Çoçuk gibi zirt pirt küsen tripli nişanli

Genç arkadaşım ben yapı olarak olumlu ve yapıcı biriyim.
Yazdıklarınızın hepsini okudum.
Ne nişanlınızda,ne ilişkinizde olumlu bir taraf bulamadım.
Bu adam henüz büyümemiş ve kesinlikle evlenecek,bir evliliği yürütebilecek olgunlukta değil.
Kişiliği oturmamış,ailesine bağımlı,iletişim becerileri çok zayıf,sorun çözme becerisi ise yok.
Bu adamla evlenirseniz çok üzülüp,yıpranırsınız.
Lütfen iyi düşünün.
Annenizi de esefle kınıyorum ne demek 'evlen,git.'
 
Yazdiklarinin hepsini okudum anne ve babasi tatile gittiginde özlüyorum diye ağliyor mu bu hastaliklı bir ruh hali fakindamisin.Yarin bigün kayinvaliden ile ufak bir tartisman olsa sana neler yapabilecegini nasil üzecegini düşünmek bile istemiyorum.Sana verilen sinyalleri iyi algilayip bu nişani atmani tavsiye ediyorum.Buna benzer bir adamla kucagimda 6 aylik bir bebekle boşanma sürecinde olan biri olarak yaziyorum.
 
Ne desemki bilemiyorum. Bana seni seviyorum deyisine iltifat etmesine kandim hatalarini görmemezlikten geldim. Ben cok zor bir ailede büyüdüm. Annem beni kizi olarak görmüyor bebekligimden beri Evet zaten birkeresinde aramizda tartisma oldu dügün meselesi yüzünden. Benim hakkimda kötü konusmuslar ailesi ve nisanlimda gelip bunlari bana iletti ama kendi agzindan onun fikriymis gibi. Sonradan ortaya cikti annesinin laflari oldugu. Bende ileridede böyle olacakmi ? Sen annenin babanin laflariyla gelip beni hep böyle üzecekmisin dedim. Sinirlendi sen beni de ailemi de taniyorsun ya isine gelir ya gelmez . Gelmezse kararini ver yolunu sec dedi. Sonradan yok ben öyle birsey demedim dedi yalanladi.
 
Annenizle ilişkinizin olumsuz oluşuna üzüldüm ama yağmurdan kaçarken,doluya tutulmayın.
Annenizden kaçmak için böyle sağlıksız
bir evlilik yapmanız mantıklı olmaz.
 
Böyle bir olay da yaşamassin bir de demedim diye yalanladi mi Durum sandığımdan da vahim.Birde annen seni nasıl kızı olarak görmüyor şaştım kaldım
 
Bu yazdıklarınızı okuyunca şok oldum. Umarım sizin için en mantıklı olanı yaparsınız
 
 
Yazıkkk acıdım sana.... Bilmiyorsun neyin içine düştüğünü. Küsen adamla yaşarken erkenden kocayacaksın. Değişmiyecek daha da kötü olacak. Hele aynı evin içine girdin mi tadından yenmecek.

Şekil A babam. Evladına kızar anneme küserdi, sağa sola kızar anneme küserdi, ağaçta ki kuşa kızar anneme küserdi. Küsme huyu adamın karakterinde vardı. Küstü mü de 8-9 aya kadar sürerdi.

Annem alttan ala ala göçtü gitti. Şimdi annemin tırnağını bile mumla arıyor ;(
 
trip atan erkek mi olur ya ömrünü bunla tüketme ilerde kafayı yedirtir bu insana ömür boyu trip çekmek istemiyorsan ayrıl veya taktik uygula o trip attıgı zaman sende ilgilenme ilgin ısrarın hosuna gidiyo olabilir sende trip at baktı senden ses çıkmıyo bak nasıl düzeliyor
 
Soyle soyleyim. Bu adam degismwz. Huyu bu. Dedigini boyle boyle yaptieacak. Evlenince o kusecek diye siz heo alttan alan, evde hukmunuzun olmadigi, sindirilmis bir konumda olacaksiniz
Bir haftadir barismak icin cabalamiyorsa evkenince kusluk suresi daha da uzayabilir. 2 ay kus kaldiginizi dusunsenize. Ve her seferinde kuslugu bitirmek icin alttan akan siz olacaksiniz. Bencillik yaptigi baska birsey degil. Oysa evlilik paylasmadir.
 
Ben yaklaşık 9 yıllık evliyim. Eşimin de küsme huyu var ve ben de bıktım artık. Bu durumla ilgili iki defa konu açmıştım daha önce. Şu yazdıklarınızı okuyunca o kadar tanıdık geldi ki yaşadıklarınız bana. Evlendikten sonra daha da çok küser diye düşünüyorum. Ömür törpüsü böyle tipler.
 
Allah sabir versin. Yani aslinda evlensem basima gelecekler belli hep böyle kalacak huylu huyundan vazgecmez.
Siz nasil basediyorsunuz ne yapiyorsunuz?
 
Allah sabir versin. Yani aslinda evlensem basima gelecekler belli hep böyle kalacak huylu huyundan vazgecmez.
Siz nasil basediyorsunuz ne yapiyorsunuz?
Teşekkür ederim. Allah size de sabırlar versin. Gerçekten çok zor bir durum. Ben de küs kalmayı hiç sevmem. Ama benimki anasından öyle görmüş demek ki. Ben bunu yeni anladım. Annesiyle küstüler eften püften bir mevzu yüzünden. 4 ay oldu annesi ile görüşmedi daha. Annesi de bir adım atmıyor, eşim de. Demekki diyorum adam anasından öğrenmiş küsmeyi.
Ben iyi olduğumuz zamanlarda da çok konuşmayı denedim bu durum ile ilgili. Hatta bir anlaşma yaptık benim önerimle “küsmek, trip atmak, olayları uzatmak yok, eski mevzuları açmak yok” diye. Kabul etti. Ama nerede.... Her olayı bir kaç hafta uzatmasa olmuyor. Bir de kindar oluyorlar. Kırk yıllık olayı açıp şu zaman şunu yapmıştın deyip iyice çıldırtıyorlar insanı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…