çocuk için önce görümcemle barışmam gerekiyormuş

bence eşin henuz cocuk istemiyor. biraz daha zaman gecsin istiyor olabilir. ki bence haklıda daha cok yeniymişsiniz.
bahane olarak de ailede küslük olmasın bu ortamda cocuk nasıl büyür demiş. bence haklıda.
görünceden izin alalım da cocuk yapalım dememiş.

Benim yorumumu niye kendi yorumunuzmuş gibi yazdınız?

gezme kısımını hep birlikte yaptık. her noktayı belirtiyorum rahatsız olduğum ve tartışma çıkıyor. ben de idrak etsin diye uğraştım, oldu gibiydi ama bi yerden patlak verdi yine.
ben de adım atmıyorum, ama eşim adım atıyım istiyor.
benim de o benden özür dilesin öyle birlikte olalım diyesim var. niye bu kadar kinlisin diyor. sen onlara daha fazla değer verdiğin için dedim. ne biliyim ben de mi katıyım diyorum ama taviz tavizi doğuruyo
ben barışırım ama o adım atsın istiyorum hepsi bu kadar. zaten mesafe olacak, bu kadar laftan sonra canım cicimli olamam heralde.

aile derken görümcem kendi evli ve bir ailesi var. benim zoruma gitti bu bahane.

Senin yerinde olsam ilk is o perdeleri değiştirirdim onların zevkine göre alindiysa :) en ufak laf ederse de anne olmak istiyorum anlaşamıyoruz bosanalim derdim. Yine de sen bilirsin tabi.

Senin yerinde olsam ilk is o perdeleri değiştirirdim onların zevkine göre alindiysa :) en ufak laf ederse de anne olmak istiyorum anlaşamıyoruz bosanalim derdim. Yine de sen bilirsin tabi.
param olunca değiştiricem zaten.o perde olayını içimden atamadım etkisinden zor kurtuldum.
akşam dedim zaten benden çocuk istemeyen, görümce şartını koyan insanı ben napıyım bitsin bu iş dedim. özür diledi, yanlış anladın dedi.

eşin aile ortam derken neyi kast ettiyse ona küslük olmasın demiş.
sülale de demek istemiş olabilir.
ya ben kocanın lafında kötü bir hiçbirşey görmedim. üzgünüm.
görümcenle daha acık ve net konuş. imalar ile hiçbir yere varamazsınız.

İyi o zaman doğuralim ve sen bi daha onun lafini acma madem yanlis anliyorum deseydin. Hazir geri adim attiginda bastirsaydin.

Neden dr a sen git bi baktır dedi eşiniz ben buna takıldım
Birlikte gitmeniz gerekmez mi
Belki eşinizde bir problem cıkacak?

görümcemle konuşmak için adım atmayacağım. belki kocamın kötü niyeti yoktu ama en baştan beri görümceyi her işin içine kattığından artık bende o şekilde anlıyorumdur belki. çocuk konusunda da ondan bahsedince beynim yandı resmen. teşekkürler yorumunuz için.
İyi o zaman doğuralim ve sen bi daha onun lafini acma madem yanlis anliyorum deseydin. Hazir geri adim attiginda bastirsaydin.
bastırmam çünkü artık senin çocuğunu doğurmak istemiyorum dedim :)

Neden dr a sen git bi baktır dedi eşiniz ben buna takıldım
Birlikte gitmeniz gerekmez mi
Belki eşinizde bir problem cıkacak?
benim adetlerim 10 gün sürüyo, o yüzden dedi. ben de demiştim belki de sorun var o yüzden bu kadar uzun sürüyodur diye.

Ben sizi haklı buldum.

Yalnız eşiniz çok pasif bir erkek izlenimi oluştu bende. 30luk adama alışverişe neden ablasını dıdısını çağırır???,

Ben sivridilliyimdir, sizin yerinizde olsam

ben çocuk sahibi olucam senden olmazsa başkasından, çocuk istemiyorsan anlayışla karşılarım herkes yoluna gider

derdim.

O da inanmistir eminim :) guzelim yanlış taktikler bunlar adam alttan andigi an bastircan böyle kendini geri cekmen hic inandirici degil yani ben olsam iki kelimiyle mi vazgectin kimi kandiriyosun gunlerdir doktora gidiosun sozume geleceksin iste o kadar derim bunun üstüne. Diger turlu gorumcenden kurtulmustun bile. Aklinda bulunsun elbet lazim olur.

onlar tecrübeli eşya konusunda diye tutturdu. bizde gezer bakar tecrübe kazanırız dedim. çağırması bile problem değil, onların fikrini en doğru benimkini ise yanlış görmesi problem oldu bende. o yüzden artık çağırma dedim. sen fazla etkileniyosun onlardan, yoksa onlarla bi sorunum yok dedim.

çocuk konusunda ise, çok istediğimi görünce bi havaya giriyo, sanki lütfediyomuş gibi. ne biliyim çok ısrar etme cesaretim yok.
o kadar sertte konuşamıyorum

Bence eşinizin davranışları düzelene(!), sizin fikirlerinizi de önemseyene kadar çocuk düşünmeyin.
Görümcenin eş sanılması ne demek, o kadar karıştırılır mı birlikte yapmanız karar vermeniz gereken işlere.
Vıcık vıcıklık hiç hoş değil. Şahsen eşinizi çok haklı bulamadım, evliliğinize biraz daha zaman vermeniz gerekiyor.
Ama ben en değerli olacağım falan demeniz de garip, sonuçta kardeş onlar. Bu kadar abartmasa eşiniz böyle düşünmezdiniz.

hatta biz alyans alırken 2 miz bir de görümce vardı. sarraf hanginiz gelin diye sordu. çünkü orda görümcenin boynuna elini attı bi süre. gelince kavgamı ettim sonra dikat etti. görümcenin zoruna gitti bu sefer heralde, abimden beni koparamazsın dediğine göre.
o böyle yapmasaydı ben ne kavga ederdim ne de çatışırdım. en değerli derken beni değerli hissettirsin herkesin yanında.. çünkü kendi ailesinin yanında hiç hissettirmedi. yoksa kardeşini tabiki sevecek. benim yerime koymasın yeter.

düşünmeyecem çocuk ama yaş 33 oluyor. çevre bastırıyor.. benim annelik iç güdülerim çok fazla.
bu laf üzerine tabiki ara vericem çocuk düşüncesine.

Ben yerinde olsam hazır arayı boşmuşken bi daha hayatta barışmam. Çünkü mesafeli olmak gibi bi ihtimal yok. Ya hep ya hiç.. bebek için geciktirince bi daha olmaz tarzı mı konuştu doktor??

Ben yerinde olsam hazır arayı boşmuşken bi daha hayatta barışmam. Çünkü mesafeli olmak gibi bi ihtimal yok. Ya hep ya hiç.. bebek için geciktirince bi daha olmaz tarzı mı konuştu doktor??

barışsam eşim mutlu olacak, benim kârıma olmayacak, ama sırf oun hatırna görümce adım atarsa barışırım. doktor yaşın 32 düşün bence hemen dedi. tıbbi bişey demedi. yumurtalıklarda kist falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…