Cocuk icin evliligi devam ettirmek!

Eşinizin dediği gibi herşey parayla olmuyor hanımefendi.Biz anneyiz ama herşeyden önce kadınız.Entellektüel eşinize 1 hafta çocuğu bırakın ve hiç karışmayın bakalım entellektüelin E si kalıyor mu?

Rica ederim, donanımlı olmanız en büyük avantajınız ve bu avantajları her zaman kullanın çünkü erkek milleti kendini koyveren kadına karşı her zaman üstünlük kurmak ister, bol şans

madem öyle düşünüyor beraberken yardımcı alın,

zamanınızda size kalsın sorunlarınız ortadan kalksın.

Sevgili Dileksu o kadar ayni seyleri yasamisiz ki mesajinizi sanki kendim yazmisim gibi okudum.
Bana yalniz olmadigimi hissettirdiniz bu bile yuregime sular serpti, cok tesekkurler.

Erkekler kadinlarin polyannacilik oynamasini istiyor.
Ayni fedakarliklari kendileri ne yazikki gostermiyorlar..

Cok tesekkur ederim cevabiniza, tespitleriniz kesinlikle dogru.

O kadar haklisiniz ki bende hergun saatlerce kitap okuyup, belgeseller izleyip, cayimdan kahvemden yudumlamak isterim.
Yeni hobiler edinip, arkadaslarimla keyifli sohbetler yapmak isterim ancak tum bunlardan az ya da cok fedakarlik gerektiriyor annelik,tesekkurler..

Eğer maddi durumunuz varsa yardımcı olacak bir bayan tutun.
Evet annelik büyük sorumluluk istiyor,önceliğiniz kendiniz iken doğum sonrası çocuğunuz oluyor.

Eşiniz sizin yaptıklarınıza iki gün katlansın,dediği herşeyi yapın.
Erkek adı üstünde,öncelik hep kendilerinde olsun derler.
parayla baba veya eş olunmuyor malesef.

esiniz haksiz degil aslinda yani negatif elektrik sactiginizdan o da bunalmis belli, ama cok hafife aldigida belli... Söyledikleri agir olmus ve sizi duygusuzlukla suclarken (hani senin verdiklerni parayla alirim demis ya) kendisi duygusuzca bi cözüm sunmus... Bence ona iyi bi ders verin... Söyleki, belli sen bu evliligi daha yürütmek istemiyorsun, benimle olmak istemeyini zorla tutamam ama cocugumuzun ve bunca senenin hatrina senden bir sey istiyorum, bir hafta sadece bir hafta isten izin al, bu sürecte benim ilgilendigim tüm seylerle sen ilgilen ve bende senin ise gittigin saatte evden cikayim eve geldigin saattede geleyim , aslinda 3-4 gün bile yeterli bu hafta sonu rica ediyorum yapalim, sonra herkes kedi yoluna diyin....o zaman görsün anyayi konyayi...

Cok iyi bir teklif aslinda ancak kabul eder mi bilemiyorum.
Tesekkurler cevabiniza.

Cok iyi bir teklif aslinda ancak kabul eder mi bilemiyorum.
Tesekkurler cevabiniza.
Okadar hatriniz vardir heralde hic olmazsa iki gün yapsin, mesela cumartesi pazar ama sizde gecekten onun is saatleri gibi evden yok olun, baksin bakalim basinin caresine nekadar positif enerjili oluyor, ama kimseden yardim almama sartiyla, son bi istegi yerine getirir heralde tabii o da aslinda ciddi degilse ayrilik konusunda...

Bence adam haklı. Kocanız size bunları söylemeseydi siz mutlu muydunuz? Değildiniz kievliliğiniz mutlu olsun. Sadece anne oluyor kadınlar çocuğu olunca kendini unutuyor.şimdi annelik fadakarlık v.s diyeceksiniz de. Annelik sadece bu değil bence mutlu bir birey olan anne çocuğuna da iyi gelir eşine de. Birşeyleri değiştirme vakti gelmiş siz hayat arkadaşısınız onun hizmetçisi değil. Oğlunuzu kreşe ya da bakıcıya eve bir yardımcı siz de çok yorulmayacağımız part time bir öğretmenliğe bence. Haftada 1 gece başbaşa akşam yemeği ayrıca

