- 11 Mart 2025
- 495
- 65
- 13
- 29
- Konu Sahibi rrruyabrsl
Herkese merhabalar. Artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki nedense yazma ihtiyacı duydum. Benim sorunsuz güzel bir evliliğim var. Yaklaşık 6 aydır çocuk istiyorum öncesinde asla aklımda yoktu ama sanırım 30 yaş guncellemesi ve ister istemez o psikolojiye girdim hemen olur sandım heveslendim her neyse her ay bekledim yok. Bu konuyla kafayı adeta bozdum. Bir sağlık sorunumuz yok görünüyor fakat olmuyor olmadıkca ben bunu takıntı haline getiriyorum. Öğretmenim ama son zamanlarda işime olan odağını bile yitirdim. Kendimi geliştirmeyo severdim artık hicbirsey yapamiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi planlar yapmayi seven biriydim hicbisi yapamıyorum hayatımın tek amacı çocuk ve sanki o yokken bir amacı yok gibi hissediyorum. bir ayimi tamamen regl günüm yumurtlama haftam diye ayırıp buna göre yaşıyorum çocuk konusundan başka kafamı verdiğim hiç bişey yok zamana bırakamıyorum. Ve her adet olduğumda resmen depresyona giriyorum kendime.gelemiyorum. beni anlayabilecek akıl verebilecek birileri olur mu? Gerçekten cikmazdayim.