Olabilir ama eşinizde de aynı zamanda sorun olabilirbenim adetlerim 10 gün sürüyo, o yüzden dedi. ben de demiştim belki de sorun var o yüzden bu kadar uzun sürüyodur diye.
kardeşi fotoğraf istese sevse ne var bunda hayret valla. Karışma hoş değil o da uzaktaymış zaten :)Olabilir ama eşinizde de aynı zamanda sorun olabilir
Cocuk konusunda eşiniizn sart kosması doğru değil bu arada
Ama küslük de doğru değil sanırım
Ben de kardesimin eşiyle sogugum
Özel günler dısında bi araya gelmeyiz hiç
Şimdi kardesimin eşi hamile ve ben yegenimi ne ara görürüm acaba diye düşünmeden kendimi alıkoyamıyorım
Sizin görümceniz aksıne ben de cok karısmayan bir gorumceyim
Ama sizin görümceniz gbi bende de bir tane var
Kendisini sürekli ben kardesimin kucuk annesiyim diye tanımlar
Her b.. ka maydonoz , o kadar meraklı ki anlatamam
Eşime sürekli watsaptan kalp falan yollar öpücük yollar( kendisi 43 yasında bu arada)
Bi arar ablammmmm kardesiimmmm hemen bi selfi yap yolla kardesimi bi göreyim
Ayyy ölürüm sana gbi sacmasapan cocukca kelimeler kullanır
Eşimde 36 yasında
Her hareketi yapmacık görümcemin
Ben tahammül edemiyorum ama eşim alısmıs onun hareketlerne , aynı sekilde kv de öyle
Benim tek sansım farklı sehirlerdeyiz
Ve ben hiç arayıp sormam
Ama ben aramasam sormasam da pnlar öyle yüzsüzler ki doğumgunumde ararlar hasta olsam ararlar
Ececimmmm seni cok seviyoruz falan derler, sırf esime iyi
Görunmek için.
Ben sizin yerinizde olsam özür falan dilemem ama cocuk olsa cidden küs olmak zor olur.
Siz anne olacaksiniz gorumceniz hala
Mesafeli olarak ilişkilere devam etmek daha iyi sanırım
hatta biz alyans alırken 2 miz bir de görümce vardı. sarraf hanginiz gelin diye sordu. çünkü orda görümcenin boynuna elini attı bi süre. gelince kavgamı ettim sonra dikat etti. görümcenin zoruna gitti bu sefer heralde, abimden beni koparamazsın dediğine göre.
o böyle yapmasaydı ben ne kavga ederdim ne de çatışırdım. en değerli derken beni değerli hissettirsin herkesin yanında.. çünkü kendi ailesinin yanında hiç hissettirmedi. yoksa kardeşini tabiki sevecek. benim yerime koymasın yeter.
düşünmeyecem çocuk ama yaş 33 oluyor. çevre bastırıyor.. benim annelik iç güdülerim çok fazla.
bu laf üzerine tabiki ara vericem çocuk düşüncesine.
Eşya konusunda tecrübe nedir ya!? Eşya tecrübeye göre mi alınıyormuş?onlar tecrübeli eşya konusunda diye tutturdu. bizde gezer bakar tecrübe kazanırız dedim. çağırması bile problem değil, onların fikrini en doğru benimkini ise yanlış görmesi problem oldu bende. o yüzden artık çağırma dedim. sen fazla etkileniyosun onlardan, yoksa onlarla bi sorunum yok dedim.
çocuk konusunda ise, çok istediğimi görünce bi havaya giriyo, sanki lütfediyomuş gibi. ne biliyim çok ısrar etme cesaretim yok.
