evli zaten. evli olmasa düşünemiyorum zatenooff cocuk da degılmıs kazık kadarmıs
yok o zaman ayıya dayı da denmez bu durumda cocuk degıl kı sahıplenesın ablalık yapasın
olmamıs kabak gıbı patlamıs bu görumce sana ek bır kv olarak düşün
evlenınceye kadar sende bu kız
Çocuk için beklemeniz gerekiyorsa eğer bu görümce küslüğünden değil eşinizin hala çocuk tavırları dengeyi bulamama çocuğa iyi model bir baba olamama ihtimalinden beklemelisiniz
Görümcemle 1 yıldır bende görüşmüyorum eşim önceliği bana ve doğacak evladına verir çünkü ailesi artık onlar değil biziz kendisi de kardeşiyle görüşmez mecbur kalmadıkça çünkü benzer hakaretlere bende maruz kaldım
Bence geri adım atmayın tavrınızdan ödün vermeyin özür dilesen yarın bi gün yine aynı terbiyesizliği yapar nasıl olsa affeden var
36 yasına kadar hep kardeşlerinin sözünü dinlediyse vardır alışkanlığı. Eşya vs alınırken onlara söz hakkı vermişsiniz ya bu duruma sizin alıştığınızı düşünüyor belki. Bugünden sonra sizi öncelik olarak görmesi sizin elinizde. Elbette herseyde kavga çıkarın demiyorum sessiz kalınacak noktalarda var ama net olduğunuz yumuşamayacağınız konuları bilsinkeşke benim eşiminde ilk önceliği ben ve çocuk olsaydı.. çocuk deyince aklına kardeşi gelmeseydi. anlayamıyorum nasıl böyle düşünebiliyo. kardeşi eşiyle kendi hayatına bakıyo.. karar verirken bize sormuyo.. eşim bekarlık psikolojisinden çıkamadı ..36 yaşına kadar bekar kaldığından mı acaba
he pardon ben yıl olarak okudum. ama sen başlattıysan senin özür dilemesende barış cubugunu uzatabilirsin.biz mi küçüğüz, yanlış mı anladınız. yeni evlendik 10 aylık, yıllık değil.
ben başlattım ama niye başlattım, durduk yere mi başlattım acaba. kardeşinin sert laflarına cevap bile vermedim. eğer başlatmak isteseydim daha öncede başlatırdım.
küslük içinde zaten büyümezdi aynı evde yaşamıyoruz ayda bir kere görüştüğümüz bir insandı. ama zaten ben de düşünücem artık.
prolaktin çok abartılacak bi değer olmasada stres yapınca yükseliyo.. şimdi ölçtürsem daha da artmıştır heralde
söz hakkı konusunu kabul etti, çünkü hep konuştum.Koz kardeşlerini herşeye dahil eden kişi eşinizse onunla taryışmalıydınız bı konuyu. Görümceleriniz kardeşi çağırınca gelmiş, o fikir sorunca söylemiş anladığım kadarıyla. Siz de gidip onunla tartışıp kırmışsınız o yüzden ağır konuşmuş bence. Eşiniz belli ki kız kardeşlerine çok değer veriyor, şimdi çocuk olunca onu görmeye gelemezler falan diye düşünüp özür dilemenizi istemiş belli ki. Bence siz eşinizle oturun konuşun ben ablanın veya kardeşinin herşeyde söz hakları olmasını istemiyorum onlarla konuşsam bile deyin görümcelerinizle de soğukluğu bitirin ama mesafe olsun.
Burada tamamen sen haklısın ben daha beterini yapardım o kim ki fotoya karışıyor fakat eşin görümceni dinleyerek hareket ettiği için görümcenden daha suçlu orada görümcene değil eşine haddini bildirmeliydinsöz hakkı konusunu kabul etti, çünkü hep konuştum.
ben dedim ki niye ben barışmak için adım atayım, ben hamile kalırsam eğer, o arar beni hayırlı olsun der ve barışmış oluruz.
ben asla gelmesin görmesin demem. ablası 2 hafta önce geldi cumartesi günü öğlen gelip gece 12.30 da gitti. gayet iyi karşıladım. bak kardeşin gelirse iyi karşılarım dedim. ama kardeşi gururuna yediremiyor sanırım.