Cok tesekkur ederim cevabiniza, tespitleriniz kesinlikle dogru.
ilk defa anne olan her kadın benzer şeyler yaşıyor emin olun.önemli olan düzelmesi için birşey yapmakeşinizin sizi sevdiğine inanıyorum ben ,sadece hayalkırıklığı yaşıyor,ve çocuktan sonraki durumlara alışmak erkekler için daha zor..çünkü kadın çocukla ilgileniyor,evdi işti derken uğraşacak çok şey var.erkekler kendilerini köşeye atılmış sanıyorlar.ilgisiz kalınca ,inanın çocuklarını bile kıskanıyorlar içten içe..:)

öyle ama annelik de tamamen kendini çocuğa adamak değil bana göre.saatlerce kitap okuyamasanız da,15 dk okuyun..çocuk uyurken evişini 15 dk yapamyın ,birşey olmaz..mesela ben,yaz tatilinde oğlum bir süre oyuncaklarıyla oynarken ya da tv izlerken,ocağa yemek koymuşken,hemen alıyodum elime kitabı 10 dk aralıklarla okuyodum..zahmetli mi evet öyle ama bana verdiği hazza değiyor..
h.sonları 1-2 saat babaya bırakın,siz arkadaşlarınızla çıkın mesela.
ya da gideceğiniz yerlere çocuğunuzu da götürün bazı zamanlarda..çok yorgunluk oluyor çocukla çıkmak ama en azından hava almak insna iyi geliyor..
düşüncelerinizi eşşinizle de paylaşın bence..sonrası için bunları yapmak istiyorum..sen de haklısın,seni çok ihmal ettim vs gibi konuşşmalar eşinize de iyi gelecektir.ondan da destek isteyin.bakalım ne diyecek?

aynı yollardan geçiyoruz her kadın gibi bence eşine çocuğunuzun ve evin sorumluluğunu paylaşırken hep kendin fazlasını alıp onun çalışıp yorgun gelmesinden dolayı hoş görmüşsün ama yok öyle bir dünya akşam işten gelince gerekirse yemeği o yapsın bazı günlerr çocuğunuza o baksın sen spoara git 3 gün mesela kendin için bir şeyler yapmalısınki kafan rahatlasın.bence eşine çocuk ve ev ile ilgili sorumluluğunu paylaşmalısınki kendini toparlaya bil eğer mümkünse yarım gün kreşe gönderip hem çocuğunun gelişimi hemde kendini rahatlatmak adına bir şeyler yapabilrisn.

bilmiyorum tam olarak ilişkinizin boyutunu ama eşin mantıklı konuşuyor, çocuğun kadar eşin de önemli tüm enerjisini işine verip gergin gelen bir şeyler paylaşılamayan bir koca ne kadar soğuk geliyorsa sen de eşine o derece uzaksın şuan. dediği gibi işe girip bi bakıcı tutsan sanırım daha iyi olur

sana katılıyorum quarta, bence erkeklerin çocuktan sonra değişmesinde bizim de suçumuz var. anne olunca kadın olmayı ondan da önemlisi birey olarak sosyal olmayı unutmamak lazım.

Bencede bu dönem çok zor bir dönem çok yeni bir düzen yeni bir hayat başlıyor düzen oturtmak oldukça zor kreş için erken ama bencede eve bir yardımcı alabilrsin en azından yarım gün haftanın hergünü olmasına da gerek yok 3 günü bile size yeterli olacaktır.

Tesekkur ederim tum yorumlara ve tavsiyelere.
Oglumuzun kendi kendine uyuyamamasi sorunundan oturu profesyonel bir yardim almaya karar verdik.
Sonrasinda da utu ve temizlik icin yardim almayi planliyoruz.
Iki gecedir oglum hic uyumuyor desem yeridir, dis huzursuzlugumuzda var.
Ve artik dayanamayacak bir haldeydim esim sabah 4:30a kadar kendisi ilgilendi oglumuzla ve ben uyudum cok sukur.
Gunduzde yarim gun izin kullandi ilkkez boyle bir yardimda bulundu ama ilac gibi geldi.

hepsi geçecek merak etmeyin.şimdi yazdıklarınızı hem için sıkılarak hem de gülümseyerek okudum:)
oğlum da kolikti ve uykuyu asla sevmedi.en fazla 40 dk kesintisiz uyurdu ki bu da hergün değil..3 saat uyutmaya çalışıp 10 dk sonra uyanınca ben de ağlardım inanın..loğusayken meme absesi oldum,operasyon geçirdim,zona çıkardım sıkıntıdan..
hepsi gelip geçiyor , bu bir süreç,yakında rahata ereceksiniz inanın bana..
kararlarınızdan dolayı da çok sevindim..eşiniz de ne kadar odun görünse de ,içindeki duyguları ortaya çıkarmış,ona da tebrik..
bundan sonra daha mutlu huzurlu olursunuz umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…