o kadar sertte konuşamıyorum
ben dde mesafeden yanayım.. küsde olmayalım samimide..Olabilir ama eşinizde de aynı zamanda sorun olabilir
Cocuk konusunda eşiniizn sart kosması doğru değil bu arada
Ama küslük de doğru değil sanırım
Ben de kardesimin eşiyle sogugum
Özel günler dısında bi araya gelmeyiz hiç
Şimdi kardesimin eşi hamile ve ben yegenimi ne ara görürüm acaba diye düşünmeden kendimi alıkoyamıyorım
Sizin görümceniz aksıne ben de cok karısmayan bir gorumceyim
Ama sizin görümceniz gbi bende de bir tane var
Kendisini sürekli ben kardesimin kucuk annesiyim diye tanımlar
Her b.. ka maydonoz , o kadar meraklı ki anlatamam
Eşime sürekli watsaptan kalp falan yollar öpücük yollar( kendisi 43 yasında bu arada)
Bi arar ablammmmm kardesiimmmm hemen bi selfi yap yolla kardesimi bi göreyim
Ayyy ölürüm sana gbi sacmasapan cocukca kelimeler kullanır
Eşimde 36 yasında
Her hareketi yapmacık görümcemin
Ben tahammül edemiyorum ama eşim alısmıs onun hareketlerne , aynı sekilde kv de öyle
Benim tek sansım farklı sehirlerdeyiz
Ve ben hiç arayıp sormam
Ama ben aramasam sormasam da pnlar öyle yüzsüzler ki doğumgunumde ararlar hasta olsam ararlar
Ececimmmm seni cok seviyoruz falan derler, sırf esime iyi
Görunmek için.
Ben sizin yerinizde olsam özür falan dilemem ama cocuk olsa cidden küs olmak zor olur.
Siz anne olacaksiniz gorumceniz hala
Mesafeli olarak ilişkilere devam etmek daha iyi sanırım
tabi daha kötü. Allah korusun. eşim ortayı bulabilecek biri olsa zaten bu durumda olmazdık. zaafı var kardeşine karşı. ağzını açamıyo.Haklısınız kesinlikle, değerli hissettirmeli. Eşinizi iyi tartın gözlemleyin. Dikkat edebiliyor ama sözünün arkasında ne kadar duruyor ya da ne derece hak veriyor size. Görümcelerden ziyade sorun eşte bence. Dediği ile yaptığı çok bir değil gibi. Eş ortayı bulsa adım atabilirsiniz ya da sakin bir konuşma olur belki derim ama emin olamıyorum.
Yaş evet ama erkenden(evlilik süresi) çocuk sahibi olup daha büyük şeyler yaşayıp boşanma eşiğine gelme ihtimaliniz daha kötü sanki..
öyleymiş. ne alakaysa.. ama artık tavrımı koyduğum için o yönden karışmıyorlarEşya konusunda tecrübe nedir ya!? Eşya tecrübeye göre mi alınıyormuş?
Çocuktan da önce hoşunuza gitmeyen bu zaafı yendirin. Hepimiz kardeşlerimizi seviyoruz ama siz bir ailesiniz artik
Foto istemesinde birsey yokkardeşi fotoğraf istese sevse ne var bunda hayret valla. Karışma hoş değil o da uzaktaymış zaten :)
Kizkardesiyle barisincami cocuk dusuncekmis beyfendi yok daha neleribaristiniz diyelim cocukta oldu yarin obur gun yine kusseniz bu adam ailesi icin sizi gozdende cikarir
bizimkilerde 1 yaptığını 10 gösterir.Foto istemesinde birsey yok
Gecenin bi vakti arayıp da bi foto at da içimiz rahat etsin demesi sacma değil mi
Foto gidince de ohhh şimdi içimiz rahat etti demesi?
Benim de erkek kardesim var böyle sacmasapan seyler desen abla ben hapiste savasta miyim falan der.
Yapmacık oldukları için foto istemesi sacma
Merhamete fedakarlıga düşünceye gelince ne anne ne baba ne abla var ortada ama iş abartıya gösteriye gelince bunlar en önde
yani.. :)Benim bildiğim çocuğu karı koca yapar
Görümceye mi çocuk doğuracakmışsın ki barışmanız gerekiyormuş :)
Bizimki bir bile yapmadı vallabizimkilerde 1 yaptığını 10 gösterir.
