- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kv çok oğlancı oğlan da tam anneci evlenseydiniz çekeceğiniz vardı bu kvde den kurtulduğunuz için bi göbek atın ben sinir oldum burdan kv müsveddesine oğluna çektirdiğinizi nereden biliyormuş oğluyla can ciğer kuzu sarması bunlar belli sizi yerlerdi bunlar inan kiEvet aynen öyle. Evet bana ters ters cevaplar verdi. Benim hicbir istedigim olmadi. Salonu herseyi tutmuslar söylemiyorlar. Ben sorunca ögrendim sonradan sanki baskasinin dügünü. Fotografciyi görmedim bil3 dedim belki istemicem onu bana diyorlarki iyi iyi biz gördük güzel cekiyor! Hay Allahim! Hepsini kabul ettim salak gibi sadece nikahin belirli biryere kiyilmasini istemistim tek istegim oydu onu da yapmadilar sonradanda iste oturup aglayalaimmi abartma falan dendi. Daha sonra annemi aramalar benin oglum sadece senin kizinin bir istegini yerine getiremedi senin kizin ne yapiyor böyle ogluma cektiriyo falan. Tam yüzsüzler
Canim benimm okadar üzüldümki seni cokk iyi anlayabiliyorum ayni duygulari bende yasiyorum cok aciyor evet. Hic tanimamis diyorsun bende onu tanimamisim diyorsun cok aciyor ama sükretki simdiden gördün gercek yüzünü düsünsene evlenseydin sana neler neler yaparlardi Allah korusun. Hic arama bekleme inan bana böylesi daha iyi seni bos laflarla kandirip hayatini zehir etmesinden iyi. Ikimizde atlatacagiz bu günleri. Ruh hastalari iste paranoyaklar ve herkesi kendileri gibi biliyorlar. Biz kurtuldugumuza sükredelim. Allah bizi temiz güzel insanlarla karsilastirsin insallah
Sana önceki cevabımın aynısını veriyorum. Hatta daha fazlası annen olacak kişi seni bir an önce evlendirecek sen mutsuz olup elinde çocukla baba evine gelince sana kapıyı açmayacak haberin olsun.
Hayir asla benim icin bitti. Babamada dedim aramasin diye paket onalr gidince zaten iyi bir cevap olurInsallah bir iki tatli söze tav olmaz, hayatını yakmazsın ne diyim. Hayırlısi olmuş.
Babanda arayıp sinirlerini bozmasın hic. Madem onların paranoyaları yüzünden bitmis, onlar arasın. Aracılarla gonderin bohcası takısi ne varsa kurtulun yükünden.
Aynen öyle. Bunlar bana neler neler cektirirdi annesin gazina gelip beni azarlardi falanKv çok oğlancı oğlan da tam anneci evlenseydiniz çekeceğiniz vardı bu kvde den kurtulduğunuz için bi göbek atın ben sinir oldum burdan kv müsveddesine oğluna çektirdiğinizi nereden biliyormuş oğluyla can ciğer kuzu sarması bunlar belli sizi yerlerdi bunlar inan ki
Aynenn evlilik cetesi yaptilar bizi terbiyesizler. Dediginiz gibi daha cocuk ve kendi kisiligi yok ailesi ne derse o. Ucuz atlattimSizi suriyeli evlilik çetesi mı sanmışlar. Eviniz belli işiniz belli yeriniz yurdunuz belli ne kaçmasından bahsediyor o küçük enişte. O daha çiğ canım olgunlaşmamış süt kokuyor ağzı mmdam koca moca olmaz . Yaşın daha genç önüne bak yoksa bu aile sana çok çektirir belli ki paranoyak lar
Beni arayip hüngür hüngür aglayip yalvardi yakardi degisecem diye hatalarimi anladim dedi sen okadar iyi insansinki ben sensiz naparim hatalarimi görmeme yardim ediyorsu beni daha iyi bir insan yapiyorsun falan konustu da konustu bende saf gibi kandim. Ama bana ders oldusen bu ana kuzusu öküzden ayrımıştın. niye barışıyosun onu vazgeçilmezyapan neki.kendine hiç saygın yokmu
Ayy kiyamam ya. Ailenede sanada hem üzüldüm yani sizi kirdigina ama bi yanada sevindim sizi zaten hic hak etmemis baban ne kadar tatli temiz kalbiyle yaklasmis. Ama bu yaptiklari zaten yanlarina kalmaz.Evet kişi kendinden bilir işi bu zamana kadar 3 yılımı aldı en güzel zamanımı aldı beni aileme rezil edip gitti. Hiç kimse ters davranmadı ( babam karşısına alıp senden bir şey istemiyoruz oğlum yarım ekmeğiniz olsun tatlı olsun birbirinizi üzmeyin) demesine rağmen Allah sorsun ahını seninde çok üzüldüm senin adına rabbim yardımcımız olsun millet biliyor ona mı üzüleyim sevdim deliler gibi ona mı üzüleyim anamı babamı üzdü ona mı üzüleyim. Bu da bizim imtihanımız. Gececek
Canim ya tam ayni seyleri yasiyoruz. Allah bize yardim etsin güclü olmaliyiz. Önce kendi ayaklarimizin üzerinde duralim bagimsiz olalaim kendimize güzel bir hayat kuralim kendi degerimizo bilelim sevelim kendimize sahip cikalim ve ondam sonra biri haystimiza girmek istese cok daha saglikli karar veririz kimi hayatimiza sokup sokmayacagimiza dair. Bize hak ettigimiz sekilde davranmayani direk eleriz :) güclü ol ikimizde basaricaz insallahKonu sahibi arkadaşım benim annem de evlenmenin istiyor hemen yaşım geçmişmiş şuan bulunduğum duruma saygı göstermeden işin gücün varsa sakın yapma mantıklı ve hislerinde emin olunca evlen.
Beni sordugunuz icin. Hayir barismadim ayrildim ondan ama bana daha bir iki gün önce nisan yüzügünü yollamis. Aradan birkac hafta gecmesine ragmen. Suan daha annemlerdeyim.EineFrau inşallah anne baskısı vs. falan batışmadınız dimi?
anneniz istemiyorsa sizi biran önce kendinize düzen kurun ve onunla barışmayın
Cok tesekkür ederim aminn insallah öyle olurNe iğrenç bir adammış, tiksindim okurken.
Allah kurtarmış böyle bir karar alabildiğine gerçekten çok sevindim. Keşke her genç kız senin kadar aklı başında ve mantıklı hareket edebilse. Dilerim Allah karşına bu yaşadıklarını tamamen unutturabilecek en önemlisi karakterli bir adam çıkartır.
Evet gercekten kötü niyetliler ama gercegi göremedi bunu anlamadi onlarin dediklerine inandi hep. Beni hic ama hic hak etmedi ve ondan ayrildim.cabuk toparladimNisanlinin ailesi çok kötü niyetli ve nisanlina da bunu empoze etmişler.armut dibine düşer tabi o da ailesi gibi düşünüyor.