Çoçuk gibi zirt pirt küsen tripli nişanli

Tesekkür ederim ayni seyleri yasayan biri olarak bunlari benimle paylastiginiz icin.
Ben nasil yapsam acaba normalde onlara gitcektik ailecek bir kac gün icinde ben onu iptal edeyim cünkü hicbirsey yokmus gibi oraya gitmek istemiyorum ve bende artik sinirlarimi koyacagim

Yazdıklarına bakarak şöyle diyebilirim ; sizin çok daha ciddi problemleriniz var, senin düğünün sana sormadan planlanıyorsa, ailesine ses çıkartamıyorsa, buna nişanlım olmadan karar veremem diyemiyorsa bu evlilik sıkıntılı olur bence. Mesele gitmek gelmek, küslük değil, sana ve ailene gösterilmeyen bir saygı var ortada, yerinde olsam bu açıdan düşünürüm

Merhaba arkadaslar,

araniza yeni geldim sizinle sohbet etmeye tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Nisanlim sürekli bir seylere küsen bir insan herseye kirilir.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs:KK12:
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim
Benim eşimde çok sık ve herşeye küserdi nışanlıyken.neyse evlenince düzelir dedim ve hata ettim
Kesinlikle düzelmiyo,dokuz yıllık evliyim eskisi kadar cok olmasada hala küser
Ben hiç tınlamıyorum artık
Ortada sorun yokmuş gibi konusuyorum,bi süre sonra sanırım o da küs oldugunu unutup konuşmaya başlıyo

Benim size naçizane tavsiyem hiç kimseye verdiğiniz değer, kendinize verdiğiniz değerin üstüne çıkmasın. Eğer sizin kişiliğinizi silmeye çalışan biri varsa karşınızda, iki kere düşünün. Sizin hareketlerinizde kızdığı şeyleri bizzat kendisi fütursuzca yapıyorsa bencil, egoist ve size karşı zerre saygısı olmayan biridir. Böyle bir insan kendinizden, kendi kişiliğinizin silinmesinden daha mı kıymetli? Bence olmamalı.
Cok güzel söylediniz. Sanirim benimde özgüven sorunumdan dolayi ben cogu seye sessiz kaliyorum alttan aliyorum. Dediginiz gibi kisiligimi silmeye calisiyor. Ve ben kendimk sevmeyi ögreniyorum ve güzel adimlarda attim. Ve biliyormusunuz o sözleri birde bana söyledi bana egoist sinsi falan dedi ona kizdigimdan dolayi ne kadar komik

Değişmez. Ciddi bir posta koy kendisine böyle giderse devam edemeyeceğinizi belirt bence. Sevgi yetmiyor bazı şeylerde.

Allah korusun o ne demek cocugu üzmek falan offf gercekten cok zor durum. Artik olumlu bakamiyorum bu evlilige

Sonuç olarak böyle küsme huyları bana göre kişilik bozuklukları. Sanirim annesi ve babasi ile sorunlu olan ilişkisinden kaynaklanıyor. Tek trip atabildigi insan sizsiniz. Etrafindaki digerleri cekmez. Ama siz kimsenin terapi merkezi değilsiniz. Kimsenin size en mutlu sürecini (evlilik süreci aslında çok güzel ne kadar hazırlık stresi olsada bazen) mahvetmeye hakkı yok.

Evlilik olgunluguna ne maddi ne manevi erismemis biri nisanlin. Ailesinin sozunden cikmamasinin nedeni buyuk ihtimalle dugunu onlarin parasiyla yapiyor olmasi. O yuzden benim sahsi dusuncem gencler evlilik icn maddi olgunluga erismeyi beklemeli. Bu hem kadin hem erkek icin gecerli. Sizin durumunuzda ben mutlu bir evlilik goremiyorum malesef :( umarim en dogru karari verirsiniz. Kararin ayrilmak olursa lutfen ama lutfen haddini de bildirerek ayril. Nisanlinin yuzune telefonu kapatmak neymis gorsun.

Merhaba arkadaslar,

Ben nisanliyim, birbirimizi yaklasik 2,5 yildir taniyoruz ve aslinda 9 ay sonra dügünümüz var ama suan hic iyi gitmiyor.
Suan beyefendi 1 haftadir küs ve konusmuyor. Nedeni: aramizda kücük bir tartisma gecti. Ne kendisine sesimi yükselttim nede küfür ettim sadece sesimden sinirli oldugum anlasildi. Ve sinirli olmayada hakliydim. Dügün organizasyonuyla ilgiliydi ve bana hic sormadan kendiliginden bir karar almis ona kizdim.
"Neden böyle sinirli konusuyorsun benimle böyle konusamazsin" diye küstü! 1 haftadir küs:KK12:
Iki gün ard arda aradim konusmak istedim ben aslinda yanlis birsey yapmadigimi söyledim yüzüme kapatti bana resmen trip atiyor.
1 hafta gecti aradan. Ne yapacagimi bilmiyorum yemin ederim hayatimda ben bile bukadar trip atmadim. Yasi kücük de degil 27 yasinda. Birde cogu zaman annesinin babasinin sözüyle hareket eden biri o yüzdende tartisma oluyor. Belki gecer degisir diye umut ediyordum ama artik sabrim ve saygim tükenmeye basliyor. Bana tavsiye verebilirmisiniz.
Simdiden tesekkür ederim
İnsanın kanını emer sürekli küsen ve küslügu uzatan insan .size kendi isteklerini dayatmaya çalışırlar sizi baskalastirirlar ve bir süre sonra tahammül edemezsiniz

