim. Kendimi geliştirmeyo severdim artık hicbirsey yapamiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi planlar yapmayi seven biriydim hicbisi yapamıyorum hayatımın tek amacı çocuk ve sanki o yokken bir amacı yok gibi hissediyorum. bir ayimi tamamen regl günüm yumurtlama haftam diye ayırıp buna göre yaşıyorum çocuk konusundan başka kafamı verdiğim hiç bişey yok zamana bırakamıyorum. Ve her adet olduğumda resmen depresyona giriyorum kendime.gelemiyorum. beni anlayabilecek akıl verebilecek birileri olur mu? Gerçekten cikmazdayim.
Çok düşünmeyi bırakmalısın hiç beklemediğin zamanlarda çocuk oluyor sende şaşırıyorsun :) ayrıca daha gençsiniz çocuğa bu kadar takılmayın kendinize zaman verin gezin tozun ama korunmayında hiç beklemediğiniz zamanda gelecektir.Herkese merhabalar. Artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki nedense yazma ihtiyacı duydum. Benim sorunsuz güzel bir evliliğim var. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum öncesinde asla aklımda yoktu ama sanırım 30 yaş guncellemesi ve ister istemez o psikolojiye girdim hemen olur sandım heveslendim her neyse her ay bekledim yok. Bu konuyla kafayı adeta bozdum. Bir sağlık sorunumuz yok görünüyor fakat olmuyor olmadıkca ben bunu takıntı haline getiriyorum. Öğretmenim ama son zamanlarda işime olan odağını bile yitirdim. Kendimi geliştirmeyo severdim artık hicbirsey yapamiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi planlar yapmayi seven biriydim hicbisi yapamıyorum hayatımın tek amacı çocuk ve sanki o yokken bir amacı yok gibi hissediyorum. bir ayimi tamamen regl günüm yumurtlama haftam diye ayırıp buna göre yaşıyorum çocuk konusundan başka kafamı verdiğim hiç bişey yok zamana bırakamıyorum. Ve her adet olduğumda resmen depresyona giriyorum kendime.gelemiyorum. beni anlayabilecek akıl verebilecek birileri olur mu? Gerçekten cikmazdayim.
Çok benzettim kendime.. Benim de yaş otuz iki ben de öğretmenim takıntıya meyil bende de var. Biz de 8 aydır deniyoruz.Herkese merhabalar. Artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki nedense yazma ihtiyacı duydum. Benim sorunsuz güzel bir evliliğim var. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum öncesinde asla aklımda yoktu ama sanırım 30 yaş guncellemesi ve ister istemez o psikolojiye girdim hemen olur sandım heveslendim her neyse her ay bekledim yok. Bu konuyla kafayı adeta bozdum. Bir sağlık sorunumuz yok görünüyor fakat olmuyor olmadıkca ben bunu takıntı haline getiriyorum. Öğretmenim ama son zamanlarda işime olan odağını bile yitirdim. Kendimi geliştirmeyo severdim artık hicbirsey yapamiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi planlar yapmayi seven biriydim hicbisi yapamıyorum hayatımın tek amacı çocuk ve sanki o yokken bir amacı yok gibi hissediyorum. bir ayimi tamamen regl günüm yumurtlama haftam diye ayırıp buna göre yaşıyorum çocuk konusundan başka kafamı verdiğim hiç bişey yok zamana bırakamıyorum. Ve her adet olduğumda resmen depresyona giriyorum kendime.gelemiyorum. beni anlayabilecek akıl verebilecek birileri olur mu? Gerçekten cikmazdayim.
6 ayda bi durun daha bunalıma girecek bi durum yok ki çok kısa bi vakit. Hiç çocuğu düşünmeden olur mu olmaz mı tereddütu yasamadan birliktelik yaşayınHerkese merhabalar. Artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki nedense yazma ihtiyacı duydum. Benim sorunsuz güzel bir evliliğim var. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum öncesinde asla aklımda yoktu ama sanırım 30 yaş guncellemesi ve ister istemez o psikolojiye girdim hemen olur sandım heveslendim her neyse her ay bekledim yok. Bu konuyla kafayı adeta bozdum. Bir sağlık sorunumuz yok görünüyor fakat olmuyor olmadıkca ben bunu takıntı haline getiriyorum. Öğretmenim ama son zamanlarda işime olan odağını bile yitirdim. Kendimi geliştirmeyo severdim artık hicbirsey yapamiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi planlar yapmayi seven biriydim hicbisi yapamıyorum hayatımın tek amacı çocuk ve sanki o yokken bir amacı yok gibi hissediyorum. bir ayimi tamamen regl günüm yumurtlama haftam diye ayırıp buna göre yaşıyorum çocuk konusundan başka kafamı verdiğim hiç bişey yok zamana bırakamıyorum. Ve her adet olduğumda resmen depresyona giriyorum kendime.gelemiyorum. beni anlayabilecek akıl verebilecek birileri olur mu? Gerçekten cikmazdayim.
Kesinlikle takma aynısıni yasadim olmadı aylarca kafayı yiyodum,sonra işe girdim kafa dagildi 2 ay sonra hamileyim,sonrada Allah yürü ya kulum dedi 5 tane verdiHerkese merhabalar. Artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki nedense yazma ihtiyacı duydum. Benim sorunsuz güzel bir evliliğim var. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum öncesinde asla aklımda yoktu ama sanırım 30 yaş guncellemesi ve ister istemez o psikolojiye girdim hemen olur sandım heveslendim her neyse her ay bekledim yok. Bu konuyla kafayı adeta bozdum. Bir sağlık sorunumuz yok görünüyor fakat olmuyor olmadıkca ben bunu takıntı haline getiriyorum. Öğretmenim ama son zamanlarda işime olan odağını bile yitirdim. Kendimi geliştirmeyo severdim artık hicbirsey yapamiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi planlar yapmayi seven biriydim hicbisi yapamıyorum hayatımın tek amacı çocuk ve sanki o yokken bir amacı yok gibi hissediyorum. bir ayimi tamamen regl günüm yumurtlama haftam diye ayırıp buna göre yaşıyorum çocuk konusundan başka kafamı verdiğim hiç bişey yok zamana bırakamıyorum. Ve her adet olduğumda resmen depresyona giriyorum kendime.gelemiyorum. beni anlayabilecek akıl verebilecek birileri olur mu? Gerçekten cikmazdayim.