10 aylık evliyim. ben 32 eşim 36 yaşında ve ikimizinde ilk evliliği yani çocuğumuz yok. eşimin biri benden bi yaş küçük diğeri 12 yaş büyük 2 kızkardeşi var. senin ailen benim ailem dışında tartışmamız yok. 3 ay önce görümcemle tartıştık bana çok ağır şeyler söyledi ben de ona karşılığını verdim. ilk ben başlatmıştım ama bu kadar ağır sözleri hak etmemiştim. 3 aydır konuşmuyoruz.
eşime artık yaşımız geçiyor korunmasak mı dedim 1 ay önce. doktora git genel muayene ol ondan sonra bakalım dedi. gittim prolaktinim 27 ye yakın çıktı dr. çocuk düşünün bak hormonların bozulmaya başlamış geciktirme dedi.. folik asit verdi.
eşimden çocuk konusunda ses seda gelmedi bende dedim ki bak folik asiti ona göre kullanıcam konuşup karar verelim dedim. 2 mizde bi düşünelim dedi. neyi düşüncez falan dedim. eşim: küslükleri bitirelim, çocuğumuz küslükler arasında doğmasın dedi. ben napabilirim kardeşin özür dilerse barışırım dedim. sen adım at, özür dile ben de ona özür diletiyim dedi. (ben dilemek istemiyorum çünkü bana: sana ederinden fazla değer verdik ondan böyle oldu, duracağın yeri bil dedi, halbuki o bize karıştığı için karı koca arasına girmeyi sevmem ben pek demiştim sadece..)
ben çıldırdım bizim çocuğumuz küçük görümcemle barışmamıza mı bağlı özür dilemezsem korunmaya devam mı edeceksin. bundan sonra ben de istemiyorum çocuk, dedim. eşimde korkuyorum tartışınca falan diyor..
korkma zaten ben seni artık istemiyorum dedim. özür diledi.. yemin etti barışmana bağlı olarak düşünmedim sadece sorunsuz ortama çocuk gelsin diye dedi.
görümcemle görüşmeyince ben daha rahatım çünkü eşimle vıcık vıcık bi ilişkisi var en başından beri her alışverişte herşey de eşim onu çağırdı, çağırmasına bir şey demiyorum ama onla kafa kafaya verdi, satış görevlileri ikisini evli sandı. ablasına benim rızam olmamasına rağmen alacağımız sebzenin çeşidine kadar sordu. ablası her konuda fikir verdi ve benim fikirlerimi hiçe sayıp onun fikirlerini kendi fikirleri gibi sunup kabul ettirmeye çalıştı. perdeyi ablam ve kardeşim olmadan asla almam dedi ve onlarla aldık. onlar daha tecrübeli tabi sorcaz dedi. ben patlamıştım ilk zamanlarda , ablasına da karışmayın artık dedim. o da uzak durdu siz mutlu olun dedi. ablasıyla küs değiliz ama bi mesafe var.
eşim vıcık vıcık olmayınca bi eksiklik hissediyor. onlar gelsin gülsün şakalaşsın vs. ortam istiyor ilk başlardaki gibi.
çocuk konusunu da görümceye bağlayınca tüm hevesim kaçtı, çok kırıldım.
kardeşine bu kadar değer verirken, bana özür dile demesi çok zoruma gitti.
özür de dilemem, çocukta istemem dedim
Ne alaka canim sen yapalim mi diyince oda cok iatedigin birseye kendisin istedigi birseyi sart olarak sunmus cok yanlis canim bence bir sure daha erteleben de öyle dedim yok, öyle demek istemedim daha güzel bir ortama gelsin. küslük olmasın vs. dedi
Ayy nursena,konunu okudukça cildim pıtır pıtır kabarıyor sanki, ne bu,analarından doğmamışlar sanki daha,dipdibe...Ben de bir gelinim,görümce de olacağım inşallah.Tamam küslük,iyi bir şey değil ama,insanlar arasında sorun olabilir,tut ki görümceyle barıştın,kayınvalideyle aran bozulursa ne olacak,mesela hamileyken?nasıl bildireyim. gecenin 3 ünde uykusundan uyandırıp çabuk fotoyu geri koy diye ağladım yine koymadı. benim küsmem ağlamam umrunda olmadı. ne zaman ki kardeşiyle kavga ettim yasa büründü. babama şikayet etmiş beni. annem falan onu öyle görünce acımış teselli etmiş. perişan olmuştu o zamanlar. 1-2 haftada anca kendine gelebildi düşün yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?