çocuk için önce görümcemle barışmam gerekiyormuş

benim adetlerim 10 gün sürüyo, o yüzden dedi. ben de demiştim belki de sorun var o yüzden bu kadar uzun sürüyodur diye.
Olabilir ama eşinizde de aynı zamanda sorun olabilir
Cocuk konusunda eşiniizn sart kosması doğru değil bu arada
Ama küslük de doğru değil sanırım
Ben de kardesimin eşiyle sogugum
Özel günler dısında bi araya gelmeyiz hiç
Şimdi kardesimin eşi hamile ve ben yegenimi ne ara görürüm acaba diye düşünmeden kendimi alıkoyamıyorım
Sizin görümceniz aksıne ben de cok karısmayan bir gorumceyim
Ama sizin görümceniz gbi bende de bir tane var
Kendisini sürekli ben kardesimin kucuk annesiyim diye tanımlar
Her b.. ka maydonoz , o kadar meraklı ki anlatamam
Eşime sürekli watsaptan kalp falan yollar öpücük yollar( kendisi 43 yasında bu arada)
Bi arar ablammmmm kardesiimmmm hemen bi selfi yap yolla kardesimi bi göreyim
Ayyy ölürüm sana gbi sacmasapan cocukca kelimeler kullanır
Eşimde 36 yasında
Her hareketi yapmacık görümcemin
Ben tahammül edemiyorum ama eşim alısmıs onun hareketlerne , aynı sekilde kv de öyle
Benim tek sansım farklı sehirlerdeyiz
Ve ben hiç arayıp sormam
Ama ben aramasam sormasam da pnlar öyle yüzsüzler ki doğumgunumde ararlar hasta olsam ararlar
Ececimmmm seni cok seviyoruz falan derler, sırf esime iyi
Görunmek için.
Ben sizin yerinizde olsam özür falan dilemem ama cocuk olsa cidden küs olmak zor olur.
Siz anne olacaksiniz gorumceniz hala
Mesafeli olarak ilişkilere devam etmek daha iyi sanırım

kardeşi fotoğraf istese sevse ne var bunda hayret valla. Karışma hoş değil o da uzaktaymış zaten :)

Tamam o zaman çocuk da yapmıyoruz dersin. Böyle bir şart koşması çok saçma. Geri vites yapmış ama samimi olduğundan emin olmalısın

Haklısınız kesinlikle, değerli hissettirmeli. Eşinizi iyi tartın gözlemleyin. Dikkat edebiliyor ama sözünün arkasında ne kadar duruyor ya da ne derece hak veriyor size. Görümcelerden ziyade sorun eşte bence. Dediği ile yaptığı çok bir değil gibi. Eş ortayı bulsa adım atabilirsiniz ya da sakin bir konuşma olur belki derim ama emin olamıyorum.
Yaş evet ama erkenden(evlilik süresi) çocuk sahibi olup daha büyük şeyler yaşayıp boşanma eşiğine gelme ihtimaliniz daha kötü sanki..

Eşya konusunda tecrübe nedir ya!? Eşya tecrübeye göre mi alınıyormuş?

ben dde mesafeden yanayım.. küsde olmayalım samimide..
benim büyük görümceye benziyor senin ki de..
tabi daha kötü. Allah korusun. eşim ortayı bulabilecek biri olsa zaten bu durumda olmazdık. zaafı var kardeşine karşı. ağzını açamıyo.
Eşya konusunda tecrübe nedir ya!? Eşya tecrübeye göre mi alınıyormuş?
öyleymiş. ne alakaysa.. ama artık tavrımı koyduğum için o yönden karışmıyorlar

Çocuktan da önce hoşunuza gitmeyen bu zaafı yendirin. Hepimiz kardeşlerimizi seviyoruz ama siz bir ailesiniz artik

yendirmeye uğraşıyorum 10 aydır, olmadı.
kardeşinden kendi nefsine bi kötülük görürse o zaman yener heralde.