küçük görümce pat pat konuşan biri zaten. kavga etmek istesem daha öncede ederdim. ama eşimi arayıp watsap fotonu nursena mı değiştirdi sen mi dedi. eşimde nursena dedi. ve bi de baktım ki kaldırmış.. o sordu diye niye kaldırıyosun diye kızdım. baktım hala bana yükleniyo. ben de görümceye mesaj attım watsap fotonu eşin mi sen mi değiştirdin dedim. ben değiştirdim niye sordun yazmış. ben de pardon sormamam gerekiyodu karıkoca arasına girmeyi sevmem yazdım. kıyamet koptu. ben mi suçluyum sizce
öyle tabi. ailenin küçük kızları abilerini kıskanyo hep. benimkinin kocası da var. niye kıskanıyo anlamıyorum.Bazı görümceler kaynanalardan Peter karışıyor benim bir görüncem var düşman başına bile değil acırım ufacık boyu var türlü türlü huyu var. Benden küçük bekar. az kalsın ayrılıyordum eşimden. kaynana da haliyle kızının tarafını tuttu. Görümceyle ne zaman konuşmayı kestim rahatladım biraz psikolojik baskı uyguluyordu daha ilk gün kaçacaksın evine diyordu kinayeli bir şekilde. Eskisi gibi değil en azından. eşim her seyi bilmesine rağmen kötü oldum. inanmak istemiyorlar bir sey söyledin mi inat oluyor kaç yaşında olursa olsun çocuk gibi erkekler. Sadece erkek değil ne zaman iki taraf hayatlarıyla ilgili kendileri karar verebildi o zaman her şey güzel olacak. Bazı kadınlarda bu hataya düşüyor.
bende regl ve yumurtalıkta sorun yok. ama yinede tedirgin oluyorum.he pardon ben yıl olarak okudum. ama sen başlattıysan senin özür dilemesende barış cubugunu uzatabilirsin.
prolaktn de cok sıkı sütyen takarsan veya gögüzlerine fazla kaşırsan bile artabilir.
50 ının uzerine cıkmadıkca sıkıntı yok. kaldı ki benim prl 80-100 arası. 37 yaşındayım. hala catır catır regl olur, yumurtlar catlatırım. cocugumda yok. ( eşimden dolayı )
prl gebelige engel degildir.
nasıl bildireyim. gecenin 3 ünde uykusundan uyandırıp çabuk fotoyu geri koy diye ağladım yine koymadı. benim küsmem ağlamam umrunda olmadı. ne zaman ki kardeşiyle kavga ettim yasa büründü. babama şikayet etmiş beni. annem falan onu öyle görünce acımış teselli etmiş. perişan olmuştu o zamanlar. 1-2 haftada anca kendine gelebildi düşün yani.Burada tamamen sen haklısın ben daha beterini yapardım o kim ki fotoya karışıyor fakat eşin görümceni dinleyerek hareket ettiği için görümcenden daha suçlu orada görümcene değil eşine haddini bildirmeliydin
yazabileceklerimi söyledim zaten. anlar mı bilmiyorum. deniycem yine de. tşk.lerOna bir mektup yaz evliklikte olması gerekeni ama onu anladığını onun zamana ihtiyacı olduğunu bilmeni seninde onunda çaba göstermesi gerektiğini yaz. Söz uçar yazı kalır. O yazı konuşmatan çok daha iyi olacak inşallah.
görüncenin seni kıskandıgını düşünmüyorum. belki farklı tarz ve fikirlerdesiniz...öyle tabi. ailenin küçük kızları abilerini kıskanyo hep. benimkinin kocası da var. niye kıskanıyo anlamıyorum.
bende regl ve yumurtalıkta sorun yok. ama yinede tedirgin oluyorum.
80 ise sizin beyinde sorun olabiliyor. emar çektirdiniz mi..
Şakın özür dileme taviz de verme yoksa senden cesaret alır tepene çıkar..yazabileceklerimi söyledim zaten. anlar mı bilmiyorum. deniycem yine de. tşk.ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?