Çoçuk gibi zirt pirt küsen tripli nişanli

Merhaba arkadaslar,

araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim sürekli bir seylere küsen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs:KK12:
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim

Güncelleme:
Arkadaslar 1 hafta gecti aramadi ben aradim bugün belki küsmesinin sacma oldugunu anlamistir diye ümit etmistim ama hala cok sinirliydi nefret doluydu sen benimle nasil öyle sinirli sinirli konusursun dedi. Özür dilemedin bile benden dedi. Bende " Ben sana saymadim sövmedim sesimi yükseltmedin ne icin özür dileyimki "dedim.Sende niye hemen küsüyorsun dedim bu küsülecek sey degil.
O da:
Kimse benimle öyle konusamaz. Ben ne zaman neye nekadar küsecegime kendim karar veririm. Neye küsecegimi senmi belirleyeceksin. Kitabimda yazani yaparim dedi. Ne kitabiysa artik küsmenin sanati kitabimi bilmiyorum. Herneyse cok kötü gecti konusma bende biz anlasamiyoruz devam etmenin bir anlami yok dedim meger kendisi 1 hafta önceden bile aynisini düsünüyormus. Sen bana ne yapip yapmayacagimi söyleyemezsin dedi. Halbuki onu yapan aslinda annesi babasi sanirim sinirini benden cikariyor. Hala sokdayim tam anlayamadim olup bitenleri icim aciyor bir yandan salakligima sasip kaliyorum bu adam hic sevmemis ben ne kadar salakmisim diye. Daha annemlerede söylemedim yoksa annemde üstüme gelecek. Umarim dogru olani yapmisimdir umarim pisman olmam.
Zamanında aynı birine yol verdm uc sene sonunda dayanamadım artık iyikide vermişim ohhh be dıyorum

Kuzum evlilikte hastalik saglik iyi gun koyu gun var cok alingan belli hassas seninde tahammulun kalmamis ayrica nazi kadinlar yapar erkek degil evlilik dusdugum biride boyle nazli tripliydi ayy aman cekilmiyor beyefendi hatasini anlayacakta tekrar etmeyecekte ohooo bekle dur birak ya elalemin adaminin kahrini cekmemedim bir omur gercekten sevse kusemezdi emin ol birak sal gitsin nazini cekecek biri bulsun sana akilli mantikli adam lazim cocuk gibi bunumu pispisliycaksinn bir omur

Haklı olduğunuz halde defalarca arayıp totosunu kaldırmışsınız zaten nişanlınızın.Şuan kendini vazgeçilmez sanıyordur muhtemelen.Nişanlıyken 1 hafta boyunca gereksiz bişeyden ötürü küsüyorsa, evlendikten sonra aylarca yüzünüze bakmaz bu adam.Bu arada belirtmek isterim ki,insanlar değişmez..

Merhaba arkadaslar,

araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim sürekli bir seylere küsen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs:KK12:
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim

Güncelleme:
Arkadaslar 1 hafta gecti aramadi ben aradim bugün belki küsmesinin sacma oldugunu anlamistir diye ümit etmistim ama hala cok sinirliydi nefret doluydu sen benimle nasil öyle sinirli sinirli konusursun dedi. Özür dilemedin bile benden dedi. Bende " Ben sana saymadim sövmedim sesimi yükseltmedin ne icin özür dileyimki "dedim.Sende niye hemen küsüyorsun dedim bu küsülecek sey degil.
O da:
Kimse benimle öyle konusamaz. Ben ne zaman neye nekadar küsecegime kendim karar veririm. Neye küsecegimi senmi belirleyeceksin. Kitabimda yazani yaparim dedi. Ne kitabiysa artik küsmenin sanati kitabimi bilmiyorum. Herneyse cok kötü gecti konusma bende biz anlasamiyoruz devam etmenin bir anlami yok dedim meger kendisi 1 hafta önceden bile aynisini düsünüyormus. Sen bana ne yapip yapmayacagimi söyleyemezsin dedi. Halbuki onu yapan aslinda annesi babasi sanirim sinirini benden cikariyor. Hala sokdayim tam anlayamadim olup bitenleri icim aciyor bir yandan salakligima sasip kaliyorum bu adam hic sevmemis ben ne kadar salakmisim diye. Daha annemlerede söylemedim yoksa annemde üstüme gelecek. Umarim dogru olani yapmisimdir umarim pisman olmam.

Evlenince düzelir diye evlenmeyin +1.
Bizim birşey söylememize gerek yok, he rşey açık ve net. Haa, ben katlanırım, sadece küsme değil mi en fazla bir haftaya barışırız en azından başka kötü huyu suyu yok diyorsanız da ona katlanmasını bileceksiniz. Evlendikten sonra yok ben katlanamayacağım demenin bir anlamı kalmıyor çünkü..

Diğer mesajlarını okumadan yazıyorum.Aman diyeyim sakin ama sakın evlenme.Bitir nişani .Bu sürekli küsen erkek modeli yuvani hayatını dar eder zindana çevirir.Huyu asla değişmez.Başımda var da biliyorum.Lütfen şu aynı hatayı yapmayın.

Ailesinin sizin kararlarınıza müdahale ediyor olması, onun da bu durumda sizin arkanızda durmak yerine, kendi kararlarınızı almaya çalıştığınız için size egoist demesi filan büyük sorun bence.

Tribine gelince.. Benim annem aşırı tripliydi. Yıllarca çok çektim. Yolunu şöyle buldum. Ne kadar trip atarsa atsın hiç umursamıyorum. Odalara kapanırdı kapısında saatlerce yalvarırdım çocukken. Şimdi kapıları vurup odasına gidiyor. Gidip nolduğunu bile sormuyorum. Bakıyorum kendiliğinden geri geliyor :) Küsme huyunu çok azalttı. Bunu herkese karşı uyguluyorum artık. Haksızsam özür dilerim evet ama, haklıysam büyük konuşmayayım ama, sizin durumunzda olsam mesela aramazdım o arayıncaya kadar. Ona ihtiyacınız olabilir. Mazallah başınıza bir şey gelebilir. Hiç mi düşünmüyor? Defolsun gitsin derim aradığında da gayet her şey yolundaymış gibi davranırım. Onsuz gayet iyiymişim gibi. Trip yapması benden hiçbir şey götürmemiş gibi. Böylelikle çekip gitmesiyle ona etkisiz eleman olduğunu hissettiririm. Sonradan gelip hayatıma müdahil olmaya çalışsın diye. He ama böyle de devam ederse gittiğinde bir daha gelmemesini de tembihlerim. Bunlar benim fikrim tabi siz daha iyi bilirsiniz

Sıkma canını. İçten içe senin de pek isteidigni düşünmüyorum. Eş mi olacaksın çocuk bakıcısı mi?

Sadece küsüyor diye hafife almamak gerekiyormus demekki insani cok yipratabiliyor. Bu tip insanlar Elestiriyi kaldiramayan insanlar hicbir zaman oturupda sorunlari konusup cözemezsin egolari cok büyük. Sizi cok üzmüs yipratmis eminim bir yolunu bulabilirsiniz. Siz de kendinizi sevin siz mutlu olmayi hak ediyorsunuz kimsenin kahrini cekmek zorunda degilsiniz gencsiniz istediginiz herseyi basarirsiniz kendinize güzel huzurlu bir hayat kurarsiniz
huzura çok ihtiyacım var gerçekten yıllardır hasret kaldım özgürlüğe ve huzura inşallah bulabilirim

Back