Çocuk hayranından Demirtaş'a: Lan bi dur!

Önceki sayfalarda biri yazmisti kim hatirlamiyorum ; hdp nin %10 luk baraji gecip meclise parti olarak girmesi demek,devletten odenek almasi demektir yani kendi elimizle PKK ya para yardimi yapacagiz..kesinlikle katiliyorum o arkadasa.
eğer faydalarının yanındaki zararı , eksisi bu olacaksa benim için problem değil.. Zira hırsızlar kanımızı kuruttu fazlasıyla.

ben her karşıt fikirliyle tartışmam, pekala saygılı bi şekilde filkir alışverişinde bulunabilirdik ancak sizinle o seviyede tartışamiycaz sanırım..
ii geceler
Seviye derken anlamadım gayet usturuplu cümleler kurdugumu düşünüyorum,zaten ben tartısmamak icin cevap vermeyip gulumsemeyi tercih etmistim ama illa fikrimi ogrenmek isteyen sizdiniz..
Sizede iyi geceler

pkk nın değil butun ulkenin geleceği için istiyorum tabikii.,
kanın durması demek iki tarafı da kapsar.. %10 barajıyla soz sahibi olurlarsa birçok şeyin olumlu yonde değişeceğine inanmak istiyorum :)
dediğim gibi ilk defa oy kullanıcam, hatta bi kaç gune kadar yine tarafsızım diodum..
sadece izlediğim bi mitinginden iyi enerji aldım..
umarım herşy çok guzel olur
Butun ulkenin gelecgi PKKya bagli degil ki.. Eger meclisteki diger iki parti yeterli oyu alamazsa bu belki de senin sadece ilk degil, ayni zamanda son oy verisin de olacak..:KK66:

Butun ulkenin gelecgi PKKya bagli degil ki.. Eger meclisteki diger iki parti yeterli oyu alamazsa bu belki de senin sadece ilk degil, ayni zamanda son oy verisin de olacak..:KK66:
biliyorum farkındayım :) .. E sadece bir oyumuz olduğuna gore yapcak başka birşy yok..

eğer faydalarının yanındaki zararı , eksisi bu olacaksa benim için problem değil.. Zira hırsızlar kanımızı kuruttu fazlasıyla.

Yani mehmetciklerimizi gozunu kirpmadan Sehit eden PKK ya Türkiyenin kendi eliyle para yardimi yapmasini garipsemiyorsunuz.
Hirsizlar kendileri icin çaldilarda PKK nin o parayı karakol bombalamak icin kullanacagı su götürmez bir ger-cek.

Seviye derken anlamadım gayet usturuplu cümleler kurdugumu düşünüyorum,zaten ben tartısmamak icin cevap vermeyip gulumsemeyi tercih etmistim ama illa fikrimi ogrenmek isteyen sizdiniz..
Sizede iyi geceler
evet gayet uslubunuz duzgun , evet bn fikrinizi oğrenmek istedim ve evet saygılı bi ortamda fikir alışverişi yapmak istedim... Ancakk siz aynı şeyi duşunmemişsiniz ki banlanırım diosunuz..

Yani mehmetciklerimizi gozunu kirpmadan Sehit eden PKK ya Türkiyenin kendi eliyle para yardimi yapmasini garipsemiyorsunuz.
Hirsizlar kendileri icin çaldilarda PKK nin o parayı karakol bombalamak icin kullanacagı su götürmez bir ger-cek.
tek bir mehmetciğin olmesine gonlum razı gelmez, ama tek bir kürt kardeşimin olmesine de.. Zaten vereceğim oy barış vaadine, KANLARIN duracağı sozlerine verilecek bir oydur.. Yani gerçkten barış olursa ne karakollar bombalanacak ne dağda insanlarımız olecek

evet gayet uslubunuz duzgun , evet bn fikrinizi oğrenmek istedim ve evet saygılı bi ortamda fikir alışverişi yapmak istedim... Ancakk siz aynı şeyi duşunmemişsiniz ki banlanırım diosunuz..

Konu altında,konuya yorum yapan üyelerle tartısmak ban sebebi bildigim kadariyla.
Seviyesiz yorum yazip banlanmayi kastedmedim.

tek bir mehmetciğin olmesine gonlum razı gelmez, ama tek bir kürt kardeşimin olmesine de.. Zaten vereceğim oy barış vaadine, KANLARIN duracağı sozlerine verilecek bir oydur.. Yani gerçkten barış olursa ne karakollar bombalanacak ne dağda insanlarımız olecek

Başa ahmetin mehmetin gelmesini isteyerek koru korune oy veren biri degilim,ama demirtasin vaatleride diger siyasilerin ki gibi ici boş gerceklestirilmesi cok zor vaatler.
Bu ülke "dün dündür bugun bügündür" diyen siyasileride gordu. Herkes oy pesinde herkes ego tatmin etme derdinde.
Kürt kardesimi kim dusunuyor ?

Başa ahmetin mehmetin gelmesini isteyerek koru korune oy veren biri degilim,ama demirtasin vaatleride diger siyasilerin ki gibi ici boş gerceklestirilmesi cok zor vaatler.
Bu ülke "dün dündür bugun bügündür" diyen siyasileride gordu. Herkes oy pesinde herkes ego tatmin etme derdinde.
Kürt kardesimi kim dusunuyor ?
valla soylediği şeyler içi boş mu dolu mu bilmem de beni kandırdı açıkçası...
sadece gormek istiyorum gerçkten soylediği şylerin arkasında durucak mı diye. Konuşmasından etkilendim.. Vaatleri çok buyuk, icraatleride o doğrultuda olacak mı diye gormek istiyorum..

valla soylediği şeyler içi boş mu dolu mu bilmem de beni kandırdı açıkçası...
sadece gormek istiyorum gerçkten soylediği şylerin arkasında durucak mı diye. Konuşmasından etkilendim.. Vaatleri çok buyuk, icraatleride o doğrultuda olacak mı diye gormek istiyorum..
bütün yazdıklarınıza katılıyorum. b en umutluyum o dedikleriniz için.
barış için vereceğim. demokrasi yok olmasın diye vereceğim.
çünkü erdoğan devlet başkanı olursa bu ülke biter. . cumhuriyet falan kalmaz.

Tatlı su hümanistçiklerine teröristler de sempatik gelir :)
Keşke yönetim bizim gibi hümanistcik olan uğir Mumcular abdi ipekçiler aziz nesinler hırant dinkler adnan menderesler deniz gezmişlere bırakılsaydı belki bugün şehitler olmayacak baba eş anne babalarının yanında olacaklardı
Bende bunu merak ediyorum doğrusu burada en önemli insan ve mutlu huzurlu yaşam hakkı bunu ne zaman anlayacaksınız?

X