hem anne babasının agzına bakıyo hem küsüyo. birlikte yapmanız gereken düğün hazırlıklarını ailesiyle yapıyo sana saygısı yok gözünü aç. bundan bi b.k olmaz küstüğü yerde bırak kalsın. ailenin bunlardan habeeri varmı
Evet öyle. Evet ailemin haberi var ben annemle anlasamiyorum benim gitmemi istiyor evlen diyor bir yandan o baski var ama hata yapmak istemiyorum

Merhaba arkadaslar,

Simdiden tesekkür ederim
Basak burcu mu yoksa demeeee 🤣 insan degismiyor canim degisiyor diye bekleme . Ancak birbirinizi oldugunuz gb kabul edecekseniz eger gercekten birseylere baslamalisiniz. Zamanla sineye cekilen seyler ileride buyuk problemler yaratiyor. Aman ha katlanamayacaksanz hc baslamayin 🤔 zaten oldugunuz gb kabul ederseniz ne o sana kirilir e de sen ona tek tarafli da olmuyor. 10 yildir kocam küser bide oglum da basak o da kuser oohh miiss tek basima takilirim evde :hamarat: ben de hepsini oldugu gb kabul ettim hrrkes icin ona gore davraniyorum. He diyip geciyorum. Bazen ise yariyor yorucu ama en azindan uzun surmuyor kusluk

Evlenince daha beter olur şimdiden böyleyse çocuk gibi kocaman adam nedir yanı saçma sapan içi nasıl huzursuz olmuyo hayret

Böyle küsüp bir hafta aramıyor sormuyorsa üzgünüm ama sevilmiyorsunuz. Nişanlınız hep anne babasının ağzının içine baktığı için hükmedebileceği birini bulmuş o yüzden evlilik yoluna adım atmış bence. Sonuçta hayatı boyunca hep anne babasının gölgesinde yaşamış eh onu adam yerine koyup kendine olan güveninin artmasını siz sağlamışsınız. Ama üzülerek söylüyorum sizi sevdiğini düşünmüyorum. Seven insan bu şekilde küsüp 1 hafta sizi yalnız bırakmaz. Kaybetme korkusu yok nişanlınızda. Ve ileride sizi daha büyük problemler bekliyor. Yerinizde olsam onu küstüğü yerde bırakır, bir daha arayıp sormazdım. Kendisi aradığında da bu şekilde devam edemeyeceğimi söylerdim. Yani siz ahlaksız bir insan olsanız bir ton halt yersiniz o bir haftada. Ruhu bile duymaz. Nasıl bir gamsızlık ki bu? Hakkınızda hayırlısı olsun ama hayata bir kere geliyorsunuz ve geri kalan hayatınızı bu şekilde mi geçirmek istiyorsunuz?

Aynen öyle. Bana sormadan herseyi yaptilar hic fikrimi sormadilar. Salonu tuttular ve salonu hala daha görmedim bile. Dügün organizasyonunu kendileri ayarlamis bana söylemiyorlar bile nasil istersin diye yada sunu sunu ayarladik diye ben sorarken ortaya cikti. Dügün fotografcisi hersey bana hic bir kez bile sorulmadi kendi kendilerine yapnislar fikrimi almadan ve daha önce kac kez söyledim bende birlikte planlamak istiyorum herseyi diye. Sonra onuda alttan aldim neyse dedim bana hala egoist diyor simdiye kadar okadar cok seyi alttan aldim ki sua fark ediyorum bende öyle bir psikoloji yarattiki herseye küstügü icin birsey demeye korkar olmusum. Annesi babasi onun bütün hayati üzerine karar veriyor ona sormuyorlar bile bunu istermisin diye. Kendiside hic sesini cikarmiyor ne isterseler yapiyor isi e gelmese bil3 hic hayir diyemiyor onlara
Artık bir yerde sesinizi çıkarmanız gerek. Bu olanlar evlilikte yaşayacağıniz sıkıntılar buradan görülüyor, mobilya beyaz eşya vs alırken size sorulmadan alacaklar, belki gelinlikte. Evleneceksiniz annemle babam torun istiyor diye çocuk yapacak eşiniz ki size sorylmayacak hazirmisiniz kaldırabilirsiniz düşünmeden yüksek ihtimal bu çocuğun adını bile koyamayacaksiniz çünkü annesi ve babası isteyecek isim koymayı.
Birde bu şahısta problem çözme becerisi yok görmezden gelecek siz düzeltmek isteyeceksiniz ve kusecek. Bu kadar seviyorum pişman olur muyum diye düşünmeyin. Hep vereceksiniz hep susacaksiniz, bunu kaldırabilecek misiniz

Değişir diye beklenenler hiç değişmedi canım üzmek istemem ama

Back