Kizkardesiyle barisincami cocuk dusuncekmis beyfendi yok daha neleribaristiniz diyelim cocukta oldu yarin obur gun yine kusseniz bu adam ailesi icin sizi gozdende cikarir

kardeşi fotoğraf istese sevse ne var bunda hayret valla. Karışma hoş değil o da uzaktaymış zaten :)
Foto istemesinde birsey yok
Gecenin bi vakti arayıp da bi foto at da içimiz rahat etsin demesi sacma değil mi
Foto gidince de ohhh şimdi içimiz rahat etti demesi?
Benim de erkek kardesim var böyle sacmasapan seyler desen abla ben hapiste savasta miyim falan der.
Yapmacık oldukları için foto istemesi sacma
Merhamete fedakarlıga düşünceye gelince ne anne ne baba ne abla var ortada ama iş abartıya gösteriye gelince bunlar en önde

Kizkardesiyle barisincami cocuk dusuncekmis beyfendi yok daha neleribaristiniz diyelim cocukta oldu yarin obur gun yine kusseniz bu adam ailesi icin sizi gozdende cikarir

ben de öyle dedim yok, öyle demek istemedim daha güzel bir ortama gelsin. küslük olmasın vs. dedi

bizimkilerde 1 yaptığını 10 gösterir.

Ooooh çok iyi yapmışsın. Çocuksa onun çocuğuda olacak neticede sana bişeyleri dayatması çok saçma.

Adam aslinda sunu diyor
Barismazsaniz bosanabiliriz de
Cocuk olmasi icin.ailemle anlasabilmen lazim
Ailemle anlasamiyosan ben seni istemem mesaji veriyo bence

Hep ayni hikayeler vallahi. Artik komigime gidiyor. Niyeyse de hep erkek tarafindan boyle sorunlar cikiyor.
Bunlar hep kompleks iste
Abim ve esine hayatta karismam. Alisverislerinden banane takisindan sebzesinden ??
Kimin ne hali varsa gorsun yahu. Hayatta daha onemli islerim vardir benim onun bunun hayatina karismak ugrasmakla vaktimi ziyan edemem hic.
Boyle insanlarin beyin kapasiteleri gelismemis bence..
Ha birde gelin kim diye sorduklarinda gorumce ego patlamasi yasamistir ..ya bu kadinlar amaci olan birsey ve dunyaya kendilerine gercekten katki olacak birsey uzerinden ego kassalar sevinirdim ama bunlar uzerinden kendilerini birsey sanmalari kalitesizlik yani bos resmen. Birde boyle evlat yetistiriyorlar..sonra ogullarida boyle ailem ailem diye etrafta gezinip akil almaz isteklerde bulunuyor eslerine karsi. Tipki esiniz gibi. Gorumceyle barismaniz ve cocuk yapmaniz ne alaka yani..belki barismanizi istiyor ve o yuzden sacmalamistir .. Yinede sacma..kimse kimseyi sevmek zorunda degil..saygi olsun yeter.
Boyle erkeklerle evlenmeyin kizlar yaa..boyle de olmayin ve boyle erkek evlat yetistirmeyin. Bildigin sacma gereksiz ..

Ayy nursena,konunu okudukça cildim pıtır pıtır kabarıyor sanki, ne bu,analarından doğmamışlar sanki daha,dipdibe...Ben de bir gelinim,görümce de olacağım inşallah.Tamam küslük,iyi bir şey değil ama,insanlar arasında sorun olabilir,tut ki görümceyle barıştın,kayınvalideyle aran bozulursa ne olacak,mesela hamileyken?
Barışana kadar doğurma der sana korkarım.Kardeşiyle yıldızın barışmazsa,kendi de çocuksuzluğa razı,olacak öylemi?
Bence de laflarını son kırıntısına kadar yedirmeden çocuk yapma,o yalvarsın çocuk diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…